Merlin_
Fanka BB :)
Ja sie wczoraj pięknie obkupiłam - kupiłam sobie kostium taki elegancki w orasy granatowy spodnie i marynarka, spódnice dokupię za miesiąc jak kasa wpadnie, wieczorkiem jeszcze zamówiłam sobie ze sklepu fryzjerskiego różne środki do włosów w tym mega dobrą maskę może pomoże na moje wypadające włosy :-(
Ogólnie wszystko dobrze ... ;-)
Krzyś spokojnie choć dziś od 4 budził sie co godzinę powoli już sie łamie zeby go z powrotem do nas do łóżka przenieść i nie biegać tak ale muszę być twarda i wytrzymać. Wczoraj jak wpuściłam mu parafinę do ucha to była cała chata krzyku :-( pewnie jest to nieprzyjemne dla niego, do tego oczko mu łzawi ale na razie solą fizjologiczna przemywam.
Krzyś pełza i turla się po swojej nowej kolorowej macie ma tam narzucane zabawek i obraca sie od zabawki do zabawki, zaczął fajnie wyciągać rączki do rzeczy które ja trzymam
A ja mam jakiegoś dziś nerwa
i nie wiem czemu - okresu to ja mieć na pewno nie powinnam
może to zmęczenie. Dziś po raz pierwszy od pół roku chyba pomalowałam paznokcie 
Ogólnie wszystko dobrze ... ;-)
Krzyś spokojnie choć dziś od 4 budził sie co godzinę powoli już sie łamie zeby go z powrotem do nas do łóżka przenieść i nie biegać tak ale muszę być twarda i wytrzymać. Wczoraj jak wpuściłam mu parafinę do ucha to była cała chata krzyku :-( pewnie jest to nieprzyjemne dla niego, do tego oczko mu łzawi ale na razie solą fizjologiczna przemywam.
Krzyś pełza i turla się po swojej nowej kolorowej macie ma tam narzucane zabawek i obraca sie od zabawki do zabawki, zaczął fajnie wyciągać rączki do rzeczy które ja trzymam
A ja mam jakiegoś dziś nerwa
i nie wiem czemu - okresu to ja mieć na pewno nie powinnam
może to zmęczenie. Dziś po raz pierwszy od pół roku chyba pomalowałam paznokcie