reklama

wrzesień 2012 ;)

Hej
Ja nic nie pisze bo chorzy najpierw Alan złapał od męża i gorączkował,szybko mu przeszło,został tylko katar.Ja z marcelkiem 3 nocki balowaliśmy najpierw 2 przez chyba bolące zęby a wczoraj nas trzepło ja pękająca głowa i katar a Marceluś gorączkował.Nie chciała mu gorączka spasc,spadła dopiero po północy i zasneliśmy snem niespokojnym,w nocy gorączki juz nie było ale teraz widze że juz rośnie. Wczoraj też dwa razy wymiotował,a poza tym to ma niewielki kartar i czasami zakaszle ale to raczej z kataru.Dzwoniłam do przychodni naszej pediatry nie ma do końca tygodnia:no:
No i mi własnie zwymiotował:-(

reklama
jak ja się cieszę, ze moi narazie nie chorują. My się stresujemy jak mala ma gorączkę od zębów, albo jak ma katar. a tak powaznie to nie byla jeszcze chora.

my juz po spacerku ;)))))) dzieci spią...mama kawuje. i rosoła dogotowuje.

Animka nie chciałam:zawstydzona/y: moze jeszcze skasultuj sie z jakims laryngologiem ,niestety uszy maja to do siebie ze jak juz raz sie załapie to dziadostwo nawraca niestety ,zreszta dlatego trzeba szybko reagowac nawet przy katarze bo nos gardło i uszy powiazane .
Moja mała na razie tylko katarek miała ale z Dorota to prawie mieszkałam w przychodni:szok::dry: ,a moj jaki przewrazliwiony bardziej niz ja a ja panikara ;-)ale mu sie nie dziwie jego siostra młodsza od niego o 3lata zmarła jak miała 1,5 roku lekarka tak ja leczyła na oskrzela ze dziecko nie przezyło...

No z tymi uszkami to rożnie...Fasolka nastraszyła, a ja na pocieszenie napiszę, że córka mojej kuzynki od urodzenia miała problemy z uszkami, leżały nawet w szpitalu jakoś ze dwa razy i nic nie pomagało...zapalenie ciągle wracało...Mała skończyła roczek i skończyły się problemy...W marcu skończy 3 latka i od tamtej pory miała co najwyżej katar...
Będzie dobrze dziweczyny, trzymajcie się, tylko dzieciaczki bidulki się męczą...:-(

Witajcie ;-)Ja dziś umieram..Artur obudził się o 1 w nocy i zasnął o 5...pospał do 8 i koniec.:angry::wściekła/y:

Fasolka-
no jeśli dla nich praktycznie każdy zarabia średnią krajową to co za problem kupić taki wózek. Ja też często to oglądam albo na 2 albo tvn bo akurat wtedy kawe pije i nie powiem też w szoku jestem jak oni ceny podają i reklamują niektóre produkty:szok: ..dla nich to nie problem wydać o tak 2 tys. zł ale dla nie jednej rodziny 2 tys zł to kwota na cały miesiąc żeby się utrzymać..
Monaliza- Mój brat taki sam..jak nie komp to komórka i na niej też na necie siedzi..:tak: Trzymaj się jakoś wszystko powoli się ułoży noc i &&&& za Alicję by wszystko dobrze poszło;-)
Animka- współczuje...i sił życzę!
Beacia- Zdrówka!

No u nas katar to zaraz sie trzęsę czy zapalenia Alanek nie bedzie mieć no i niestety nie zawsze uniknie tego...

GONDOLA mój się w gondole na styk jeszcze mieścił ale strasznie się denerwuje ze nic nie widzi
DENTYSTA boje sie strasznie,kiedys bylam odwazniejsza ale po leczeniu kanalowym w ciazy bez znieczulenia boje sie strasznie ale juz dwa zeby mi sie posypaly od porodu i musze isc bo bede szczerbata a pomyslec ze kiedys latami nie mialam dziur

ja wlasnie piore malemu wiekszy fotelik eh i fotelik tez zmieniamy i juz chyba twarza do przodu, mamy taki 0-18kg bo w tym co sie nosi tylem maly juz tez nerwicy dostaje

nastepna kwestia malydo tejpory spalw gondoli od dzisiejszej nocy w lozeczku oszalec szlo tak sie czesto budzil ale m stwierdzil ze musi sie nauczyc spac w lozeczku i juz

u nas pogoda bez sensu raz slonce jak nie wiem a raz ciemno, jak w nocy, chcialam sie zbierac na spacer ale mi sie odechcialo

Lilijanna milej podrozy pociagiem, moja Oliwka jeszcze nigdy nie jechala :szok:
fasolka &&& za szczepienie
patrysia ja w lutym ostatni macierzynski dostane, strasznie sie boje utraty tego dochodu, ale nie mam takiej mozliwosci zeby isc do pracy, ten wozek maly nie ma palaka bo pierwszy wlasciciel zgubil, ale pasy ma i on tylko do sklepow i Kosciola zostal kupiony, w teren jest xlander,
fasolka o tych wozkach to w ddtvn nie na dwojce chyba ;-),co do cen to nie tylko wozki, ale i np. przepisy pokazuja w tv takie drogie, ze nie dla normalnego czlowieka
monaliza, anmika, beacia zdrowka dla Dzieci

reklama
O miałam właśnie pytać czy przesadzacie juz bąble do spacerówki?moja w gondoli jest na styk a jak dzisiaj nerwa załapała-chyba zęby,to prawie głową dziurę zrobiła ah
Ale tak jakoś.z.sentymentu ciężko jest mi się rozstać z gondolą...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry