P
polisia
Gość
Hej, czy ktoś mnie jeszcze pamięta? 
Czuję się wywołana Anmika, mój to totalny leniuszek, nie obraca się, nic nie robi totalnie
też się martwię, ale podobno mój mąż też był leniwy, więc mam nadzieję, że to to. Ogólnie dzisiaj zajrzałam na forum od chyba 3 tygodni, bo nie zaglądam, bo mnie to tylko stresuje co robią inne dzieci. I niby jasne, każdy ma swój rytm, ale jednak to troszkę stresujące.
A ile razy dziennie śpią Wasze dzieci? Mój śpi moim zdaniem sporo, w nocy oczywiście nadal sę budzi ok. 3-4 razy na jedzenie, ale to już się pogodzilam, że do roku nie prześpię
A co jeszcze u nas? Hmmm z odciągania i podawania butlą wróciliśmy na samego cycka
to wielki sukces, jednak ma też złą stronę, obecnie nie chce butli a ja już bym chętnie za te 2-3 tygodnie odstawiła, bo mnie gryzie (choć zębów nie ma).
O i to tyle, zaraz sobie poczytam co u Was, ale może ktoś mi streści?
buziaki
Czuję się wywołana Anmika, mój to totalny leniuszek, nie obraca się, nic nie robi totalnie
A ile razy dziennie śpią Wasze dzieci? Mój śpi moim zdaniem sporo, w nocy oczywiście nadal sę budzi ok. 3-4 razy na jedzenie, ale to już się pogodzilam, że do roku nie prześpię
A co jeszcze u nas? Hmmm z odciągania i podawania butlą wróciliśmy na samego cycka
O i to tyle, zaraz sobie poczytam co u Was, ale może ktoś mi streści?
buziaki

imprezke odsypiasz czy jak;-):-)
i nie wolno do mnie podchodzic, a mojemu B nic nie przeszkadza.Zreszta coraz czesciej mam tak, ze zdecydowanie preferuje SEN. A jak u was dziewczyny z pociagiem seksualnym??