Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A moja 'domowa' kocia poszla sobie do ogrodka i zrobila mi niespodzianke wrzucajac upolowana mysz do sypialni. Myslalam,ze zawalu dostane. Fuuuj... i to jeszcze ja musialam ja sprzatnac ,bo M. w pracy...

my zawsze trzymalismy ja na smyczy,ale od kiedy wynajmujemy duzy dom z ogrodem to zyje sobie jak 'dzika'. Bylam zdumiona,ze nadal potrafi cos upolowac :-):-)Hehe od razu mi się weselej zrobiło. :-) Uhahałałam się po same pachy.Był na huśtawce na chwilkę, dalej jakby nie pojmował sensu huśtania i jego mina wyraża 'zlituj się mamo' podczas gdy ja się szczerzę jak szczerbaty na suchary.

Dobre, dobre.No popatrz jak ona Cię kocha
Zamiast zeżreć sama, pańci przyniosła hehe

Ja wczoraj z dzieciakami w piaskownicy siedziałam, nogami w środku, bez butów, takie se zastępstwo znalazłam.

I zawsze nabije sobie te siniaki w ten sam sposób, wieczorem, jak już jest zmęczona i chce szybko wstać to się nadzieje. I za każdym razem sobie mówiłam, że muszę na to zwrócić uwagę i przypilnować ją wieczorami, ale się nie da tego perszinga upilnować. 
Mam nadzieję, że rowerki będą. Najlepiej w przecenie.
Jak nie w oszołomie to obok mamy decathlon to tam już chyba uda nam się kupić, bo wizja jeżdżenia za rowerkiem dłużej niż 2h mnie przeraża.