Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
TŻ - Towarzysz Życia ;-)

hehe właśnie razem z Adą dostałyśmy mini zawału sercaMała od 2 tygodni ledwo się ją położy na plecach i hyc już jest na brzuszku (robi to nawet podczas ziamny pieluchy :/ i zaraz po przebudzeniu ogarnia zaspanymi oczkami w tej pozycji okolice
) przed chwilą mała wzięła za duży zamach i się przeturlała plecki-brzuszek-plecki
to było sekunde po tym jak ją położyłam na łóżku więc na szczęście ją złapałam zanim wylądowała na dywanie. Mi serce do gardła skoczyło i małej chyba też (sądząc po minie). Chyba była zaskoczona że może się w ten sposób przemieszczać
Mam nadzieję że nie opracowała za pierwszym razem tej techniki bo będę musiałą kłaść ją tylko na dywanie lub w łóżeczku
![]()

Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki wszystkie się już przekręcają? Ja już się zaczynam martwić, bo mój leniuszek w ogóle, ani w jedną, ani w drugą stronę. Udało mu sie to kilka razy jakieś 1,5 miesiące temu (to chyba był przypadek) i od tego czasu cisza. Kładę go na matę i pomagam mu, kulamy się, ale sam to w ogóle. Wiem, że każde dziecko ma inne tempo, ale tak po cichu pytam.
Nie poszłam do mojego dziecia (jak się odzywał) i śpi dalej, już tak od 9.00. I teraz myślę, czy jak sie obudzi to dać mu jedzonko czy cyca (pił o 9.00). Bo chcę iść na spacer po przebudzeniu i nie wiem czy nie będzie głodny po obiadku.
W ogóle to moje dziecię ostatnio bręczy strasznie w wózku (chyba że uśnie to jest cisza). Już mu oparcie podnoszę w godnoli, ale to też nic nie daje, nie wiem o co mu chodzi. Czy mu za ciasno, czy zły bo nie może nogami kopać, czy co?
Hej, czy ktoś mnie jeszcze pamięta?
pamięta
Czuję się wywołana Anmika, mój to totalny leniuszek, nie obraca się, nic nie robi totalnieteż się martwię, ale podobno mój mąż też był leniwy, więc mam nadzieję, że to to. Ogólnie dzisiaj zajrzałam na forum od chyba 3 tygodni, bo nie zaglądam, bo mnie to tylko stresuje co robią inne dzieci. I niby jasne, każdy ma swój rytm, ale jednak to troszkę
stresujące.
mnie też stresuje a Tz się wkurza,że robimy tu wyścig której bobo wcześniej zacznie fikać ;-)
A ile razy dziennie śpią Wasze dzieci? Mój śpi moim zdaniem sporo, w nocy oczywiście nadal sę budzi ok. 3-4 razy na jedzenie, ale to już się pogodzilam, że do roku nie prześpię
A co jeszcze u nas? Hmmm z odciągania i podawania butlą wróciliśmy na samego cyckato wielki sukces, jednak ma też złą stronę, obecnie nie chce butli a ja już bym chętnie za te 2-3 tygodnie odstawiła, bo mnie gryzie (choć zębów nie ma).
O i to tyle, zaraz sobie poczytam co u Was, ale może ktoś mi streści?
buziaki
tak się zastanawiam czy jakbym nie dała to by się w nocy obudził 

i dostał Rutinoscorbin i Scorbolamid
tyele to ja bez wizyty mu dałam 

i gotowałam od rana i w końcu się poddałam bo nadal twardy a koloru to już nie ma 
ja dostałam butelke z torbą, ale bez kalendarzawitajcie, poczytałam Was i miałam chęci odpisac i co? i dziec chory nie daje matce pisac dużo
ja też dostałam butelke do testowania i kalendarz ale torby w paczce nie było... kto jeszcze jakąś torbe dostał??chyba, że chodzi o to w co było zapakowane??;-)
![]()

Proponuję pieprzemlil - Ty gotowaczko, wpędzasz mnie w kompleksy, ja jeszcze nic nie ugotowałam, jadę na słojach, taką mi myśl podsunęłaś,a może bym tak te moje rączki czyms śmierdzącym posmarowałamoże se pójdzie
hahahhahhaha

Ja gotuję malutkie kawałeczki, a koloru i tak troszkę zgubi. Za to nie zgubi koloru jak będziesz gotować w łupinach, a potem bedziesz obierać. ;-)miałam dobre chęci i chciałam mu ugotować buraczkai gotowałam od rana i w końcu się poddałam bo nadal twardy a koloru to już nie ma
![]()
buhahakto jeszcze jakąś torbe dostał??chyba, że chodzi o to w co było zapakowane??;-)
![]()

ooo a to bylo dla mam karmiaych piersia aha