Ja rowniez sie dolaczam do najlepszych zyczen
dajcie znac jak swietowalyscie ten dzien.
Nasz dzionek minal fantastycznie! Brat bardzo mi pomaga przy Adasiu, bawia sie razem, poza tym w kuchni cos ogarnie , pranie powiesi, zabralam dzis chlopcow nad morze, akurat byl odplyw, wiec plytka woda i ciepla jak zupa, i ludzi duzo jak na poniedzialek. Adam zjadl mul
chwila nieuwagi i juz reka w buzi... Az nie chce myslec o tych wszystkich mikroorganizmach i innych zyjatkach, ale poki co ma sie dobrze i padl dzis zmeczony wrazeniami z calego dnia.
zycze wam i dzieciakom slodkich snow, uciekam, adios!
dajcie znac jak swietowalyscie ten dzien.Nasz dzionek minal fantastycznie! Brat bardzo mi pomaga przy Adasiu, bawia sie razem, poza tym w kuchni cos ogarnie , pranie powiesi, zabralam dzis chlopcow nad morze, akurat byl odplyw, wiec plytka woda i ciepla jak zupa, i ludzi duzo jak na poniedzialek. Adam zjadl mul
chwila nieuwagi i juz reka w buzi... Az nie chce myslec o tych wszystkich mikroorganizmach i innych zyjatkach, ale poki co ma sie dobrze i padl dzis zmeczony wrazeniami z calego dnia. zycze wam i dzieciakom slodkich snow, uciekam, adios!
![ka10055[1].jpg ka10055[1].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/314/314626-c0adbcf7d7b8e5f525adb87cab3629ff.jpg)

co to za puchy tu ja na szybkiego a tu cisza nieładnie
meldowac mi sie ale juz i z krzaczorów wychodzic
,młoda w siodmym niebie :-) no i narezscie czasu dla siebie mamy troche ;-) ....