reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
hej :)

dziec spal od 22 do 7. naprawilam go sypiac kaszke do mleka :-D. no i my tez sie juz niedlugo w ogole przestaniemy w gondoli miescic jeszcze chwila i do spacerowki. dzis i wczoraj spacerek zaliczony, sofa wybrana pozostalo czekac na wyplate...

Lili tak dokladnie wpuszczam mu camilie i za chwilke jest lepiej
Palma fajnie ze wrocilas
Tygrys Ty panikara gorsza ode mnie. ja w ciazy bedac mialam zabieg chirurgii stomatologicznej i wyrywany zab oczywiscie ze znieczuleniem. a samo znieczulenie to tylko uklucie nieprzyjemne.
Ayni moj Oli najbardziej rano gadulka jest ;) i wita nas z kupa na dzien dobry ;)
Fasolka co do ciemiaczek: sa 4. i wielkosc oraz tempo zarastania to oczywiscie sprawa indywidualna ale tez ma wplyw wit D. co lekarz to opinia wiec chyba lepiej sluchac swojego instynktu...czasem matka jest lepszym lekarzem niz wielkiej slawy pediatra...

my juz po obiadku, dziec spi, malz tez. mama dzis wyszla ze szpitala :)

Gorzej z moja starsza corcia Alicja. Za 2-3 tyg.(czekam na tel. odnosnie terminu)bedzie miala wycinany 3 migdal i wkladany dren do prawego uszka, bo ma plyn w uchu srodkowym. Dobrze, ze wszystko bedzie na jednej operacji ale i tak sie boje... Cale te narkozy i szpital. Stracha mam, ze hej.
Trzymam kciuki i współczuję nerwów.

A my właśnie wróciłyśmy z Poznania, wypad udany, teraz lecę coś na obiad szybko wymyśleć, a wieczorem się porozpisuję. :-)

A my nadal chorujemy po infekcji w uszach jest dobrze ale kaszel nadal brzydki byliśmy dziś u pani dr bo Julian całą noc nie spał płakał marudził kaszlał masakra i w dodatku w dzień temp.38,2 i okazało się że pod lewą łopatką ma jakieś świsty :-( i mamy antybiotyk niestety

a czy ze znieczuleniem u dentysty nic nie czuc? a sam zastrzyk boli?

a jak sie karmi piersią to można mieć znieczulenie :confused: skoro już tak drążymy temat :-pmnie wszystko boli jak ktos mi w buzi grzebie i zawsze dostaje końskie znieczulenie i zastrzyk też mnie boli ale to tylko sekunda teraz mogę powiedzieć "to nic w porównaniu z porodem :-D"

ja tam wolę znieczulenie bo zastrzyku prawie nie czuję a borowanie lub kanałowe to już w ogóle masakra na żywca :szok: a mój TZ to mówi,że go bardziej znieczulenie boli niż borowanie :no:
znieczulenie dostaje się osobno na górę i dół, kiedys mi to dentyskta tłumaczyła :tak:

FASOLKA dokładnie przesada cenowa!samochód tyle kosztuje co wózek jak 5 tys. :0

Nadrabiamy ;)

GORGUSIA super kombinujemy:)tort fajoski!
STOKROTKA hehe jak fajnie siedzi w tej podusi :)w ogóle twój synek ma taka fajną buziunke :))a co to za psina?
MARLENA haha córcia the best!
MIQ ale super jej to idzie wow i najmłodsza dziewuszka :))
AYNI a jak sie podoba tronisko :))Marcelek też tak lubi jka mu się robi :))
KASIECZEK oby Marcello zajadał z takim usmiechem:))
TAYCIA jaki fajny pyziulek z synka:))
TYGRYSEK fajnie w tej spacerówce tylko co by mi bardzo przeszkadzało to to że nie ma pałaku do trzymania...noga Jasia pierwsza klasa :D
KASIAZABKA córci też podoba się wózeczek:))w podusi również sie podoba i to jak :))
MARTUSIA wspomnienia:))słodziak mały:))mamy tą samą posciel tyle że ja mam zielona :)
FASOLKA i tutaj zakup udany :))fajnie w tej sukieniusi Pati wyglada:))
VERITA słodki pulpecik z córci:))
DZIEWCZYNA super śpiochaja :D
CAMILLA super z tatusiem:))
ANUSIENKA hehe a gdzie tam synek sie schował :D

psinka ze schroniska, jest z nami 2 lata, kundelek taki w typie Owczarka Pikadryjskiego ;-)

znieczulenie w ciąży miałam ,ale dostałam połowę normalnej dawki i musiała dokładać bo dla mnie to końska dawka musi być :-D

TZ w tym tygodniu na nocki chodzi :no:

zdrówka potrzebującym :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry