reklama

wrzesień 2012 ;)

witajcie dziewczyny.czy moge tak po cichu do Was dolaczyc?bo wszystko wskazuje na to ze zostane mama we wrzesniu.mam wszystkie mozliwe objawy ciazy a testy nadal pokazuja tylko jedna kreske,chyba poczekam jeszcze kilka dni na testowanie bo cos mi sie zdaje ze za szybko je zrobilam.przyjmiecie mnie?

reklama
dziekuje za przyjecie a termin mam na 02.01.musze sie uzbroic w cierpliwosc.to nasz 5 rok staran i piec poronien mam za soba.juz myslalm ze sie nigdy nam nie uda,alez bylaby niespodzianka na urodziny mojego meza:-).
ja tez juz w pizamce i przy piecu siedze i tyleczek sobie grzeje bo mi w nogi troche zimno.

dziekuje za przyjecie a termin mam na 02.01.musze sie uzbroic w cierpliwosc.to nasz 5 rok staran i piec poronien mam za soba.juz myslalm ze sie nigdy nam nie uda,alez bylaby niespodzianka na urodziny mojego meza:-).
Przejść nie zazdroszczę i mocno trzymam kciuki za powodzenie!

Moje dziecię zjadło 1,5 kromki chlebka z masełkiem i pastą jajeczną... Ja też:szok:... a nie powinnam:wściekła/y:... Ale pyszne było - ze szczypiorkiem... No, nic nie poradzę, cebula i pochodne są bardzo smaczne :-D:-D

agatka13, ja pierwszy test zrobiłam chyba na tydzień przed spodziewaną @ i wyszedł negatywny - pomyślałam, że nic z tego znowu nie będzie i ten w dniu spodziewanej @ zrobiłam tylko żeby się upewnić, a tu II kreseczki!! Będziemy trzymać za Ciebie kciuki!!!

A sprawdź jeszcze jak czuły test masz... i jakie objawy Ci towarzyszą? :-)

reklama
witajcie dziewczyny.czy moge tak po cichu do Was dolaczyc?bo wszystko wskazuje na to ze zostane mama we wrzesniu.mam wszystkie mozliwe objawy ciazy a testy nadal pokazuja tylko jedna kreske,chyba poczekam jeszcze kilka dni na testowanie bo cos mi sie zdaje ze za szybko je zrobilam.przyjmiecie mnie?

witaj agatka13 :-) i trzymam &&& za to zeby jednak @ nie nadeszła

Przejść nie zazdroszczę i mocno trzymam kciuki za powodzenie!

Moje dziecię zjadło 1,5 kromki chlebka z masełkiem i pastą jajeczną... Ja też:szok:... a nie powinnam:wściekła/y:... Ale pyszne było - ze szczypiorkiem... No, nic nie poradzę, cebula i pochodne są bardzo smaczne :-D:-D
ja sie objadłam na wieczór chlebem z samym masłem, i cos mi niezbyt...... ale taka chcicę dzis mialam :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry