Ayni
Umm Adam
Ja rowniez sie dolaczam do najlepszych zyczen
dajcie znac jak swietowalyscie ten dzien.
Nasz dzionek minal fantastycznie! Brat bardzo mi pomaga przy Adasiu, bawia sie razem, poza tym w kuchni cos ogarnie , pranie powiesi, zabralam dzis chlopcow nad morze, akurat byl odplyw, wiec plytka woda i ciepla jak zupa, i ludzi duzo jak na poniedzialek. Adam zjadl mul
chwila nieuwagi i juz reka w buzi... Az nie chce myslec o tych wszystkich mikroorganizmach i innych zyjatkach, ale poki co ma sie dobrze i padl dzis zmeczony wrazeniami z calego dnia.
zycze wam i dzieciakom slodkich snow, uciekam, adios!
dajcie znac jak swietowalyscie ten dzien.Nasz dzionek minal fantastycznie! Brat bardzo mi pomaga przy Adasiu, bawia sie razem, poza tym w kuchni cos ogarnie , pranie powiesi, zabralam dzis chlopcow nad morze, akurat byl odplyw, wiec plytka woda i ciepla jak zupa, i ludzi duzo jak na poniedzialek. Adam zjadl mul
chwila nieuwagi i juz reka w buzi... Az nie chce myslec o tych wszystkich mikroorganizmach i innych zyjatkach, ale poki co ma sie dobrze i padl dzis zmeczony wrazeniami z calego dnia. zycze wam i dzieciakom slodkich snow, uciekam, adios!
![ka10055[1].jpg ka10055[1].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/314/314626-c0adbcf7d7b8e5f525adb87cab3629ff.jpg?hash=wK2899e45f)

co to za puchy tu ja na szybkiego a tu cisza nieładnie
meldowac mi sie ale juz i z krzaczorów wychodzic
,młoda w siodmym niebie :-) no i narezscie czasu dla siebie mamy troche ;-) ....