Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nakarmić się nie daje, drze się wniebogłosy przy butli, karmie ją jak zaśnie, słoiczki też są bleeeee
do tego gryzie, drapie, piszczy
W nocy płacze przez sen, budzi się 2 razy ale nie che jeść tylko płacze, zaśnie jak ją ululam
Masakra
Mam nadzieje że damy rade, ten skok trwa do 26 tygodnia a następny dopiero 33 do 37 tyg. Pocieszam się tym ale przyznaje nerwy puszczają i jeszcze @ i szalejące hormony
Wielka kumulacja 
Współczuje mojemu F bo na kimś muszę się wyżyć.
Któraś pytała o zębolki :-) Moja ma 2 dolne jedynaczki już

WITAM
U nas słonecznieale tez jak uwas wietrznie tyle ze się niespo uspokoił bo w nocy to chyba dachy pourywał :/
M jedzie pokupowac dla siebie co nieco a potem ja mu dzieci zostawiam i ze szwagierką wybywamoo tak chwila dla siebie!
)
Ja również na biodrze nosze gdzie słyszałam to jest dobra pozycja na bioderka![]()
nawet się chustuje na biodrze

wkladam mu smok i spi 

Martusia moja tak ma od 2 dni dopiero. Wcześniej to znoście było tylko marudzenie i płacz jak wyszłam na chwilę z pokoju a no i rączki non stop. Teraz to jak obłąkana się zachowuje![]()
Martusia moja tak ma od 2 dni dopiero. Wcześniej to znoście było tylko marudzenie i płacz jak wyszłam na chwilę z pokoju a no i rączki non stop. Teraz to jak obłąkana się zachowuje![]()
myslalam,ze moze po szczepionce,bo mial w piatek.