• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Ja sie wczoraj pięknie obkupiłam - kupiłam sobie kostium taki elegancki w orasy granatowy spodnie i marynarka, spódnice dokupię za miesiąc jak kasa wpadnie, wieczorkiem jeszcze zamówiłam sobie ze sklepu fryzjerskiego różne środki do włosów w tym mega dobrą maskę może pomoże na moje wypadające włosy :-(
Ogólnie wszystko dobrze ... ;-)
Krzyś spokojnie choć dziś od 4 budził sie co godzinę powoli już sie łamie zeby go z powrotem do nas do łóżka przenieść i nie biegać tak ale muszę być twarda i wytrzymać. Wczoraj jak wpuściłam mu parafinę do ucha to była cała chata krzyku :-( pewnie jest to nieprzyjemne dla niego, do tego oczko mu łzawi ale na razie solą fizjologiczna przemywam.
Krzyś pełza i turla się po swojej nowej kolorowej macie ma tam narzucane zabawek i obraca sie od zabawki do zabawki, zaczął fajnie wyciągać rączki do rzeczy które ja trzymam :tak:

A ja mam jakiegoś dziś nerwa :wściekła/y: i nie wiem czemu - okresu to ja mieć na pewno nie powinnam :baffled: może to zmęczenie. Dziś po raz pierwszy od pół roku chyba pomalowałam paznokcie :rofl2:

reklama
hej

Oliwier postanowil ze 3:40 to swietny czas na zabawe. chcialam uspac to sie darl wnieboglosy i tak przesiedzielismy do 5:30. zjadl w tym czasie az 80ml. w dodatku M ach szkoda gadac...

Ayni ja nie zjadam po malym no wez. zrobilam sobie czysta kaszke jeden jedyny raz. a na miesnie jesli chodzi o kulturystyke dobra podobno jest humana na sucho.
Patrysia jak to kanalowe bez znieczulenia? toz to bol jak nie wiem. mialam robione i od razu znieczulenie bez pytania a mialam wtedy chyba z 16lat.
Anusienko ja bym wolala jakas kolacje czy cos w tym stylu
Future zdrowka :)
Doloress sil i zdrowka. nic nie ma na tego polpasca?
Marlenko ja robilam taki masaz oczka jak malemu ropialo... wyglada to tak: umytym wczesniej palcem masujesz pod kacikiem oka kolo noska wlasnie a potem przemywasz sola fizjologiczna w kierunku do noska... nie wiem czy zrozumiale wytlumaczylam...

jestem zla. serio.

Cześć dziewczyny!
Na wstępie gratuluję pociech i przepraszam, że wchodzę w Wasz wątek!
Jestem w 6t6dc i udzielam się na wrześniówkach 2013 :)
Chciałam Was jako doświadczone zapytać tylko - czy któraś z Was będąc w ciąży przechodziła ją bez absolutnego bólu piersi (na początku ciąży) i wszystko było OK? Mi to spędza sen w z powiek bo jestem jedyną dziewczyną u nas na forum, która nie ma objawów ciążowych ( ani nie mdli, ani nie latam na częste sikanko, ani nie wyczuwam zapachów) a najbardziej martwi mnie brak bołu piersi. Z góry dziękuję za odpowiedzi i jeszcze raz przepraszam, że zakłócam Wasze rozmowy... :)
Wszystkiego dobrego dla Was i dzieciaczków!

Cześć dziewczyny!
Chciałam Was jako doświadczone zapytać tylko - czy któraś z Was będąc w ciąży przechodziła ją bez absolutnego bólu piersi (na początku ciąży) i wszystko było OK? Mi to spędza sen w z powiek bo jestem jedyną dziewczyną u nas na forum, która nie ma objawów ciążowych ( ani nie mdli, ani nie latam na częste sikanko, ani nie wyczuwam zapachów) a najbardziej martwi mnie brak bołu piersi. Z góry dziękuję za odpowiedzi i jeszcze raz przepraszam, że zakłócam Wasze rozmowy... :)

ja tez nie miałam "normalnych" objawów i było ok :tak:

Cześć dziewczyny!

Objawy moga pojawić sie później :)jak i też nie musisz ich mieć...

MARTUSIA ogólnie az tak źle nie było...3 podejścia sa i ten 2 był bolesny ale dałam rade wytrzymac...no ale co sie dziwić gościu na dodatek wstawił mi czarną plombe gdzie w domu sozku doznałam :/

Cześć dziewczyny!

gratuluje Ci :) i spokojnej ciazy zycze :)

mnie bolaly piersi ale tylko na poczatku. i mialam taki balonik w brzuchu. siku na poczatku nie latalam czesto, zapachy tez mnie jakos nie draznily lub odwrotnie. ale objawow ciazy moze nie byc a wszystko ok nie mozesz mierzyc sie mierzyc miara innych pamietaj :) to sa wszystko usrednione rzeczy.

reklama
Ja sie wczoraj pięknie obkupiłam - kupiłam sobie kostium taki elegancki w orasy granatowy spodnie i marynarka, spódnice dokupię za miesiąc jak kasa wpadnie, wieczorkiem jeszcze zamówiłam sobie ze sklepu fryzjerskiego różne środki do włosów w tym mega dobrą maskę może pomoże na moje wypadające włosy :-(
Ogólnie wszystko dobrze ... ;-)
Krzyś spokojnie choć dziś od 4 budził sie co godzinę powoli już sie łamie zeby go z powrotem do nas do łóżka przenieść i nie biegać tak ale muszę być twarda i wytrzymać. Wczoraj jak wpuściłam mu parafinę do ucha to była cała chata krzyku :-( pewnie jest to nieprzyjemne dla niego, do tego oczko mu łzawi ale na razie solą fizjologiczna przemywam.
Krzyś pełza i turla się po swojej nowej kolorowej macie ma tam narzucane zabawek i obraca sie od zabawki do zabawki, zaczął fajnie wyciągać rączki do rzeczy które ja trzymam :tak:

A ja mam jakiegoś dziś nerwa :wściekła/y: i nie wiem czemu - okresu to ja mieć na pewno nie powinnam :baffled: może to zmęczenie. Dziś po raz pierwszy od pół roku chyba pomalowałam paznokcie :rofl2:

Merlin a to oczko Małemu zaczęło teraz łzawić? Naszemu łzawiły prawie od samego początku, bo ma nieodetkane kanaliki łzowe wzdłuż nosa. Byliśmy u okulisty i pokazała nam jak masować i kazała zrobic wymaz oczu, czy to nie bakteria. Okazało się, że moje trzymiesięczne masowanie (i męczenie Małego) do niczego, bo ona kazała całkiem inaczej. Po tygodniu jedno oczko odpuściło i nie łzawi, dalej masujemy drugie i to tak 4-5 razy dziennie i przemywamy solą fizjologiczną.
Jak chcesz mogę Ci napisać, jak nam kazała masować, bo ja już różne techniki robiłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry