reklama

wrzesień 2012 ;)

Axarai wreszcie jestes :-D
Patrysia dobrze ze kwiatki przyniosl , zawsze to cos
Wiecie co zrobil moj M? Wczoraj po kapieli poprosliam go o body dla malej a on wyciagnal jedne i na oko mowi male,dal mi jakies inne, zajelam sie mala i widzialam katem oka ze cos przy jej szafce stoi dlugo, a on powywalal wszystkie body na 0-3 miesiaca :szok::angry:, nie zdajac sobie sprawy ze byly dobre bo tu rozmiary dziwne sa.
Bede miala pretekst do lazenia po dzieciecych:tak:

reklama
Patrysia no i o to chodzi, o to chodzi!
Anusienka a Ty w Macierzy się byczysz:-) My do Pl na początku kwietnia śmigamy.
No właśnie czy mamy jakieś zęby na forum. Jak ostatnio byłam, to terrorystka Palemki miała:-)

meine terrorist hat 4 zęby :) na błędy nie patrzeć
włąśnie wlczy w łóżeczku z krokodylem ( takim na niby ) choć takeigo prawdziwego tez by wykonczyla

Hejoł.

Verita mój za to w same za duże Leo ubiera :) jak siódme dziecko stróża wygląda jak go Tatuś "wystroi".

A mój mały troll zasnął już śpi z 20 minut - WYPAS :) jedno pranie powieszone drugie w pralce a zmywanie nadal czeka na swoją kolejkę :D

Rodzice w Poznaniu- mam nadzieję, że jeszcze w tym tygodniu tatę zooperują...

NagaPalemko
:D... to twój przydomowy terrorysta tymi kłami krokodyla wpół przegryzie :D

Witam
U nas nocka super. Arti zasnął o 5 i pospał do 5. ;-)

Palma- hehe to masz przekichane no i chyba już słowa pociechy ze to minie nie pomogą..ale uwierz- kiedyś minie:-p;-)
Bebe- No ja mam tylko taka nadzieję.;-) A co do pogody to u mnie też kicha:wściekła/y:
Patrysia- no to dobrze że M się zreflektował i przeprosił:tak:

Masakiera..chwila nieobecności i nie mogę się odnaleźć..:zawstydzona/y:

AXARAI boski uśmiech Adolinki :))a jak pytole wcina :D Kacuś super strój ma ;)
KASIECZEK jak córcia super siedzi!!teraz mam to zniżyć trzeba łóżeczko ;)
MARTUSIA nooo brakowało i Olisia tutaj :)ale cwana jestem i na FB widujem :P na tej drugiej fotce do wycałowania :))

FUTURE zdrówka!a M mi oznajmił ze czuję sie jak na grype żołądkową :/ super!

My po spacerku, na szczęście, bo moje dziecko darło się prawie całą powrotną drogę, nawet wyjęcie z wózka nie pomogło, nie wiem co jej się stało, ale to była dzisiaj masakra jakaś. Być może przeżywała naszą wizytę u przyszłej niani, nie wiem ale strasznie się umordowałam na tym spacerze i prawie biegłam z tym wózkiem do domu bo pomyślałam- musi być głodna, taki wrzask???? Tylko weszłam do domu a tu się zaczęła rozmowa, a-pfu a-gu-gu, a-prrrrr i piski z radości, no myślałam że ją uduszę, taki popis zrobić...

Ja to Was przez dłuższy czas nie czytałam tak regularnie, że teraz się połapać nie mogę, tyle nowych osób, innych z kolei już nie ma. A czas tak szybko biegnie...

U nas zębów nie ma jeszcze...

reklama
My po spacerku, na szczęście, bo moje dziecko darło się prawie całą powrotną drogę, nawet wyjęcie z wózka nie pomogło, nie wiem co jej się stało, ale to była dzisiaj masakra jakaś. Być może przeżywała naszą wizytę u przyszłej niani, nie wiem ale strasznie się umordowałam na tym spacerze i prawie biegłam z tym wózkiem do domu bo pomyślałam- musi być głodna, taki wrzask???? Tylko weszłam do domu a tu się zaczęła rozmowa, a-pfu a-gu-gu, a-prrrrr i piski z radości, no myślałam że ją uduszę, taki popis zrobić...

Ja to Was przez dłuższy czas nie czytałam tak regularnie, że teraz się połapać nie mogę, tyle nowych osób, innych z kolei już nie ma. A czas tak szybko biegnie...

U nas zębów nie ma jeszcze...

no właśnie i Hanulki brak na fotkach...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry