reklama

wrzesień 2012 ;)

Stokrotka miałam już taką i wystarczy suszarka, prostownica i dasz rade, ja tęsknie za tą fryzurą ja.jpeg i muszę do niej wrócić albo jeszcze krócej :-p Strasznie lubię mieć włosy z tyłu wygolone bo jak są takie półdługie to mnie drażnią :-)

Załączniki

• ja.jpeg
    ja.jpeg
    16,8 KB · Wyświetleń: 45
reklama
witam

kasia to normalne ze mlody odkryl co ma miedzy nozkami:tak:moj syn tez tak robil, wiec spoko;-) oj zazdroszcze tego lezenia na macie moja chwile i jest ryk:wściekła/y:

liliana ja robie podobnie...ale moja widocznie wieksza maruda i po chwili na raczkach laduje:-D

taycia najlepszego dla Mikolaja:-)

stoktotka naj, naj dla Arturka:)

kasieg ale z Ciebie ladna babka;-)

U nas 2 zebole :tak:a mloda dalej marudzi:szok:

Future Hesia to nic się nie zmieniła tzn, buźka :tak: śliczna dziewczynka i te oczka piękne:-)
Fasolka śliczna Patusia
Kasia nareszcie kawalera pokazałaś bo już nie pamiętam kiedy ostatni raz Hubercik do nas zawitał :-)

Bebe cudna Marcelinka
Perell przystojniaczek :-)
Marlena fotka z przed 5 lat :-p

Tygrysku Future ma dzieciątko wrześniowe chłopczyka,a chrzest Hesi to już raczej dawno był bo to już panienka,no bo chyba Ci o to chodziło że Hesia teraz chrzczona;-).
Kasieg pięknaś Ty:tak::-)
Ech jakaś padnięta jestem.
Jak mnie wnerwia to łażenie do pieca,a wiosny ani widu ani słychu,ktoś mnie pocieszył że nie za ładnie ma byc do 20 kwietnia,po prostu super,jeszcze tydzien i depresja :dry:

Fasolka, no mój też pisiora tak ciągnie że myślę aby mu na to nie pozwalać, no ale to w końcu jego własny osobisty pisior więc niech robi z nim co chce. Byle nie publicznie :szok:

Oj tam niech se tarmoszą aby tylko nie urwali bo się kiedys jeszcze przyda:-D

Dziewczyny posikałam się ze śmiechu :-D:-D:-D

Ps: Mój też męczy swojego :-p

A mój nie odkrył jeszcze siusiaka..
Dziś po szczepieniu jest jakiś taki spokojny, leży bawi się grzechotkami i mu się one nie nudzą, nie dopomina się noszenia, nawet się nie przekręca na brzuszek, śpi po 2h..

Aaaaaaaaaaaa Stokrotka wszystkiego najlepszego dla syneczka ! Mój z okazji skończenia 6 msc dostał szczepienie.. ;-(

reklama
Witam Dziewczynki...

Mój Młody też się tak za siusiaka zawsze łapał...gorzej, że robi tak nadal, a mi już ręce opadają, bo nie wiem co mam robić żeby przestał...:dry:
Młodemu się dziwisz, a daję stówę, że i tatuś łapie się za jajka i siusiaka i nie jesteśmy wstanie zrozumieć dlaczego faceci tak robią, swędzą ich czy co. :-p Ile razy idąc ulicą widać jak coś między nogami majstrują. Bo chyba gadki im między jajka nie wchodzą, co? :dry:

Adzik nam zwymiotowała, dostała kolację + mleko i zwrot, nie wiem co mnie opętało, że tak jej dałam, bo już kiedyś to sprawdziliśmy, że może dostać albo mleko albo kolację, ale nie jedno i drugie. W niedzielę pościel zmianialiśmy i dzisiaj znowu, pralka chodzi. Znowu. :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry