reklama

wrzesień 2012 ;)

Toż to poważna sprawa - pierwszy egzamin! Na szczęście na razie próbny ale wysyłam duuuuuuuuuużo fluidków.

A na mnie czeka stos prasowania, następne już się pierze, a ja ślęczę na BB i nawet ze zmywarki mi się nie chce powykładać. Wstyd!:zawstydzona/y:
I śniego u nas prószy, ojoj!

reklama
witam srodowo:-)mama przy kawce, a niunia wcina nozki :-DNocka niespokojna, mloda sie wiercila i piardy puszczala, nawet cyca nie chciala:no:
amnika chyba Ty pisalas o masazu oczka, jak mozesz to opisz jak to robisz,bede wdzieczna:tak:

fasolka & co by corce dobrze poszlo
Milego dzionka;-)

Ostatnia edycja:
Dobryyyy... Co za noc. Maly w miare ok,bo obudzil sie o 5 na mleko,ale moj brat to masakra!!

Toz przed moim pojsciem spac puscil pawia w przedpokoju i to byl piekny poczatek jego wymiotow...

A moje dziecie ma od paru dni luźne kupy, nawet bardzo. Nie wiem czy się martwić, bo to u niego dziwne, do tej pory miał ok i rzadko , co 2-3, a nawet 4 dni robił. Teraz codziennie, albo 2 razy dziennie, dziś już 2 zaliczył. Myślę od czego to, ale nic nie zjadłam innego, więc nie wiem sama.

Poszłam wieszac pranie w łazience mała zostawiłam na macie dokładnie na srodku wracam a ta na panelach lezy:szok: jak ona tam zawedrowała dodam ze na pleckach lezała i lezy:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry