reklama

wrzesień 2012 ;)

U nas tez kiepsko...Wojtek chory, mam nadzieje, ze Marcelina sie nie zarazi...Ja tez niewyrazna:confused2:

Monaliza w ciazy brałam DUOMOX on jest lajtowy, malutkim dzieciom tez go przepisuja, i jak karmilam Wojtka to tez to bralam...no ale wszysko do konsultacji z lekarzem...

Zdrówka:tak:

reklama
Goraczka38.2, nocy nie przespalam. Nie wiem co mam robic. Czy są antybiotyki przy których można karmić?

Ja miałam z apteki taki zestaw witamin i ziół do zalewania gorącą wodą (rozgrzewające), niestety nie pamiętam nazwy ale pomogło dość szybko. Z antybiotykami ostrożnie bo przedostają się do pokarmu z tego co się dowiedziałam. One są w ostateczności. Ja się leczyłam tymi witaminami, apapem i leżakowaniem.

Witam się
Właśnie skończyłam kawkę i mykamy na spacerek, chociaż za oknem 3 stopnie i prószy delikatny śnieg:szok::eek::baffled::confused:

Monaliza ja tydzień po porodzie miałam zapalenie nerek i w szpitalu dostawałam amoksycyline Amoksycylina – Wikipedia, wolna encyklopedia. Wtedy jeszcze karmiłam małą swoim mlekiem i wszyscy powtarzali że jest bezpieczny dla niej. Może o zapytaj o ten antybiotyk czy u ciebie też zadziała, bo to przecież zależy od jakiej bakterii jest to zapalenie:tak: Żeby obyło bez &&&&&&&&&&

Miłego dnia

Monaliza - Penicylina jest jak najbardziej bezpiecznym antybiotykiem dla kobiet w ciazy lub karmiacych piersia. Amoksycylina jest pochodna penicyliny,wiec rowniez jest bezpieczna.

Bebe85 - duzo zdrowka dla Dzieciaczkow!!!!!

Milego wieczorku!

reklama
no hej. wrocilismy od tesciow, gutek zasnal w samochodzie i nijak sie nie chcial obudzic na kapanie, jedzenie...i spi. od 18.mpewnie bedzie pobudka kolo 6. no trudno. ja juz w lozku, zmierzch nowy zaczynam ogladac. no. i zoladek mnie boli. tygrysie chyba mi nic nie sprzedalas, co???
monaliza tyle antybiotow co ja sie nabralam w ciazy to chyba nikt inny. duomox amoksiklav amotaks augmentin to wszystko bralam, bo to slabsze i bezpieczne na amoksycylinie. ale bralam i zinnat i zamur czy jakos tak. i helenka i gutek bez zadnych ubocznych skutkow. czasem dobro mamy wazniejsze. najwyzej sciagniesz cyca i wylejesz a dasz butle. oomysl o sobie. ale najlepiej by bylo z lekarzem pogadac. wiem,ze cierpisz. te zeby to normalnie zmora. tule

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry