Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Młodemu się dziwisz, a daję stówę, że i tatuś łapie się za jajka i siusiaka i nie jesteśmy wstanie zrozumieć dlaczego faceci tak robią, swędzą ich czy co.Ile razy idąc ulicą widać jak coś między nogami majstrują. Bo chyba gadki im między jajka nie wchodzą, co?
![]()

to chrzciny w sierpniu 2011future a to zdjecie malej w bialej sukience na dworzu to z kiedy jest
Future Hesia to nic się nie zmieniła tzn, buźkaśliczna dziewczynka i te oczka piękne:-)
bo nie wiem czy pisałam ale Artur od pewnego czasu śpiewa 

Witam, napiszę tylko że włożenie młodemu czegoś w rączki do zabawy działa, mogę go spokojnie przewinąć bez walki, ogląda zabawkę i zapomina o swoim nowo odkrytym ciekawym narządzie, oby tak zostało. Że też nie wpadłam na to wcześniej, dzięki Beacia82.
A no i wczoraj dowiedziałam się że firma męża będzie musiała w najbliższym czasie ogłosić upadłość i wszyscy stracą pracę. Pewnie trzeba będzie sprzedać dom, który jest przecież na kredyt. I kolejne przeprowadzki, tułanie się... A już miał być spokój.
Jakoś to będzie, ważne że mamy Hubusia
Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia.

Pasują. Inaczej byłby katarek do każdego rodzaju odkurzacza zrobiony. Mam koleżankę, która pracuje w tej firmie i chwali na prawo i lewo. a testowała na swoim dziecku.dziewczyny potrzebuję szybko odpowiedzi czy ten katarek do nosa pasuje do każdego odkurzacza?
A może znajdzie szybciutko prace i nie trzeba będzie robić rewolucji. Trzymam kciuki.A no i wczoraj dowiedziałam się że firma męża będzie musiała w najbliższym czasie ogłosić upadłość i wszyscy stracą pracę. Pewnie trzeba będzie sprzedać dom, który jest przecież na kredyt. I kolejne przeprowadzki, tułanie się... A już miał być spokój.
HeheFasolka i jeszcze zerka na forum:-)

masakra .....
masakrejszyn ........ niech ona juz zacznie raczkować, siedzieć, chodzić, nie wiem cokolwiek
bo mi kręgosłup pęknieeeeeeeeeeee .... czuję się jak KANGURZYCA