• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Axarai - i u nas takie postanowienia świąteczne, razem z dziećmi - dla siebie chcemy być. Wszystkiego świątecznego dla Was, zdrowia najwięcej.
KasiaP-P - no to i ja przytupuję z niecierpliwości. Choć fakt, że po CC to troszkę byłoby szybciutko, ale i takie przypadki tu na forum znam i wszystko jest ok.

reklama
Axsa i o to chodzi my tez tak uzgodnilismy ale to od soboty bo moj jutro w pracy .

A ja mam jakies problemy z netem tz w sieci mojej cos sie dzieje :cool: wiec jak co to tylko net nawala:eek:

Ayni juz miałam Cie kiedys spytac bo ostatnio pisałas ze humus (mam nadzieje ze dobrze napisałam)robisz a moze bys przepis dała jak znajdziesz chwilke:-)

Witam ;) mnie synek zbudzil juz p 6.45. A jak mówi polskie przysłowie "kto rano wstaje temu pan Bóg daje" i dał mi siły i energii do sprzatania. Z rana puscilam pranie, dostalam cynka że mama wpadnie na szybka kawke służbowym samochodem z koleżanką z pracy bo dostały zlecenie w Holandii. Zostalam zmuszona tym faktem do całkowitego sprzątania. Kuchnia i lazienla plus salon na cacy!

Fasolka jasne ze podam przepis. Jak będę miała chwile to wrzucę na przepisowy.

Wszystkim życzę wspaniałej celebracji z rodziną i mnóstwo małych prezentów od zająca. U nas sie chowalo prezenty dla dzieci w ogródku ;)
Ciekawe co babcia przywiezie Adasiowi na zająca.

Pozdrawiam was i zajrzyjcie choc na chwilkę jeszcze

Witam u mnie sniezyca:szok::angry: .

Ayni a gory dziekuje fajnie choc chwile z mama spedzisz:-)

Lilijanna ja jak wrociłam z rannych zakupow to gorzej niz baławn :dry: a wczoraj juz ładnie było słonecznie a tu dopa...

reklama
Wesołych Świat :-)

526620_10200322590220340_2113066826_n[1].jpg

Załączniki

• 526620_10200322590220340_2113066826_n[1].jpg
    526620_10200322590220340_2113066826_n[1].jpg
    26 KB · Wyświetleń: 33

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry