reklama

wrzesień 2012 ;)

to i ja dolacze do wiecznego wycia...mala jest coraz gorsza:wściekła/y: jak byla mniejsza to taki Aniolek byla....M dzisiaj tez stwierdzil ze syn taki nie byl:-(

Palma ja tez chetnie oddam :tak::tak:

reklama
Oj u mnie też masakra, skok na maxa. Moje dziecko oszalało:baffled::confused::szok: Nakarmić się nie daje, drze się wniebogłosy przy butli, karmie ją jak zaśnie, słoiczki też są bleeeee:oo2: do tego gryzie, drapie, piszczy:oo: W nocy płacze przez sen, budzi się 2 razy ale nie che jeść tylko płacze, zaśnie jak ją ululam:baffled: Masakra

Ciężkie dni za mną (i przede mną) widzę, że nie jestem jedyna :sorry2: Mam nadzieje że damy rade, ten skok trwa do 26 tygodnia a następny dopiero 33 do 37 tyg. Pocieszam się tym ale przyznaje nerwy puszczają i jeszcze @ i szalejące hormony:szok: Wielka kumulacja :szok::baffled: Współczuje mojemu F bo na kimś muszę się wyżyć.

A bym zapomniała:-p Któraś pytała o zębolki :-) Moja ma 2 dolne jedynaczki już:tak::-D

Palma ja wysyłam ci 10kg na klatę
biggrin.gif
Ładnie się ustaw, żeby się równo ułożyło
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sił dla wszytskich mam wyjców ;-)

verita i jak wozeczek?
patrysia u nas tez wieje, jak tam zakupy?
monaliza strzala ;-), dzidzius jeszcze w brzuchu czekaja do wt, &&& za operacje Corki
naga what? men? why? :-p

WITAM:)

U nas słonecznie :)ale tez jak uwas wietrznie tyle ze się niespo uspokoił bo w nocy to chyba dachy pourywał :/

M jedzie pokupowac dla siebie co nieco a potem ja mu dzieci zostawiam i ze szwagierką wybywam :) oo tak chwila dla siebie!:))

Ja również na biodrze nosze gdzie słyszałam to jest dobra pozycja na bioderka ;)

nawet się chustuje na biodrze

Dzieki dziewczyny a ja myslalam ze teraz to wlasnie sie mowi zeby nie nosc na biodrze a ja tylko tak daje rade i pierwsze dziecko i teraz. Bo i tak bym nie przestala a tak to az sie lepiej czuje ze nic zlego nie robie :tak:
Ja tez sie zastanawiam nad skokiem bo jak marudna byla tak od tyg taka fajan sie zrobila (bez przesady oczywiscoe) ale bawi sie sama , budzi sie i nie placze. Ciekawe kiedy wroci do tego o bylo,bo za pieknie ..:baffled:

Awersjo no widzisz...nerwy... ja tez dzis nakrzyczalam na Oliwka a potem go zacalowalam na smierc.
Palmo ja Ci moge od zaraz 20kg wyslac, chetna? ;)
Fasolko &&& za wizyte.
Kasieq moj Oli niby tez w okresie tego skoku jest ale u niego jest narazie znosnie poza placzem przez sen i cyrkami przy karmieniu. mowie znosnie bo wczesniej byl nie do wytrzymania...
Monaliza swietna rada ;)
Verita a widzisz jak sie okazalo my w ogole zle nosilismy Oliwka ale skad moglam wiedziec jak nikt nic nie napomknal... a na biodrze bardzo fajnie sie nosi malucha ;) i zazdroszcze lekkiego wozeczka.

Oliwek dzis na caly dzien mial spania ze 3h lacznie z drzemkami. wczoraj zasnal po 20 chwile. teraz oglada UFC z tata a ja odpoczywam delektujac sie ciepla herbatka :)

Martusia moja tak ma od 2 dni dopiero. Wcześniej to znoście było tylko marudzenie i płacz jak wyszłam na chwilę z pokoju a no i rączki non stop. Teraz to jak obłąkana się zachowuje:oo2::hmm:

reklama
Martusia moja tak ma od 2 dni dopiero. Wcześniej to znoście było tylko marudzenie i płacz jak wyszłam na chwilę z pokoju a no i rączki non stop. Teraz to jak obłąkana się zachowuje:oo2::hmm:

Lacze sie w bolu. Moj Syn od dwoch dni nie do poznania... nie wiem co sie dzieje,ale ja wysiadam.. :baffled: myslalam,ze moze po szczepionce,bo mial w piatek.

Tygrysek - cudownie!!!!!!!!!!!!!!! moj bardzo kocha smoka.. bez niego nie zasnie,a nawet potrafi sie obudzic,ze go nie ma:tak:

Milego wieczoru!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry