Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
my dzis jeszcze ogarniamy chałupke na swieta zeby juz cacy bya a od jutra popołudnia gotowanie i pieczenie
.Wkoncu słonko u nas wyszło ,ciekawe na jak długo
i wiac w koncu przestało .Młoda dalej noce przesypia
i apetyt dziki tez dalej ma
.
Weronika sama siada. Nie, że ja ją sadzam, ona siada sama. Leży na brzuchu, a jak się obrócę to siedzi sama. Z pozycji siedzącej przechodzi do pozycji raczkowania i na brzuch i za chwilę znowu siedzi. Wykończę się psychicznie.
A ta zadowolona z siebie jakby zdobyła Mont Everest. 

jeśli chodzi o pisanki to też na leniucha robię bo używam tych kolorowych folii termokurczliwych i mam śliczne jajeczka w 3 minuty.

Ja bym z ciekawości test zrobiłaMy na święta idziemy do teściów, więc porządki takie raczej codzienne robię, nic specjalnego. I na zakupy pojadę i zrobię sałatkę oraz sernik. Więcej się nie wysilamjeśli chodzi o pisanki to też na leniucha robię bo używam tych kolorowych folii termokurczliwych i mam śliczne jajeczka w 3 minuty.
Mój cudaczek śpi już od dwóch godzin po śniadaniu, ale jest śliczny.
Ayni, jak byłam w ciąży to mi tak kark pokręciło że przez 2 tygodnie nie mogłam ruszać głową i byłam na zwolnieniu. Heh, no i autem jeździłam czasem ale było ciężko się rozglądać, ruszałam całym tułowiem na boki
A w ogóle to spóźnia mi się @ już 8 dni haha...![]()