reklama

wrzesień 2012 ;)

A może zamiast coś kupować, to lepiej coś wymyśleć dla niego - jakąś fajną kolację tylko we dwoje i później deserek na zakończenie wieczoru:-D :zawstydzona/y:. Oczywiście o ile macie możliwość, by mieć kilka godzin spokoju, którego mały nie zakłóci.
Albo zabierz może gdzieś faceta - do kina, do knajpy, itp. Oooo albo gdzieś na wspólny masaż. Ja zrobiłam siostrze i szwagrowi taki prezent na Gwiazdkę (kupiłam na gruperze) i właśnie wykorzystali kupony. Opowiadali, że było cuuuudownie i zrelaksowali się na maksa, aż zazdrościłam.\

edit: Idę spać. Dobranoc dziewczyny. Spokojnej nocki i jak najdłuższego nieprzerwanego snu :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
moj maz kiedys dostal taki kupon z pracy na rozne sporty np splyw kajakiem, lot balonem, przelot awionetka, park linowy itd. Ale nie wykorzystalismy bo ja z brzuchem, oddalismy kuzynowi.
Ale super opcja, na wiele rzeczy bym sie wtedy zdecydowala.

My nie obchodzimy walenia tynkow,ale powiem wam,ze ja nienawidze prezentow typu misie,kubki z serduszkiem, dla mnie to takie infantylne... FUUUUJ.

Ja mysle, ze prezent powinien byc intensywny w doznaniach nie jakis papkowaty :D

Martusia ty lepiej nie dojadaj po dziecku, a juz dopiero co kaszki, czytalam kiedys watek na forum kulturystycznym. Samo zlo. Ja dojadam tylko owoce , czasem bym skonczyla cos po nim, bo szkoda wyrzucic, ale mam swoje wyliczone posilki :tak: ale dobre maja te kaszki nie raz bym nie pokusila

Dzień dobry! Witam się pierwsza. Moje dziecię dziś bręczało i jęczało ok. 5.30, aż słyszę, że idzie dłuuuuga kupa i nastał błogi spokój. No ale mama nie mogła wytrzymać, żeby dziecię spało z kupą, więc go przebrałam i oczywiście obudziłam.:baffled: Po czym okazało się, że kupa tyle o ile, a ja już myślałam że tam mu bokami wypływa. I co? Okazuje się, że małe dziecię, a mądrzejsze od matki, bo jakby mu przeszkadzało, to by sobie smacznie nie spał. A tak to teraz mamusia też sobie nie pośpi.

a mojemu odbilo i nie soiemy od 5.30 wrrrr
hesia zasmarkana, ja zagardlona

eh

co do walentynek anusienka ja w tym roku kupilm blu raya bo sie juz czail dlugo, ale w tamtym mialam lepszy prezent. noz do sushi. bardzo trafiony... uzywany czesto, pieczolowicie myty, czyszczony, odkladany do pudeleczka. haha

WITAM:)

Dominiś w szkole Marcelek śpi a Alan bawi się:)

Dzisiaj rano Alanek pierwszy raz ładnie wyraźnie powiedział do Marcelka MARCEL :))ale mi się micha cieszy bo tak zawsze dzidzi i dzidzi aż tu nagle po imieniu i tak ładnie a łatwe do końca to imie dla takiego dziecka nie jest...

AYNI hehe ja mówiłam nie raz ze zamiats batonika czy czekoladki kupie sobie kaszkę haha bo takie słodkie dobre(ale te mleczne bo bez mleczne rewelacji nie ma ale to lepiej dla dziecia) :P

My nie obchodzimy walentynek tak że jakieś prezenty czy cuś a po prostu wieczorem sobie nakupujemy żarełko typu jogurt soczek chipsy(lubimy takie wieczorki robić że w łóżku takie jedzonko i film)i seans filmowy w łóżku :))to też czas ze wszystkie dizeic śpia i mozna tak spędzić chwile ze soba :))

ZDRÓWKA POTRZEBUJĄCYM!!

A ja miałam kanałowe zrobione bez zniecuzlenia bo podobno on musi wiedziec kiedy mnie zaboli?:/i tak musz eiść do dentysty bo jednym słowem spier.... mi zeba!ale ja taka bojaxliwa a juz powinnam isć dawno...i tak przekładam to :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My nie obchodzimy tego święta/dnia jakoś specjalnie, choć od tego roku to się zmieni, bo 14 lutego Weronika obchodzi imieniny, także będziemy świętować inaczej. :laugh2:

Dzisiaj w planach sprzątanie chaty, bllleeee, ale trzeba, tym bardziej, że chcę poprzestawiać kanapy i stół w salonie troszkę, bo mi się znudziło. :-p

Idę do kuchni coś wszamać i kawkę wypić na dzień dobry, Ada już puzzle układa, Weronika kręci się w łóżeczku, mam nadzieję, że da śniadanie na chypko zjeść. ;-)

Miłego dnia, u nas dziś będzie słonecznie, bo już coś tam zza chmur jaśniejszego prześwituje.

reklama
Ja chate ogarniam i piore zas:-p:-D młoda lezy i gada ....a Dorota dzis test probny 6 klasisty pisze :nerd: zestresowana była wiec fluidki pozytywne prosze wysyłac;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry