Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anmika my przedwczoraj mieliśmy jazdę w nocy...Młoda wstała ok 2 i trzeba ją było nosić, chyba się za dużo najadła...ok 3 poszła kupa...za wcześnie zdjęłam papmersa i ...poszła powtórka na moją piżamę, ubranko Marceliny i prześcieradło
(a rano zmieniałam pościel!!!) więc jeszcze musiałam nas poprzebierać i zmienić prześcieradło

Chyba, że to nie skok i mój dzieć już tak będzie miał, sama nie wiem. Ale w grudniu budził się raz w nocy, teraz potrafi 4-5 razy. No i najgorsze te przerwy w nocy, nie śpi czasem 1-2h i bręczy, gada, itp. Nie ma znaczenia czy leży w łóżeczku, czy ze mną w łóżku, czy go noszę i tak mu źle. Więc nie wiem co mu???? W dzień nie jest źle, tylko z piciem kiepsko, potrafi nie pić 5 godzin, a potem i tak pije po 3 minuty. Poza tym to w ogóle teraz już nie potafie nawet rozpoznać kiedy jest głodny, bo tak jest zajęty wszystkim, że nie wiem czy zapomina o mleku czy głodu nie czuje 
Troszkę późno, ale i ja się witam
Mi w tym miesiącu stuknie 28 ahhh a P. niebawem 26
Byliśmy dziś na spacerku, jaka wiosna, jakie słońce, bajkaaaaa... Ale podobno śniegi i mrozy mają wrócić, co mnie mocno martwi, bo ja z natury ciepłolubna jestem, ale co tam bliżej niż dalej do wiosny.
Weekend jakoś minął - egzamin w szkole oblany... ehhh
Jutro nowy tydzień, który zaczynam jutro od wizyty u dentystyw środę dermatolog z córcią a w czwartek rehabilitacja po raz pierwszy. I jeszcze mam zamiar po wizycie u dermatologa zacząć małej wprowadzać inne pokarmy. Tylko dylemat jeszcze mam jabłko czy marchew...
Miłego wieczoru i nadchodzącego tygodnia, oby był lepszy.
jakie dlugie slowo
myprobowalismy3razy az poszlo raz dwa, ale trzeba probowac co sie nie przeoczy odpowiedniego momentu bo potem dziec za sprytny zaczyna byc

, oo tak wiosna is suszenie na dworzu