reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Mafu ja z Kasia do jednej podstawowki chodziłam (ona młodsza) i razem w maryjkach w kosciele itp mieszkałysmi ulce obok siebie... my tu zkretki zbieralismy na wozek ...kurcze tak mi szkoda :no2:

Ja jeszcze troszkę posiedzę, A. zrobił herbatkę z malinami, sam raczy się piwem, pozostawię to bez komentarza, moje Karmi, którego ostatecznie nie wypiłam, też wypił, ech. :hmm:

No, ale dzisiaj Weronika siedzi w leżaczku i tatuś ustawił bujanie, tatuś kochany, bo mama nihdy bujania nie ustawia. No, ale słyszę
"jedynka w lewo i do przodu"
śmiech
" dwójka do przodu"
chichot
"trójka do przodu i w prawo"
salwa śmiechu
"wsteczny"

Nie wytrzymałam i obracam się co jest grane, a A. trzyma rączkę Weroniki i uczy przekładania biegów. :oo2::laugh2:

hi hi rośnie mały Kubica ;-):-D

Nareszcie jesteśmy w domku. Rozpoznanie to ostre odmiedniczkowe zapalenie nerek

a co to za pieroństwo ??:confused2:

TZ-ten skrót odkryłam na Dogomani -taki portal i forum dla miłośników psów polecam :tak:

zdrówka komu potrzeba :tak:
mój G poszedł dziś znów do lekarza tym razem dostał w końcu antybiotyk uff :sorry:

nie wiem o co chodzi z FB i wątkiem, ale wnioskuje,że jakaś przykra historia, współczuję :-(

my dziś oficjalnie śpimy w większym śpiworku (takim na 12-36 miesięcy), junior miał problemy z rozprostowaniem nóżek a matka ślepa i dopiero teraz się kapła ;-):szok:
byliśmy dziś na spacerku i nawet zawieja śnieżna nam nie straszna :tak:

miłego wieczorku dziewczynki ;-)

dziewczyna fajnie ze juz w domu:tak:

Fasolka przykre to, i takie niesprawiedliwe...(*) moj chrzesniak odszedl w kwietniu zeszlego roku majac 3 latka i 7 miesiecy:-(

dziewczynu jak mam obliczyc urlop, bo mi inaczej wychodzi, a inaczej wg kalkulatora z jakies tam stronki pomozcie: mam 54 dni od 21 lutego do kiedy?

dziewczyna fajnie ze juz w domu:tak:

Fasolka przykre to, i takie niesprawiedliwe...(*) moj chrzesniak odszedl w kwietniu zeszlego roku majac 3 latka i 7 miesiecy:-(

dziewczynu jak mam obliczyc urlop, bo mi inaczej wychodzi, a inaczej wg kalkulatora z jakies tam stronki pomozcie: mam 54 dni od 21 lutego do kiedy?

liczysz wszystkie dni w tygodniu za wyjątkiem weekendu bo one się do urlopów nie wliczają :tak:

Fasolka- ja choć osobiście nie znałam to jednak sama jakoś otrząsnąć się nie mogę:-(
Patrysia- No nie prosiłam a przysłałaś ten śnieg :-p Już starczy dziękuję! :-p
Future- Współczuje..:-(
Stokrotka- to dobrze, ze dostał może pomoże ;-)
Dziewczyna- cóż ta za wredne choróbsko ?! Bidulka.. Ale dobrze że już w domu ;-)

Artur straszny nerwusek się zrobił..z rąk nie schodzi.. i co chwila mina w C i ryk na wszystko..no niech że się już ten skok skończy bo zwariuje! jedyny plus to taki że obkucał przewroty w obie strony i na odwrót i wreszcie nózie łapie i sylabizuje ma-ma:-) :-D No tyle mojej radości:-D A to że nie świadomy co gada to już nie mój problem:-p

Nareszcie jesteśmy w domku. Rozpoznanie to ostre odmiedniczkowe zapalenie nerek
Zdrówka. I co dalej, w domu dacie się wyleczyć?

ale mi leb pulsuje. o bosze
Amol kochana zastosuj.

Nie wyobrażam sobie chować takie maleństwo. Tragedia.
Co do urlopu, to liczysz dni robocze, omijasz weekendy i święta. Mi wyszło do 10.05 włącznie. Po drodze są 3 święta.

liczysz wszystkie dni w tygodniu za wyjątkiem weekendu bo one się do urlopów nie wliczają :tak:
Omija się też święta. ;-)

No to mam przechlapane, Ada poszła spać o 14 i wstała o 18. Ciekawe kiedy dla niej dzisiaj zacznie się noc. :confused2:

reklama
Więc już jesteśmy wyleczone. W szpitalu Malutka miała podany antybiotyk dożylnie przez wenflon trzy razy dziennie wyniki się poprawiły w posiewie moczu też wyszła jakaś bakterie (nie pamiętam teraz nazwy) ale na szczęście antybiotyk ją zwalczył. Wyniki są już dobre ale teraz musimy raz w miesiącu robić badanie ogólne moczu jeśli tylko coś nie tak wyjdzie to od razu posiew. Wizytę kontrolną mamy za trzy miesiące i mam nadzieję że już będzie dobrze. Co do bólu nie wiem czy to boli córcia nie skarżyła się na nic żadnych dolegliwości nie miała i gdyby nie ta wysoko temperatura i to że poprosiłam skierowanie na morfologię i mocz to może do tej pory bym nie wiedziała co jej dolega :-( pani dr w szpitalu tylko się dziwiła dlaczego żaden z lekarzy u których byłam od razu nie dał skierowania na badania jak tylko mała zaczęła goroączkować. I niestety musimy iść do kardiologa bo mała ma szmer nad sercem i w echo serca wyszła jej struna rzekoma w świetle lewej komory powinna już dawno być u kardiologa ale jak jej to"odkryli" jak miała roki osiem miesięcy to lekarka wtedy powiedziała że nie ma takiej potrzeby żeby iść a teraz pani dr która opiekowała się Anastazją powiedziała żeby jednak pójść.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry