bebe85
Fanka BB :)
Heloł
Aż coś napiszę z tej okazji, że AXA wróciła! Nareszcie! Czekałyśmy na Ciebie! Chociaż nie powiem, chyba już traciłyśmy nadzieję
Awersja to z tej tęsknoty całkiem przestała pisać!;-)
Mafu super, że lepiej
Pamiętaj, że będzie cudownie, zdrówka!
Nathalie Ty to taka bezpośrednia kobieta chyba jesteś?
Lubię czytać Twoje posty, zawsze się przynajmniej uśmiechnę 
Patrysia nie martw się, pogodzicie się szybko! Głowa do góry!
Kasieq Twoja Lenka to silna dziewuszka! Moja coś tam próbuje podnosić pupkę, ale ciężko...
U mnie dziś szaro buro, a miała być wiosna! Gdzie mogę złożyć reklamacje? Śnieg i mroz jutro u mnie :-
baffled:
Miłego dnia!
Aż coś napiszę z tej okazji, że AXA wróciła! Nareszcie! Czekałyśmy na Ciebie! Chociaż nie powiem, chyba już traciłyśmy nadzieję
Awersja to z tej tęsknoty całkiem przestała pisać!;-)
Mafu super, że lepiej
Pamiętaj, że będzie cudownie, zdrówka!Nathalie Ty to taka bezpośrednia kobieta chyba jesteś?
Lubię czytać Twoje posty, zawsze się przynajmniej uśmiechnę 
Patrysia nie martw się, pogodzicie się szybko! Głowa do góry!
Kasieq Twoja Lenka to silna dziewuszka! Moja coś tam próbuje podnosić pupkę, ale ciężko...

U mnie dziś szaro buro, a miała być wiosna! Gdzie mogę złożyć reklamacje? Śnieg i mroz jutro u mnie :-

Miłego dnia!

Dziękujemy za życzonka. My urlopujemy jeszcze tydzień. W Ndz chrzciny. Ząbków nadal brak, a dziasła napuchnięte jak opony w traktorze. Adi ciągle na raczkach u babć, cioć, sióstr itp. itd. bede miała masakrę z nim po powrocie. Lot zniósł idealnie. Śmieje się do wszystkich. Babcie zchwycone, jaki grzeczny wnusio. I tak czas zlatuje. Pozdrawiam dziewuszki