reklama

wrzesień 2012 ;)

witam, fajnie, ze piszecie, Palme to chyba telepatycznie sciagnelam, myslalam o niej intensywnie ostatnio.
Lece do mojego chleba, buleczki mam popieczone a potem wpadne na dluzsza pogawedke :*

reklama
A tu śpią !! :-)
Co ja miałam dzisiaj za dzień... nie wiem po prostu, nie wiem skąd się biorą Ci ludzie...

Jakiś starszy dziadek zaczepia nas w sklepie i pyta się czy kupimy mu kawę i ciasteczka bo on tu do sanatorium przyjechał ?????

Poszłam do kościoła a tam misjonarz powiedział że im więcej dam za kalendarz misyjny tym bardziej kocham bliźniego, bo jak nie kocham bliźniego i nie pomagam to pójdę do piekła... Myślałam że źle zrozumiałam ale on to z 3 razy powtórzył.

Noi babcia zeszła by prawie na zawał gdy zobaczyła włosy Krystianka, wiedziałam żeby mu tej czapki nie ściągać..

perell może to zły sen był a nie niedziela. ??
ja już w Krakowie. pociąg czasy prl stary brudny z dziwnymi siedziskami. mala ledwo dotarła już miała dość bez klimatyzacji gorąco. nigdy więcej.
pospala bym ale tesciu z blachami po podwórku szaleje i koorv.... chyba do szwagierki pójdę spać

Taycia a ja przegapiłam! Wczoraj miałaś urodziny więc spóźnione wszystkiego najlepszego! 100 lat ;-)

Z okazji mojego święta synek narobił mi tak w pieluchę że zaraz po przebudzeniu miał prysznic, ale czego miałam się po nim spodziewać skoro na dzień mamy mnie obsiusiał ;-)

fasolka a Ty gdzie się podziewasz?

Perell jestem :-p:-)

Ja dzis byłam na kontroli i młoda wazy 9200 i 76 cm:-p rozwija sie b.dobrze ,na usg głowki parametry torbieli itp wyszły troche inaczej niz ostatnio:dry: ale lekarka mnie uspokaja ze ok tylko kontrolowac trzeba ,ale my dla swietego spokoju jeszcze do neurologa takiego z polecenia na wizyte i usg sie wybieramy prywatnie .

Mezu ma pare dni urlopu wiec mnie mnie bedzie bo mamy troche spraw do pozałatwiania ,no i staranka pełna para :cool2:

Miłego dzionka :-)

PERELL - BABECZKO! wszystkiego,co najlepsze. Duzo snu, zdrowka, radosci i cierpliwosci :tak: Happy Birthday Wallpapers For Lover  (3).jpg

Załączniki

• Happy Birthday Wallpapers For Lover  (3).jpg
    Happy Birthday Wallpapers For Lover (3).jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Taycia ten sen to jeden z ważniejszych rzeczy! ;)

Fasolka miałam taką znajomą która też bardzo się starała o dziecko bo chciała mieć drugie i... wystarała bliźniaki ;-)
Długa ta Twoja córeczka, na modelkę! Urodę już ma!

Martusia dużo sił! Jeszcze trochę i zębusie wyjdą i znowu Oli będzie aniołeczkiem!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry