Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Nakarmić się nie daje, drze się wniebogłosy przy butli, karmie ją jak zaśnie, słoiczki też są bleeeee
do tego gryzie, drapie, piszczy
W nocy płacze przez sen, budzi się 2 razy ale nie che jeść tylko płacze, zaśnie jak ją ululam
Masakra
Mam nadzieje że damy rade, ten skok trwa do 26 tygodnia a następny dopiero 33 do 37 tyg. Pocieszam się tym ale przyznaje nerwy puszczają i jeszcze @ i szalejące hormony
Wielka kumulacja 
Współczuje mojemu F bo na kimś muszę się wyżyć.
Któraś pytała o zębolki :-) Moja ma 2 dolne jedynaczki już

WITAM
U nas słonecznieale tez jak uwas wietrznie tyle ze się niespo uspokoił bo w nocy to chyba dachy pourywał :/
M jedzie pokupowac dla siebie co nieco a potem ja mu dzieci zostawiam i ze szwagierką wybywamoo tak chwila dla siebie!
)
Ja również na biodrze nosze gdzie słyszałam to jest dobra pozycja na bioderka![]()
nawet się chustuje na biodrze

wkladam mu smok i spi 

Martusia moja tak ma od 2 dni dopiero. Wcześniej to znoście było tylko marudzenie i płacz jak wyszłam na chwilę z pokoju a no i rączki non stop. Teraz to jak obłąkana się zachowuje![]()
Martusia moja tak ma od 2 dni dopiero. Wcześniej to znoście było tylko marudzenie i płacz jak wyszłam na chwilę z pokoju a no i rączki non stop. Teraz to jak obłąkana się zachowuje![]()
myslalam,ze moze po szczepionce,bo mial w piatek.