kasiazabka
Zaangażowana w BB
Dziewczyny co dawałyście swoim maluszkom na katar bo moja coś podłapała po raz pierwszy, co jest waszym zdaniem dobre i sprawdzone?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No u mnie tez @ jeszcze tez do tego wszystkiego
A we wtorek jedziemy do Centrum Matki i Dziecka do audiologa blado to widze jak ta bedzie taka zmierzła![]()
a moj dziec ze 3 -4 dni temu nauczyl sie zupelnie sam zasypiacwkladam mu smok i spi
![]()
moja to ok kilku miesięcy smoczek uznaje za zabawkę jak reszta gryzaków a zasypia tylko ululana na rękach 
no to wypisz wymaluj Oliwek w okresie skoku 14-19tyg. tydzien to trwalo a pozniej jak reka odjal.
Już się nie mogę doczekać końcaLacze sie w bolu. Moj Syn od dwoch dni nie do poznania... nie wiem co sie dzieje,ale ja wysiadam..myslalam,ze moze po szczepionce,bo mial w piatek.
Tygrysek - cudownie!!!!!!!!!!!!!!! moj bardzo kocha smoka.. bez niego nie zasnie,a nawet potrafi sie obudzic,ze go nie ma![]()
Milego wieczoru!

Dziewczyny co dawałyście swoim maluszkom na katar bo moja coś podłapała po raz pierwszy, co jest waszym zdaniem dobre i sprawdzone?![]()
Tygrys Oli zasypia czasem i bez smoka
Nat ale fajnie, pulapka na potworyna jakie?
Kasiazabka nam lekarka zapisala mucofluid ale Oli wtedy mial juz taki powazniejszy katar. a jesli Twoja Mala ma lzejszy to mysle ze woda morska i sciaganie i troszke masci majerankowej pod nosek. albo takie kropelki euphorbium.
Oliwier postanowil ze nie ma spania, on musi cwiczyc podnoszenie dupki do czworakowania. oczy mam na zapalki.
niemniej spokojnej nocki mamuski![]()

pulapka na potwory ;-)
tak dlugo to ja juz wieki nie spalam. Patrze, on lezy kolo mnie i cisza w calym domu. Schodze na dol. Adam w hustawce spi. Potem sie zgadalam z M , ze on spal tak 1,5 godziny
Potem bylismy nakarmic kaczki i sarny , dalam oparcie troszke wyzej, zeby wszystko mogl zobaczyc, nie mogl oderwac wzroku od sarenek i mlaskal jakby tez chcial z nimi jesc.Aynitak mi przykro z powodu braciszka. Nie rozumiem dlaczego nie polozyli go z dziecmi????A moze skolowac mu laptopa, jak sam nie ma to moze od jakiegos jego kumpla pozyczyc?
na to sie chyba najbardziej wsciekam... Ale bratu sie polepsza, Tygrys chyba pytala dlaczego tam lezy, otoz bral antybiotyki , na ktore dostal jakiejs paskudnej reakcji i wyskoczyly mu bable na calym ciele nawet w srodku w buzi :-( zeby sobie ulzyc zanuzal sie w lodowatej wodzie calym cialem.. Wolałabym, żeby mi napyskowała, bo tego wycia nie jestem w stanie znieść.
Płacz razem z dzieckiem też przerabiałam, akurat dziś.

Palma ja Ci i 10kg moge oddac ;-):-)

To chyba dlatego, że dwie poprzednie nocki zawalone, bo siostra przyjechała więc trzeba było nadrobić
. Poza tym Starszak dziś do szkoły (po 1,5 tygodnia choroby). Mam tylko nadzieję, że nie wróci za 2 dni znów chory, bo połowy dzieci w klasie nie ma. Ogólnie u niego w szkole masakra. Mały jeszcze ma katar, tzn. raz mu charczy, za chwilę nie i tak ciągle. Zastanawiam się czy to czasem nie jest bardziej od zębów niż choroba. I może w końcu ogarnę trochę chatę, bo jak dwóch chorych w domu miałam(i tata trzeci) to nie bardzo mi to szło. Przez to w pokoju piętrzą się góry i czekają na prasowanie. A chęci są takie, że aż strach
. Pocieszenie to słoneczko na dworze mimo iż temperatura ujemna. Idę bo moje dziecię ostatnio bardzo nie lubi być samo.