Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
młody jadł tylko jabłuszko z Hippa i kaszkę jabłkową z Bobovity
no już myślałam ze go zabije przez słuchawkę ale po chwili sie ogarną i powiedział gada Pani z żoną !!! i dzięki niebiosom bo sie z kobietą dogadałam dała mi numer do serwisu autoryzowanego w którym później załatwiła ze serwis za darmo odbierze i przyśle mi naprawioną ramę uf
i ze gwarancja jest - producenta.

ale pewnie też będziemy chcieli oduczyć na przyszłe wakacje jak ciepło będzie..Ale przecież jeszcze mamy czas to nie myślę o tym

a najlepsze jest to że strasznie mu się to podoba i taki uchachany przy tym że aż się samemu człowiekowi micha śmieje
. Wcześniej to też krzyczał ale ten rodzaj "darcia" jest inny.
. No ale u mnie to pralka też prawie ciągle chodzi i po prostu daje jej odpocząć
Im kupa później wychodzi tym ciemniejsza, normalne.mam pytanko dziś u nas była kupa pierwsza od 3 dni ; pierwsza po rozszerzeniu diety i jakaś taka dziwna chyba, cała ciemno zielona a w środku jakieś żółte grudki jakby coś niestrawionegomłody jadł tylko jabłuszko z Hippa i kaszkę jabłkową z Bobovity
Trzymam kciuki by ta zastawka się zamknęła mimo wszystko.WItam!
No wiec bylismy na echo no i nadal zastawka sie nie domyka,ale pigula powiedziala,ze nic powaznego... konsultacja z lekarzem za 3 tyg.
Mikus byl wczesniakiem no i podobno szmery w tym wieku dosyc czesto sie zdarzaja...
Witam;-)
U nas nocki wracają do normy tzn. Arti zasypia 19-20 potem pobudka o 6 a jak jest lepiej to i 8 nie licząc przerw na jedzonko co 3-4h
My cały tydzień bez M bo do pracy pojechał. No a szkrabik nasz cudowny już 5 m-cy dzisiaj kończy:-)
My co do Artiego i wody czekamy do lata i wtedy gdzieś będziemy myśleć jeździć, a na razie nie ma gdzie bo basen u nas to TRAGEDIA
Lilijanna- ja sie boję że mi cierpliwości braknieale pewnie też będziemy chcieli oduczyć na przyszłe wakacje jak ciepło będzie..Ale przecież jeszcze mamy czas to nie myślę o tym
Patrysia- No ja jak zombi się czułam wczoraj ale dzisiaj już wróciłam do siebie
Taycia- No mój od 3 dni to tak warczy i jęczy że szoka najlepsze jest to że strasznie mu się to podoba i taki uchachany przy tym że aż się samemu człowiekowi micha śmieje
. Wcześniej to też krzyczał ale ten rodzaj "darcia" jest inny.
Ja dzisiaj pranie nie robię, bo mi się nie chce. No ale u mnie to pralka też prawie ciągle chodzi i po prostu daje jej odpocząć
Ostatnio zrezygnowaliśmy ze spacerków bo niby katarek przeszedł ale czasem Arti zakaszle no i się boję ryzykować, a jeszcze w takim miejscu mieszkamy że tu zawsze praktycznie wieje...No i dodatkowo termin szczepienia za tydzień więc wole małego przypilnować przed choróbskiem bo tu dalej wirusy szaleją..