A może zamiast coś kupować, to lepiej coś wymyśleć dla niego - jakąś fajną kolację tylko we dwoje i później deserek na zakończenie wieczoru
. Oczywiście o ile macie możliwość, by mieć kilka godzin spokoju, którego mały nie zakłóci.
Albo zabierz może gdzieś faceta - do kina, do knajpy, itp. Oooo albo gdzieś na wspólny masaż. Ja zrobiłam siostrze i szwagrowi taki prezent na Gwiazdkę (kupiłam na gruperze) i właśnie wykorzystali kupony. Opowiadali, że było cuuuudownie i zrelaksowali się na maksa, aż zazdrościłam.\
edit: Idę spać. Dobranoc dziewczyny. Spokojnej nocki i jak najdłuższego nieprzerwanego snu
. Oczywiście o ile macie możliwość, by mieć kilka godzin spokoju, którego mały nie zakłóci.Albo zabierz może gdzieś faceta - do kina, do knajpy, itp. Oooo albo gdzieś na wspólny masaż. Ja zrobiłam siostrze i szwagrowi taki prezent na Gwiazdkę (kupiłam na gruperze) i właśnie wykorzystali kupony. Opowiadali, że było cuuuudownie i zrelaksowali się na maksa, aż zazdrościłam.\
edit: Idę spać. Dobranoc dziewczyny. Spokojnej nocki i jak najdłuższego nieprzerwanego snu

Ostatnia edycja:
Po czym okazało się, że kupa tyle o ile, a ja już myślałam że tam mu bokami wypływa. I co? Okazuje się, że małe dziecię, a mądrzejsze od matki, bo jakby mu przeszkadzało, to by sobie smacznie nie spał. A tak to teraz mamusia też sobie nie pośpi.

zestresowana była wiec fluidki pozytywne prosze wysyłac;-):-)