Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i "Niunia" Verity
! Dużo Buziaków!!!
i już Święta!
a co młoda wymysli to sie okaze jeszcze
rozmow w toku nie ogladam kiedys dawno lubiłam teraz nie trawie tego
a i ty sie kuruj kobito

Chcielibyście?A w ogóle to spóźnia mi się @ już 8 dni haha...![]()
Brawo.z nowosci to Jas zrobil kupke na nocnik heh ;-)
Super, że już w domu jesteście. Oby kontrola wyszła ok.Hej dziewczynki my już od poniedziałku w domku. Ucho na razie nie doskwiera mam nadzieję że będzie dobrze. Po świętach mamy iść na kontrol. Postaram się was nadrobić. Pozdrawiam.
Yyyyy to zależy czy 4 posunięcia łapskami do przodu to już raczkowanie.Lilijanna łoł zdolniacha siedzi siada ło matko raczkuje tez?

Wszystkiego najlepszego.dzis moja niunia konczy 6 miesiecy i juz taka duza mi sie wydaje , jak to szybko minelo az sie wierzyc nie chce![]()

Jak będzie napojony to zawsze mu łatwiej będzie kupala zrobić, jak ja dam Weronice pić to jednak ten kupal tak troszkę bardziej wilgotny, jak nie dam to stęka głośniej.Noi małemu muszę jakąś herbatkę na trawienie kupić, lekarka kazała mi dawać mu na drugie śniadanie owoce, na obiad zupkę i boję się że to dla niego będzie za dużo na raz.. może się mylę..

Dwie strony medalu, tu mi kręgosłup szybciej padnie od schylania się.Lilijanna a się ciesz kobito, to o wiele lepsze niż noszenie 10 miesięcznego klocka, który ma w nosie nauczyć sie raczkować.

jak zrobię test i wyjdzie negatywny to już spadnę na ziemię i już będę wiedziała że to moja torbiel która mieszka u mnie od kilkunastu lat, daje o sobie znać.
a potem już real...