reklama

wrzesień 2012 ;)

my po spacerku i zakupach. Oli ma teraz wiecej miejsca i juz sie tak nie denerwuje :) kopie od spodu w spiworek. teraz patrze jakies spacerowki na allegro, sa fajne, ale co zrobie z tym wozkiem? nie wiem.

od wczoraj Oli dzwiga dupke do gory i na prostych nozkach sie opiera cwaniak jeden. noc srednio... i chyba tak juz zostanie. :(

buziaki

reklama
Piękna pogoda no piękna :)

W aucie(jechałam Dominisia zawieźć do szkoły) to na sweterku siedziałam tak ciepło w nim...tak w ogóle w szkole dopiero przypomniało mi się ze kapci nie wzieliśmy na przebranie i tak musiałam jeszcze raz rundke zrobić :P

Pranie się suszy na balkonie :) czuję że żyję :D

PALEMKO sił !!
MALEŃSTWO zdrówka!!i zerkaj do nas cześciej :))
MARTUSIA jak planujesz baby to zostaw sobie :))

no ja cię pierdziu chyba do głowy dostanę chcę tą moją cholerę na powietrze wyprowadzić średnio po 15 minutach drze japę... no szlag ... posadziłam go w gondoli chwilę spokój i znowu ryk.... a wymusza diabeł normalnie, bo aż oczy przymruża... flaszki nie smoka nie... ale ni cholerę go nie wyjmę (sorry palemko) bo później nie dam sobie rady z kluchą ... i jak gdyby nigdy nic godzinę na dworze był darł japę to darł jak nie darł to spokój... a niech se patrzą... mnie 5 miesięczny brzdąc terroryzować nie będzie!!!!... boziu tylko kiedy mu to minie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry