reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
No u nas jeszcze nie było przespanej nocki...i raczej nie prędko to nastąpi...:-D Anmika my przedwczoraj mieliśmy jazdę w nocy...Młoda wstała ok 2 i trzeba ją było nosić, chyba się za dużo najadła...ok 3 poszła kupa...za wcześnie zdjęłam papmersa i ...poszła powtórka na moją piżamę, ubranko Marceliny i prześcieradło:sorry2: (a rano zmieniałam pościel!!!) więc jeszcze musiałam nas poprzebierać i zmienić prześcieradło :baffled:

Ja też dzisiaj piorę, nie mogę się doczekać kiedy będzie ciepło i będzie się suszyć na dworze, bo w domu nie mam za bardzo gdzie :dry:

Eeee ja jestem poprana weekendowo i poprasowana, także dzisiaj nic nie robię. :-D Odpoczywam po weekendzie. :-D

mig - Lilka wzorowo się przewraca, brawo.

Ostatnia edycja:
lili ja tez w weekend prałam, ale i dzis musze wstawic haha. ja codziennie pralke włączam. zawsze mam cos do wyprania.

a co do wstawania w nocy..moja Helenka za 2 miechy dopiero 2 latka i generalnie pięnie spała. ale jak przyjechalismy z Guciem do domu, to zaczela się budzić. i to niekoniecznie jak maly się budzi. tylko cos jej się przyśni, albo się przebudzi i koneic... wola i trzeba po pleckach podrapac. ale czesto zasypia szybko. ale zdarzylo się i 3 godzinki...

Nie martw się Ayni u nas też chyba jakiś MEGA SKOK, bo trwa już cały miesiąc :szok: Chyba, że to nie skok i mój dzieć już tak będzie miał, sama nie wiem. Ale w grudniu budził się raz w nocy, teraz potrafi 4-5 razy. No i najgorsze te przerwy w nocy, nie śpi czasem 1-2h i bręczy, gada, itp. Nie ma znaczenia czy leży w łóżeczku, czy ze mną w łóżku, czy go noszę i tak mu źle. Więc nie wiem co mu???? W dzień nie jest źle, tylko z piciem kiepsko, potrafi nie pić 5 godzin, a potem i tak pije po 3 minuty. Poza tym to w ogóle teraz już nie potafie nawet rozpoznać kiedy jest głodny, bo tak jest zajęty wszystkim, że nie wiem czy zapomina o mleku czy głodu nie czuje :baffled:

hej :)

moj dziec mega zlosliwy jest (po mamusi :P) wystarczy ze mam cos w rekach kubek czy cos a ten zaraz szuka okazji i koninke wlacza i kopie oczywiscie w kubek. juz wszystko do raczek bierze a potem do buzi i nauczyl sie sciagania skarpetek i lapania za stopki/kolanka :).

co do odpieluchowania: mama oduczala brata to szedl sikac pod krzak czy tam drzewo. ale on z maja to lajtowo mial i szybko zalapal o co chodzi i tylko awaryjnie na noc najpierw pampki a pozniej tylko zwykle majty i ceratka na spod pod przescieradlo.

wczoraj dziec spal 4x20min... padlam przed polnoca i wstalismy o 6:20 na am i pozniej o 9.

dzis zostajemy sami od 16.

buziaki :)

Moja mała też ostatnio za moje ręce łapie, zwłaszcza jak jem. Może myśli że schudne ha. Dziś budziła się w nocy 6 razy!! Nawet nie do jedzenia bo jadła raz porządnie, ale pocyckac sobie. Słońce świeci więc idziemy w długa

Troszkę późno, ale i ja się witam :)
Mi w tym miesiącu stuknie 28 ahhh a P. niebawem 26
Byliśmy dziś na spacerku, jaka wiosna, jakie słońce, bajkaaaaa... Ale podobno śniegi i mrozy mają wrócić, co mnie mocno martwi, bo ja z natury ciepłolubna jestem, ale co tam bliżej niż dalej do wiosny.
Weekend jakoś minął - egzamin w szkole oblany... ehhh
Jutro nowy tydzień, który zaczynam jutro od wizyty u dentysty :no: w środę dermatolog z córcią a w czwartek rehabilitacja po raz pierwszy. I jeszcze mam zamiar po wizycie u dermatologa zacząć małej wprowadzać inne pokarmy. Tylko dylemat jeszcze mam jabłko czy marchew...

Miłego wieczoru i nadchodzącego tygodnia, oby był lepszy.

ja tez nie lubie zimy, wspolczuje egzaminu, jak dentysta??

odpieluchowywanie :szok:jakie dlugie slowo:-Dmyprobowalismy3razy az poszlo raz dwa, ale trzeba probowac co sie nie przeoczy odpowiedniego momentu bo potem dziec za sprytny zaczyna byc
Lilijanna milego dnia
patrysia super, ze juz u Ciebie ok, co po macierzynskim?
fasolka ja dzis piore posciele
miq super sie mala obraca,a mojjeszcze z plecow na brzuchnie choc starszy
bebe he he dobre z ta szafa :-D:-D:-D, oo tak wiosna is suszenie na dworzu

w sr mam znowu dentyste, tym razem chyba mnie nie ominie bo nastepny zab misie wpol pokruszyl, a pomyslec, ze keidys nie musialam w ogole chodzic do dentysty takie mialam super zeby, jak ja nie cierpie dentysty wrrr

unas dom wariatow znowu problemyz mala, a Jasiowi tak zabki bola mimo dentinoxu ze jeden placz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry