reklama

wrzesień 2012 ;)

Tygrysku dzieci do 2-ego rż podczas startu i ladawania siedza na kolanach rodzica przypiete specialnymi pasami do pasow rodzica. Natomiast jak juz samolot osiagnie max wysokosc 10-12km nad ziemia wszyscy pasazerowie moga rozpiac pasy i mozna nawet spacerowac z dzieckiem po samolocie.

reklama
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych Maluszkow! Sto lat!

Kasieq - dokupiliscie dodatkowe miejsce zebys mogla dzidzie spokojnie polozyc? my lecimy za miesiac i ja nie wiem jak to bedzie. Starszak wysiedziec nie moze 2 minut,a Mikus ostatnio tez tylko z nim chodzic na rekach. Wspolczuje wszystkim lecacym ,a w szczegolnosci siedzacych obok nas ... :-(

Tygrysek - moje dziecko nadal nie wie co to sa nozki :-) za ciezkie zeby podnosic :tak:

Od wczoraj meczymy sie z biegunka. Kaszle juz mniej to teraz biedny sie meczy z kupa. Ach , szok normalnie... A Starszak znowu psika... ja zwariuje...
Pozdrowienia!

Nie odpisze bo ledwom zywa. Od wczoraj odezwal sie bol zeba, ktory byl juz do usuniecia w czasie ciazy. Na 11.45 moze sie wcisne do dentysty. Mam sraczke ze strachu. :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry