reklama

wrzesień 2012 ;)

ja bez znieczulenia nawet nie siadam na fotel :-D

A ja się znieczulenia bardziej boję niż borowania, więc robiłam bez.

Tygrysku
trochę bolało, nie powiem, że nie, ale dla mnie igła jest gorsza. Poza tym jak poród przeżyłam to już wszystko przeżyje. Ja mam mega niski próg bólu.

Maluszek gratuluję pierwszego ząbka :)

Poza tym my jeździmy jeszcze w gondoli, gdyby było cieplej zmieniłabym już na spacerówkę, ale przy tej pogodzie będziemy jeździły w gondoli aż Jula będzie się mieściła, czyli pewnie już niedługo. Tylko oparcie jej podniosłam, żeby widziała troszkę świata, bo już dużo mnie mi śpi na spacerach.

Ostatnia edycja:
reklama
CO DO PIELUCH
powiem Wam tak my próbowalismy w lato i nic Sebek latał w obsikanych gaciach i w ogóle mu to nie przeszkadzało... w zimę już bardzo... dlatego ja będę oduczała pampków w zime:tak:

Dzisiaj Sebciu tylko raz zrobił siusiu w majtki bo się nie udało dotrzeć do nocniczka... a tak ładnie woła - ja sisi i leci do nocniczka:)no i najważniejsze, że kupka też idzie do nocniczka bez problemu:) ufff mam nadzieje, że jutro będzie też tak fajnie jak dzisiaj :)

co do budzenia
Aduś budzi się 2-3 razy szczerze nie pamiętam zbyt dobrze bo... zazwyczaj wystawiam cyca na spaniu i śpię dalej :-Dale standardowo o 6 puszcza takie głosne bąki, że budzi Sebka :baffled::szok::-Dno i po spaniu... za to od 19:30 mam wieczór tylko dla siebie i męża:-D

My przygotowujemy się teraz do chrzcin więc roboty mam mnóstwo... w środę jadę kupić sukienkę na ślub siostry:)
dobranoc

i pytanko w czym jezdza Wasze Dzieci, w gondolach czy w spacerowkach??
My w gondoli spokojnie będziemy do końca marca, mamy największą gondole na rynku, to był mój kolejny wyznacznik przy kupowaniu. ;-)

No i mamy tego pierwszego zabka:-D:-Dmamusia sie bardzo cieszyla i nie wierzyla:-Dakurat dwie babcie byly obok
Wielkie gratulacje, pierwszy ząbek to ważna sprawa. Brawo. :tak:

zabkow ni ma wciaz a mlody chyba kamien by zgryzl tak swedza dziaselka.
Daj Mu Camilię odejdzie problem swędzenia. :tak: Dzieć będzie mógł sę skupić na nowościach świata, a nie paszczy. ;-)
a jak sie karmi piersią to można mieć znieczulenie :confused:
Są specjalne i dla tych co karmię piersią i dla mam w ciąży. :tak:

Tygrysku
trochę bolało, nie powiem, że nie, ale dla mnie igła jest gorsza. Poza tym jak poród przeżyłam to już wszystko przeżyje. Ja mam mega niski próg bólu.
To ja już wolę rodzić. :-p

Dzisiaj Sebciu tylko raz zrobił siusiu w majtki bo się nie udało dotrzeć do nocniczka... a tak ładnie woła - ja sisi i leci do nocniczka:)no i najważniejsze, że kupka też idzie do nocniczka bez problemu:) ufff mam nadzieje, że jutro będzie też tak fajnie jak dzisiaj :)
Kurczę, to jaki macie ten nocnik? Ja sobie Ady już na nocniku nie wyobrażam, za długie nogi ma. :laugh2:

Plany na dziś. Przejechać się pociągiem pomimo zarazków, Ada wczoraj ubłagała. Będziemy między przedziałami sobie stać, to tam powinno być ok. :tak:

witam się
jejku moje dziecko mnie zaskakuje na noc załozyłam mu pieluchę a on pobudka o 6:50 że chce siku i sucha pieluszka:):) jestem z niego dumna:tak:

Liljanna Sebek ma mega długie nogi ma wzrostu pow 95 cm ale na nocnik się mieści bez problemu:) taki z Kubusiem Puchatkiem mamy:)

Witam dziewczynki z kawa tradycyjnie;-) młoda własnie drzemke sobie strzeliła:-papetyt dziecku wrocił wcina ze szok prawie tyle ile powinna :-p:-Dtz mm nie zjada mniejszej połowy zalecanej dziennie ilosci tylko wieksze poł:-p;-):-D pogoda taka sobie ciemno jakos ale nie pada i sucho na chodnikach nareszcie :cool2:my dzis idziemy na trzecia szczepienie wiec i pomiary beda ciekawe ile niunka wazy i mierzy bo w oczach normalnie rosnie :-D choc jak spotkałam laske z ktora lezałam na patologi i jej mały jest o tydzien starszy od Pati czyli skonczył piec miesiecy to w szoku byłam on ma juz 4 zebole :cool2: i wazy 9300 :szok:a i dodam ze on tylko na piersi;-) a jak sie urodził wazył 3600 ....

Miłego dzionka i spokojnych dzieciaczkow:-p:-D

WITAM:)

Wczoraj myknełam z M i dziećmi na zakupy ale bez Domisia wykorzystaliśmy jego czas w szkole :P

U nas znowu śnieg napadał pogoda blee...

FASOLKA no super synek rosnie kolezance i zabki też idą równo :))u nas zamiast pierwszy zabek się pojawić to stracimy jednego zabka ;D Dominisiowi lewa jedynka się rusza hehe szczerbuś mi się zrobi :P
LILJANNA a ja nie wiem po co kupiłam wózek :P kilka razy bylismy raptem na spacerku wóziem i teraz w marcy będziemy chyba już w spacerówce śmigac także lezy wózio sobie...M mówił sam ze mogłam od razu nowa spacerówke kupic małą zamiast tego dużego wózka który i tak lezy...no w sumie racji trochę ma...bo teraz to i Marcelek na styk będzie w tej gondoli a duża spacerówką nie mam zamiaru jezdzic...
TYGRYSEK pamiętam jak ja miałam znieczulenie to wrazenie miałam jakby moje usta zrobiły się gabczaste gdzie kontroli nie sżło mieć nad tym i od razu sobie mysle że mi opadły :D hehe takie mysli miałam na fotelu zamiast myśleć o tym ze mi tam zebocha robiono :P a co po macierzyńskim?nic hehe

Własnie ogladam na 2 pytanie na sniadanie i wozki pokazywali dla dzieci rok po roku za bagatela 5 tys :szok: no napewno na kieszen przecietnej polskiej rodziny :nerd::-p,generalnie jak tak ogladam czasami rozne takie programy i jest o dzieciach czy dzieciowych gadzetach to sie zastanawiam kogo na te rzeczy stac ,chyba jedynie takich co maja miesiecznie ok 10 tys dochodu bo normalnie zarabiajacych ludzi to watpie:cool2:

Młoda dalej spi a ja czekam az sie obudzi zeby odkurzyc :-p

FASOLKA dokładnie przesada cenowa!samochód tyle kosztuje co wózek jak 5 tys. :0

Nadrabiamy ;)

GORGUSIA super kombinujemy:)tort fajoski!
STOKROTKA hehe jak fajnie siedzi w tej podusi :)w ogóle twój synek ma taka fajną buziunke :))a co to za psina?
MARLENA haha córcia the best!
MIQ ale super jej to idzie wow i najmłodsza dziewuszka :))
AYNI a jak sie podoba tronisko :))Marcelek też tak lubi jka mu się robi :))
KASIECZEK oby Marcello zajadał z takim usmiechem:))
TAYCIA jaki fajny pyziulek z synka:))
TYGRYSEK fajnie w tej spacerówce tylko co by mi bardzo przeszkadzało to to że nie ma pałaku do trzymania...noga Jasia pierwsza klasa :D
KASIAZABKA córci też podoba się wózeczek:))w podusi również sie podoba i to jak :))
MARTUSIA wspomnienia:))słodziak mały:))mamy tą samą posciel tyle że ja mam zielona :)
FASOLKA i tutaj zakup udany :))fajnie w tej sukieniusi Pati wyglada:))
VERITA słodki pulpecik z córci:))
DZIEWCZYNA super śpiochaja :D
CAMILLA super z tatusiem:))
ANUSIENKA hehe a gdzie tam synek sie schował :D

Własnie ogladam na 2 pytanie na sniadanie i wozki pokazywali dla dzieci rok po roku za bagatela 5 tys :szok: no napewno na kieszen przecietnej polskiej rodziny :nerd::-p,generalnie jak tak ogladam czasami rozne takie programy i jest o dzieciach czy dzieciowych gadzetach to sie zastanawiam kogo na te rzeczy stac ,chyba jedynie takich co maja miesiecznie ok 10 tys dochodu bo normalnie zarabiajacych ludzi to watpie:cool2:

Młoda dalej spi a ja czekam az sie obudzi zeby odkurzyc :-p
ojjj tam, przeciez z becikowego mozna taki wozek miec :-D

reklama
Czesc porannie. Siostra w koncu wyjechala. Ufff... Ach ta dzisiejsza mlodziez-ona w sierpniu 18. Liczylam na pomoc jak tu bedzie a ona przyklejona na stale do komputera. Wlasciwie to nie rozumiem po co w ogole wyjezdzala skoro caly czas pytlowala ze znajomymi z naszego miasta:confused::confused:
Olivka mi sie troche ponaprawiala. Ladnie spi, budzi sie na karmienie ze 2 razy wiec jest gicius. Juz zajada mi marchewke, ziemniaczka, ryz i jabluszko. Ale jak sie trzesie gdy juz niose jej jedzonko:szok::szok::szok::szok:No zarlok maly!Narzie daje jej tylko raz dziennie a reszte na cycusiu.
Gorzej z moja starsza corcia Alicja. Za 2-3 tyg.(czekam na tel. odnosnie terminu)bedzie miala wycinany 3 migdal i wkladany dren do prawego uszka, bo ma plyn w uchu srodkowym. Dobrze, ze wszystko bedzie na jednej operacji ale i tak sie boje... Cale te narkozy i szpital. Stracha mam, ze hej.
No i z moim B sie wiecznie kloce. Bardzo zly okres mamy po tym powrocie z Polski.
ps. u nas dzis spadl SNIEG!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry