reklama

wrzesień 2012 ;)

anmika no widze,ze nie jestesmy same,mam nadzieje,ze to chwilowe. :baffled:

ja dzis mialam ryk w domu... az ostatecznie wzielam go na spacer i byl spokoj.

Pomyslow czasem brak.. ide jesc :D

reklama
my też zaliczyliśmy 2h spacerek, dzieć spał, a ja do Pepco i Rossmana ;-)
mam pytanko dziś u nas była kupa pierwsza od 3 dni ; pierwsza po rozszerzeniu diety i jakaś taka dziwna chyba, cała ciemno zielona a w środku jakieś żółte grudki jakby coś niestrawionego :no: młody jadł tylko jabłuszko z Hippa i kaszkę jabłkową z Bobovity

WItam!

No wiec bylismy na echo no i nadal zastawka sie nie domyka,ale pigula powiedziala,ze nic powaznego... konsultacja z lekarzem za 3 tyg.
Mikus byl wczesniakiem no i podobno szmery w tym wieku dosyc czesto sie zdarzaja...

Po szpitalu poszlismy z Malym na zakupy, Mamuska sie obkupila i od razu lepszy humor...

Czy Wasze Maluchy krzycza? Mikolaj tak krzyczy,ze szok... (sprawdza swoj glos chyba ):tak:

Ja właśnie zaniosłam Małego do łóżeczka, żeby spał, a on krzyczy ile się da. Chyba faktycznie wypróbowują swoje struny głosowe. Mój Starszak jak to dziś usłyszał, to powiedział, że coś się dzieje z jego bratem i on go nie poznaje, bo tak krzyczy :-D

Ja mam dzień szaleju ... sprzątam od rana ale ze dzieć z mata na podłodze to nie che zeby po podłodze syf latał. Na szczęście Krzyś wyrozumiały dał mamusi poodkurzać. Rozmroziłam mu dynie i gotuje zobaczymy jak mu posmakuje
Reklamacja wózka dosyć ciekawa dodzwoniłam sie dziś do właściciela sklepu który poinformował mnie ze sklep został zlikwidowany i ze sprzedawcy to mi jakieś bzdury nagadali o gwarancji a on zepsutego wózka by nie sprzedawał :angry: no już myślałam ze go zabije przez słuchawkę ale po chwili sie ogarną i powiedział gada Pani z żoną !!! i dzięki niebiosom bo sie z kobietą dogadałam dała mi numer do serwisu autoryzowanego w którym później załatwiła ze serwis za darmo odbierze i przyśle mi naprawioną ramę uf :tak: i ze gwarancja jest - producenta.

Kupau nas ciemna i z grudkami była po buraczku który ugotowałam ale wsio ok.
Krzyś nie krzyczy a wiszczy na całe gardło i bardzo mu sie to podoba :szok:

Witam;-)
U nas nocki wracają do normy tzn. Arti zasypia 19-20 potem pobudka o 6 a jak jest lepiej to i 8 nie licząc przerw na jedzonko co 3-4h
My cały tydzień bez M bo do pracy pojechał. No a szkrabik nasz cudowny już 5 m-cy dzisiaj kończy:-)

My co do Artiego i wody czekamy do lata i wtedy gdzieś będziemy myśleć jeździć, a na razie nie ma gdzie bo basen u nas to TRAGEDIA:wściekła/y:

Lilijanna- ja sie boję że mi cierpliwości braknie :-p ale pewnie też będziemy chcieli oduczyć na przyszłe wakacje jak ciepło będzie..Ale przecież jeszcze mamy czas to nie myślę o tym:-p
Patrysia- No ja jak zombi się czułam wczoraj ale dzisiaj już wróciłam do siebie:tak:
Taycia- No mój od 3 dni to tak warczy i jęczy że szok:szok: a najlepsze jest to że strasznie mu się to podoba i taki uchachany przy tym że aż się samemu człowiekowi micha śmieje:-D. Wcześniej to też krzyczał ale ten rodzaj "darcia" jest inny.

Ja dzisiaj pranie nie robię, bo mi się nie chce:-p. No ale u mnie to pralka też prawie ciągle chodzi i po prostu daje jej odpocząć:-D
Ostatnio zrezygnowaliśmy ze spacerków bo niby katarek przeszedł ale czasem Arti zakaszle no i się boję ryzykować, a jeszcze w takim miejscu mieszkamy że tu zawsze praktycznie wieje...No i dodatkowo termin szczepienia za tydzień więc wole małego przypilnować przed choróbskiem bo tu dalej wirusy szaleją..

mam pytanko dziś u nas była kupa pierwsza od 3 dni ; pierwsza po rozszerzeniu diety i jakaś taka dziwna chyba, cała ciemno zielona a w środku jakieś żółte grudki jakby coś niestrawionego :no: młody jadł tylko jabłuszko z Hippa i kaszkę jabłkową z Bobovity
Im kupa później wychodzi tym ciemniejsza, normalne.

WItam!

No wiec bylismy na echo no i nadal zastawka sie nie domyka,ale pigula powiedziala,ze nic powaznego... konsultacja z lekarzem za 3 tyg.
Mikus byl wczesniakiem no i podobno szmery w tym wieku dosyc czesto sie zdarzaja...
Trzymam kciuki by ta zastawka się zamknęła mimo wszystko.

My po wychodnym, wbrew planom musiałyśmy wrócić do domu wcześniej, bo pogoda nam nie sprzyjała, rozpadało się i cały plan legł w gruzach.

reklama
Witam;-)
U nas nocki wracają do normy tzn. Arti zasypia 19-20 potem pobudka o 6 a jak jest lepiej to i 8 nie licząc przerw na jedzonko co 3-4h
My cały tydzień bez M bo do pracy pojechał. No a szkrabik nasz cudowny już 5 m-cy dzisiaj kończy:-)

My co do Artiego i wody czekamy do lata i wtedy gdzieś będziemy myśleć jeździć, a na razie nie ma gdzie bo basen u nas to TRAGEDIA:wściekła/y:

Lilijanna- ja sie boję że mi cierpliwości braknie :-p ale pewnie też będziemy chcieli oduczyć na przyszłe wakacje jak ciepło będzie..Ale przecież jeszcze mamy czas to nie myślę o tym:-p
Patrysia- No ja jak zombi się czułam wczoraj ale dzisiaj już wróciłam do siebie:tak:
Taycia- No mój od 3 dni to tak warczy i jęczy że szok:szok: a najlepsze jest to że strasznie mu się to podoba i taki uchachany przy tym że aż się samemu człowiekowi micha śmieje:-D. Wcześniej to też krzyczał ale ten rodzaj "darcia" jest inny.

Ja dzisiaj pranie nie robię, bo mi się nie chce:-p. No ale u mnie to pralka też prawie ciągle chodzi i po prostu daje jej odpocząć:-D
Ostatnio zrezygnowaliśmy ze spacerków bo niby katarek przeszedł ale czasem Arti zakaszle no i się boję ryzykować, a jeszcze w takim miejscu mieszkamy że tu zawsze praktycznie wieje...No i dodatkowo termin szczepienia za tydzień więc wole małego przypilnować przed choróbskiem bo tu dalej wirusy szaleją..

no to sto lat i zdrówka dla Arturka od Arturka :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry