• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam, napiszę tylko że włożenie młodemu czegoś w rączki do zabawy działa, mogę go spokojnie przewinąć bez walki, ogląda zabawkę i zapomina o swoim nowo odkrytym ciekawym narządzie, oby tak zostało. Że też nie wpadłam na to wcześniej, dzięki Beacia82.
A no i wczoraj dowiedziałam się że firma męża będzie musiała w najbliższym czasie ogłosić upadłość i wszyscy stracą pracę. Pewnie trzeba będzie sprzedać dom, który jest przecież na kredyt. I kolejne przeprowadzki, tułanie się... A już miał być spokój.
Jakoś to będzie, ważne że mamy Hubusia :)
Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia.

reklama
Hallo Kobitki!
Anmika tak jak pisze Awersja, tą końcówkę wsadza się do rury i ona jest w kształcie lejka. I nie denerwuj się jak włożysz a ona będzie wypadać, bo jak włączysz odkurzacz to ona się zassa:-)
Nigdzie nie znikam Kochane, nagle internet przestał działać, i właściwie nie wiadomo dlaczego, ale na pewno coś u nich.
Dziś Świętują Pół Roczku Gustawo Future, Oliwierek Martusi, i Leoś Nath(a swoją drogą gdzie się podziewasz kobito!)
A w gronie Półroczniaków są już Mikołaj Tayci(jak tam w Pl:-)) Arturek Stokrotki, Marcelinka Bebe, i Córeczka Marty 2411
Dużo buziaków dla słodziaków!!!!
A my jutro szczepienie 3, i chwilowy spokój.
Niemcy są w porządku, oni już mają wolne w piątek:-)

Moje dzieci jakoś bardzo spokojnie przechodziły ząbkowanie. Około 6-7 miesiąca wychodziły ząbki, i jedyne co pluli się na potęgę już od 3 miesiąca życia. Za to moja Księżna Ada nie uważa za stosowne się pluć, i mam dziecko które ładnie można ubrać, i nie jest mokre:szok:, no ani grama nie ma ślinotoku, trzyma ładnie zamkniętą paszczę:-)

My po spacerze :-)

Kasia P-P bedzie dobrze zobaczysz my podobna sytuacje przechodzilismy jak sie okazało ze w ciazy jestem :tak:grunt to pozytywnw myslenie choc wiem ze to niełatwe:-)

Kasieq sił i niech szybko i bezbolesnie wyjda zębulki :-)

wszystkim dzisiejszym półroczniakom sto lat

3a61141a[1].jpg

Załączniki

• 3a61141a[1].jpg
    3a61141a[1].jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 30
Witam. Na telefonie chyba cos sie posulo z aplikacja bb.
Jak to jest z tymi dziecmi moja budzi sie o np 3 w nocy i oczy ma otwarte gadac chce, jakbym do niej tylko sie usmiechnela to by spac nie chciala, i udaje ze spie to popatrzy i zasnie przy piersi oczywiscie. U nas babcia ciag dalszy teraz poleciala gdzies z siostrzencem (bo oczywiscie on tez musial przyleciec),a syn mi zaraz mala zbudzi :szok:

reklama
Witam. Na telefonie chyba cos sie posulo z aplikacja bb.
u mnie też nie działa
:wściekła/y:tak to jest jak sie robi dwa obiady pranie usypia dziecko i gada przez tel :eek:tak sobie palca upier ....liłam ze poł kuchni krwia zalałam:baffled: ...sorki jak ktoras obiadek je

ja też mam bieganinę przedświąteczną i przed chrztem, wszystko na raz robię a do tego wszystkiego jeszcze Hania się domaga uwagi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry