reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2012 ;)

Cisza w końcu weekend. My całą sobotę w centrum miasta spędziliśmy już jest świątecznie pięknie. Kupiliśmy małej wózek dla lalki ale taki głęboki pod gwiazdkę i zestaw dla lalki.
Dziś kazała włączyć komputer i wolala babcia babcia żeby do niej zadzwonić jak się polaczylismy to po 5 minutach straciła zainteresowanie. Taka smieszna się już robi

reklama
Witam poniedziałkowo :-) u nas w koncu nocki sie uspokoiły i znow przespane nareszcie ,do nastepnego razu pewnie:-p młoda tez troszke sie uspokoiła :tak: A u nas za oknem pada snieg i wieje bardzo mam nadzieje ze wiac przestanie bo na zakupy musze skoczyc z mloda ;-) leniwca dzis ma strasznego:szok::cool2:

Verita no co chcesz zobaczyła babcie i starczy;-):-D

Tak ale to my potem musismy z nimi gadać :-/
Ja do 4 rano ból glowy potem nie wytrzymalalm i wzięłam tabletkę po 5 zaczęła działać. Ciężki dzień się zapowiada

Boniu jak ja wamz azdroszczę tego spania dziecięcego. całych nocy. Gutek je 2 razy, dzisiaj to nawet 3. i pił. no teraz jest chory, to rozumiem. ale niemógłby się tylko poprzytulac??

wczoraj byłam u lekarza z dziećmi. już było lepiej. dziś oboje kaszlają. Gutek teraz odsypia. no szok normalnie.
jestem Zombie

powoli i u nas zaczynają się zimowe wyprzedaże. właśnie szykuję się na jakiś napad czy cuś, bo menżu dostał "paczki" dla dzieci, i musze kupić coś na określoną kwotę, a ni nam oddadzą. Ale bylam wczoraj w techo i niiiic

Future moja tez mi sie budzi ok 2 razy w nocy jak jest dobrze, za kazdym razem na jedzenie. Nie jest wcale tak slodko u nas, tylko problem ze nieraz ona sie zbudzi ,zje i zasnie a ja sie rozbudze i mecze i spac nie moge :no:

Weronika się przebudza w nocy, w sensie woła "am am", dostaje cyca i zasypia dalej, jak dostanie dobrą kolację to przebudza się raz, jak nie dostanie to przebudza się dwa razy. :tak:

U nas piękna pogoda, mroźno, ale słońce tak pięknie świeci, a ja mam tak urąbane okna, że szok, tym bardziej, że świeci mi prosto w okna salonu, a na nich hmmm hmmm słów mi brak.

Kartki świąteczne już wypisałam i teraz tylko wrzucić do skrzynki we właściwym momencie. :-p W tym roku wszystko rozkładam na 3 tygodnie pracy i mrożę, pierogi, uszka, itd. Co by nie szaleć jak ostatnio 3 doby z rzędu, choć wydawało mi się, że i tak sobie pracę jakoś racjonalnie zaplanowałam, ale potem jeszcze to i to i to i siedziałam, fakt, że sporo radości z tego było. Ale w tym roku chcę spokojniej. :tak:

7.12 umówiłam Weronikę do fryzjera, pierwszy raz będzie ciachu ciachu. :cool2:

Właśnie w DDTVN mówili, że morderca sprzed 25 lat 4 chłopców w lutym wychodzi na wolność... Masakra...

lili moj nie woła am am, tylko jak się rozedrze to cała wieś leci z jedzeniem ;0))

Generalnie w tym tygodniu byłam już 3 razy u lekarza. Helenka w środę dostała antybiotyk, ma zapalenie oskrzeli, a Guciu wczoraj, bo rumień na buzi, oczko ropieje, katar do pępka, kaszel jak przy zapaleniu płuc, ale wśrodku niby czysto. ale antyb też jest. Teraz odsypia. Nocki jakieś lżejsze się stały, ale może dlatego, ze już moj organizm odwykł od spania ;)

dziewczynki w 5 10 15 są wyprzedaze. do 70 procent. kupilam moim po bluzie z 80zł przecenione na 24,90 i 34,90. naprawdę warto. wziełam większe na wiosne, i już się wiosny nie mogę doczekac ;)

A mi glupio to pisać ale moją prawie tucze przed snem. Kolacjia i butla mleka często zostawia ale wiem ze jest najedzona. Budzi sie ok 1-3 w nocy zje wode na pół z mlekiem nieraz 50 ml nieraz 120 i spi do 6 wtedy idzie duza butla.
Widzialam program o tym mordercy ja bym im dala dożywocie bo to jak zezwolenie do następnego zabójstwa nie wierzę ze facet się zmieni

reklama
Hej laseczki:-)

Lilijanna jak tam po fryzjerze ;-)

Future kurde zdrowka zycze dzieciaczka z deka przechlapane jak chore jeszcze oboje naraz ...ja jutro ide na zakupki to sobie oblukam 5 10 15;-)

My byłysmy na wizycie z dziewczynami z wynikami młodej z usg i z koza wielka;-) na bilansie bo ze szkoły dostała karte do zrobienia. No i mała ok rozwija sie super napyskowała pani doktor ;-) taw szoku była jak zobaczyła ile młoda zebow ma:-D .Dupka wysypana znowu i skierowanie na badanie moczu dostałysmy i masc do smarowania ,a i młoda od kilku miesiecy 10kg cały czas wazy. Dorota długaaa i chuda :-p niedowage ma mała ,no i tez liste badan do zrobienia z krwi pewnie znowu do bani beda i leki dostanie jak zawsze :dry: poprawia sie a za kilka miesiecy powtorka:nerd:.Od urodzenia tak ma :confused:.Byłam z Dorota na zakupach odziezowo -butowych na zime i masakra ile kasy wydałam na nia :szok: ale ubrana na zime jest i nawet nerwosol nie był potrzebny:-D;-)

Miłego wieczoru mamuski :-)

Do góry