reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
My spimy w gondoli w ciagu dnia,a na spacer tylko w spacerowce,bo Mlody sam probuje siadac i sie wierci i zlosci jak jest w gondoli + miejsca za bardzo nie ma :tak:

Ja u dentysty tez od razu znieczulenie na dzien dobry ... W marcu lecimy do Polski,wiec sie umowie na pol dnia,bo pewnie mam tyle ubytkow,ze glowa boli :baffled:

Oczywiscie,ze do wytrzymania :tak::tak::tak: to tylko trwa sekundke,kiedy jest nieprzyjemnie... To zalezy ile tego znieczulenia jest...moze starczy na raz,bo dentysta moze nakuc w roznych miejscach ,gdzie potrzebne i po kilku minutach czujesz mrowienie i wtedy znieczulenie juz dziala :-D

a jak sie karmi piersią to można mieć znieczulenie :confused: skoro już tak drążymy temat :-pmnie wszystko boli jak ktos mi w buzi grzebie i zawsze dostaje końskie znieczulenie i zastrzyk też mnie boli ale to tylko sekunda teraz mogę powiedzieć "to nic w porównaniu z porodem :-D"

a czy ze znieczuleniem u dentysty nic nie czuc? a sam zastrzyk boli?
ja jestem mega panikara, omijalam dentystow wiele lat szerokim lukiem. dopiero po pierwszej ciazy zrobilam porzadek(nie bylo tego wiele ale pare ubytkow) ale tylko i wylacznie wszysctko ze znieczuleniem. normalnie przestalam sie bac dentystow :-) samo znieczukenie to jak tu pisalo, czyjesz malutkie uklucie i lekko jak sie lek rozchodzi i potem to fajne odretwienie ;-) jak mi kiedys robila kilka na raz, to wkluwala sie kazdy zab osobno, ale to na prawde nic wielkiego :-)
a jak sie karmi piersią to można mieć znieczulenie :confused: skoro już tak drążymy temat :-pmnie wszystko boli jak ktos mi w buzi grzebie i zawsze dostaje końskie znieczulenie i zastrzyk też mnie boli ale to tylko sekunda teraz mogę powiedzieć "to nic w porównaniu z porodem :-D"
mozna miec, ale trzeba powiedziec ze sie karmi i dają jakies inne znieczulenie.

reklama
a my juz się nie miescimy do gondoli. na dwór jeszcze jedziemy, po to na podusi, nieco wyżej, ale w domu juz w spacerówce się usypiamy. chociasż od 2 dni Guciu najedzony sam zasypia w łóziu ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry