reklama

wrzesień 2012 ;)

dziecie spi padlo po kapieli:-D
a tak to caly dzien marudnie:wściekła/y:moja tez ma wiecznie wlosy,dzisiaj nawet w kupie byl hehe chyba jej nie smakowal:-D:-D:-D

anmika i u nas czerwony placek na nozce, ja mam altacet
stokrotka toz pozwiedzasz, ale trzymam kciuki za ta prace w Polsce:tak:

Ja też mam altacet i tak nim bezpośrednio smarujesz na obrzęk? Bo mi się wydaje, że pielęgniarka mi o jakichś okładach mówiła :baffled:.
Ja za to Mojego dziecia usypiałam godzinę. Był już na maksa przemęczony, bo nie spał od 16. Normalnie kąpałabym go ok. 18 i byłoby wsio ok, ale trzeba było spełnić obowiązek i odwiedzić babcie z okazji jej święta. Daliśmy radę wszystkie objechać, uff. A trochę ich mamy, bo ja mam dwie babcie, M ma dwie babcie i dziadka, no i jedni i drudzy dziadkowie dzieci.

reklama
Ja też mam altacet i tak nim bezpośrednio smarujesz na obrzęk? Bo mi się wydaje, że pielęgniarka mi o jakichś okładach mówiła :baffled:.
Ja za to Mojego dziecia usypiałam godzinę. Był już na maksa przemęczony, bo nie spał od 16. Normalnie kąpałabym go ok. 18 i byłoby wsio ok, ale trzeba było spełnić obowiązek i odwiedzić babcie z okazji jej święta. Daliśmy radę wszystkie objechać, uff. A trochę ich mamy, bo ja mam dwie babcie, M ma dwie babcie i dziadka, no i jedni i drudzy dziadkowie dzieci.

tak tylko cieniutko smaruje, pielegniarka mowila ze tak mam robic:tak:

hej

Anmika oklady z sody sie robi lyzeczka na pol szklanki wody i systemtycznie przykladaj
Future ja moge sobie sweter zrobic ze swoich wlosow...
Stokrotka tekst TZ dobry :D
Cloudynka dobrze ze sie odezwalas
Marlenko tulam
Doloress kciuki za wizyte
Risia ja piore oddzielnie ciuszki malego ale w zwklym plynie do prania. bez plynu do plukania.
Monaliza no wiem te jego fleszowe oczki sa cudne :)
Dziewczyna o rany... wspolczuje.
Zanetko wizyta na lekarzowym watku opisana dziekuje ze pytasz
Fasolka ja mialam raz 'Error Database' i forum padlo
Palma bedzie lepiej zobaczysz

moj maly dzis aniolek. spal godzinke po wizycie i pozniej 2.5h ;) mi sie tez przysnelo. no i kamien spadl mi z serca i ulge mam niesamowita po tej wizycie.

no i mam skierowanie na oddzial chirurgii jednego dnia. odnowila mi sie torbiel pisalam o niej w ciazy ja mialam. jak nie wrzod na doopie to wrzod internetowy :D:D ach jaka ja dzis kasliwa jestem :P

martusia i ja tulam:) ja mialam przed , w czasie ciazy miesniaka i teraz nie wiem co sie z nim dzieje, bo zapomnialam zapytac jak bylam u gina, a teraz to nie wiem kiedy sie tam pokaze:-)

tygrysek bo zawsze zapomne napisac , super masz coreczke,zywe sreberko z niej
axarai fajnie kacperek w tej czapie wyglada, ada slodko spiocha
patrysia kawaler Ci rosnie i ten doleczek ...ach sliczny
verita fajnie malutka spi z misiem
dziewczyna82 siostra pilnuje brata na sankach, fajnie
nagapalma slicznie natusia lezy, i taki aniolek
martusia oli wymiata tym zdjeciem , maly anioleczek
fasolka sliczna patunia

czy ktoras podaje maluchowi wapno? bo ja kupilam i tam jest napisane ze od 2 rz podawac a ja nie wiem jaka dawke dla niemowlat mozna

Ostatnia edycja:
Włosy i mi lecą, biegam tylko z odkurzaczem. NIebawem będę łysa połowę mała mi wyrwie, zeszta sama wypadnie...
Co do drzemek moja łapie jedną koło 11 - pół godzinki, później śpi na spacerze około 2 h i to by było na tyle.
Dziś zasnęła 0 20 i ktoś o 20.30 zadzwonił domofonem i się rozłączył :wściekła/y: i teraz mała wierci się łóżeczku i ani myśli spać...
A tak liczyłam na spokojny wieczór... marzenia....

Włosy i mi lecą, biegam tylko z odkurzaczem. NIebawem będę łysa połowę mała mi wyrwie, zeszta sama wypadnie...
Co do drzemek moja łapie jedną koło 11 - pół godzinki, później śpi na spacerze około 2 h i to by było na tyle.
Dziś zasnęła 0 20 i ktoś o 20.30 zadzwonił domofonem i się rozłączył :wściekła/y: i teraz mała wierci się łóżeczku i ani myśli spać...
A tak liczyłam na spokojny wieczór... marzenia....

no tak marzenia sa piekne...ale sie spelniaja (moja spi)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry