Mafu889
Fanka BB :)
Helołł;-)
Wracamy do żywych. Dzisiaj w nocy tak zagadlismy się z siostrami M i przyszłym (być może) szwagrem, że poszlismy spać po 3..no a Artur nie wziął pod uwagę tego że dopiero co żeśmy się położyli i zgotował pobudkę o 5. I tak matuchna musiała niańczyć do 8 gdzie wreszcie padł a ja z nim
.
Ja w maju kończę 24 a M w sierpniu 28 ;-) Dobrzę, ze jeszcze my mamy czas z odpieluchowaniem bo nawet nie wyobrażam sobie jeszcze jak się można do tego zabrać
Ide dalej nadrabiać
Wracamy do żywych. Dzisiaj w nocy tak zagadlismy się z siostrami M i przyszłym (być może) szwagrem, że poszlismy spać po 3..no a Artur nie wziął pod uwagę tego że dopiero co żeśmy się położyli i zgotował pobudkę o 5. I tak matuchna musiała niańczyć do 8 gdzie wreszcie padł a ja z nim
. Ja w maju kończę 24 a M w sierpniu 28 ;-) Dobrzę, ze jeszcze my mamy czas z odpieluchowaniem bo nawet nie wyobrażam sobie jeszcze jak się można do tego zabrać

Ide dalej nadrabiać
:-)
w środę dermatolog z córcią a w czwartek rehabilitacja po raz pierwszy. I jeszcze mam zamiar po wizycie u dermatologa zacząć małej wprowadzać inne pokarmy. Tylko dylemat jeszcze mam jabłko czy marchew...