reklama

wrzesień 2012 ;)

Heloł

Aż coś napiszę z tej okazji, że AXA wróciła! Nareszcie! Czekałyśmy na Ciebie! Chociaż nie powiem, chyba już traciłyśmy nadzieję :tak: Awersja to z tej tęsknoty całkiem przestała pisać!;-):-D

Mafu super, że lepiej:tak: Pamiętaj, że będzie cudownie, zdrówka!

Nathalie Ty to taka bezpośrednia kobieta chyba jesteś? :-D Lubię czytać Twoje posty, zawsze się przynajmniej uśmiechnę :tak:

Patrysia nie martw się, pogodzicie się szybko! Głowa do góry!

Kasieq Twoja Lenka to silna dziewuszka! Moja coś tam próbuje podnosić pupkę, ale ciężko...:-D

U mnie dziś szaro buro, a miała być wiosna! Gdzie mogę złożyć reklamacje? Śnieg i mroz jutro u mnie :-(:baffled::baffled:

Miłego dnia!

reklama
Hallo Kochane!
U mnie duża zmiana. Młoda budzi się o 7 i ma w nosie spanie, ale nawrzucam jej zabawek, cichych, i jeszcze z pół godzinki sobie kimnę. A budzik naiwna mam na 8 nastawiony do przedszkola:rofl2:

Idę młodej kaszkę zapodać i zobaczyć w co mnie Future wkręca.
Zaraz wracam.

Axa welcome back! :-D:happy: Dziękujemy za życzonka. My urlopujemy jeszcze tydzień. W Ndz chrzciny. Ząbków nadal brak, a dziasła napuchnięte jak opony w traktorze. Adi ciągle na raczkach u babć, cioć, sióstr itp. itd. bede miała masakrę z nim po powrocie. Lot zniósł idealnie. Śmieje się do wszystkich. Babcie zchwycone, jaki grzeczny wnusio. I tak czas zlatuje. Pozdrawiam dziewuszki :) :-):-)

HAJ HELOŁ !

Smrodek Śpi :D... pranie się robi :D... kawa się pije :D...forum się czyta :D... a zmywanie czeka HAHAHA

Bebe bo ja sem taka matka wariatka i z założenia i z charakteru :D

Witam was wszystkie Mamuśki drogie...

Patrysia no jakby tych tulipków nie przyniósł to bym mu serdecznie współczuła :D

Leo się odzywa spał całe 15 minut, ale paszczy nie drze ino gada... więc siedzę dalej :D...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry