reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Tygrysek1985- mój synek jeździ jeszcze w gondolce :tak: mały jeszcze się mieści więc jest ok, jakoś tak lubię wozić go w gondolce, ciężko będzie mi się z nią rozstać oj ciężko ;-)
maluszek2012- gratuluję zębolka :tak: mój mały też bardzo często budzi się na "cyca" bo on tak naprawde je 2-3 razy w nocy a resztę pobudek to musi sobie tylko pocmokać, ale ja jestem uparta i mały śpi w łóżeczku a ja wstaje jak kołowata i wstaję i wstaję, u nas chyba nigdy nie prześpi nocy w całości...
Tygrysek1985- ja bez zieczulenia w życiu nie dam sobie w buzi nic zrobić :szok:
monaliza- zdrówka dla córci, trzymam za nią &&& :tak:
Beacia82- zdrówka dla rodzinki :tak:

a ja sie wlasnie zastanawialam co tygrys dzis tak po forum non stop grasuje :-D

;-):-D

martusia to chyba nie ze strony UPC, bo ja mam Cyfrowy Polsat i żadnego kanalu wieczorkiem nie bylo, wczoraj przez chwile a dzis przez prawie cale na Wspolnej wrrr :wściekła/y:

jutro malo mnie bedzie, o 7 wyjezdzam, Dzieci zostawiam u Tescia i m Rodzenstwa, ktore z nim mieszka i bede sie wloczyc heh :-p

dobranockam

dzis druga noc Jaska w lozeczku, zobaczymy jak bedzie, oby ok... ;-)

zdrowka potrzebujacym:tak:;-)
my tez jeszcze w gondoli, ale coraz ciasniej i mloda sie wkurza bo lapkami nie moze ruszac:no:Piszecie o sadyscie :-Di mnie to czeka bo 2 plomby mi wylecialy:angry:

maluszek gratki dla Dawidka zebolka:tak:

martusia moja pelza jak sie wkurza:tak::-D

Fajnie was poczytać tak na koniec dnia. Moja w nocy budziła się chyba co godzinę,kręgosłup mnie boli od ciągłego brania i odkładania , w dzień chwilę się pobawi i zaczyna zawodzic aż oddech traci. Myślę że to muszą być zęby bo nie możliwa jest taka. Teraz leży w łóżeku i pochlipuje.
Co do dentysty spędziłam tam trochę życia bo pomocą też byłam i co się napatrzylam to bez znieczulenia nieraz nawet podwójnego nie pozwolę się dotknąć. A przed znieczuleniem masc na dziaslo znieczulajaca żeby igły nie czuć .
Moja w spacerowce od urodzenia jeździ, uzylam tylko kilka razy wkładki. Musze ją przypinac bo płacze to ją podnoszę jak w lezaczku i patrzy na ludzi.
Idę czytać inne wątki.
Dobranoc

Hm... jakaś Ty mądra, a ja jestem już umówiona na rwanie ósemki na 8 marca i będę wtedy na urlopie, ale o L4 nie pomyślałam. W sumie, to trzeba sobie w życiu jakoś radzić. :tak:

reklama
aaaaaaaaaaaa!!! Laski!:szok::shocked2::oo: Co kupujecie swoim facetom na Walę-tynki ?????:confused: bo ja kompletnie nie mam pojęcia co mu kupić!!! :confused::no2::sad::unsure: On zawsze mi robi jakąś niespodziankę, a ja nie wiem:confused: Nie lubię kupować rzeczy jak perfumy, skarpetki, czy misia z napisem ajlowju :wściekła/y: Doradźcie coś! :hmm: plisss......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry