Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mnie jest mega niedobrze:/ ogolnie dziewczyny w ciazy powinno sie pic 4 l plynów, zeby filtrować nerki, zeby zastojów sobie nie porobic. Ja mam nauczkę z poprzedniej ciazy i pije dużo= dużo razy siusiu, ale dam rade
dobranoc Kochane
pok koniecznie do lekarza zasuwaj bo mi to na poczatki odwodnienia wyglada
Dzieki Bogu ja moge na palcach policzyc ile razy bylo mi bardzo zle. ja z zasypianiem problemu nie mam gdyz mega zmęcozna jestem ale w nocy potrafię się zbudzić i nie móc zasnąć ponownie...ps.prosze się pochwalić nowym dobytkiem dzidziKurcze lejdis szkoda mi was, jak tak czytam co sie z wami dziejeDzieki Bogu ja moge na palcach policzyc ile razy bylo mi bardzo zle.
DziDzi zostala zakupiona dzis pierwsza rzecz, otoz lezaczekbyl taki piekny jaskrawy zielony przyszly tatus kupil.
Kto jeszcze nie spi ? Ja mam codziennie problem z zasypianiem...
ja pije tyle ile potrzebuje a "mówi" mi to organizm i nigdy problemów nie miałąm w żadnej ciązy...mnie jest mega niedobrze:/ ogolnie dziewczyny w ciazy powinno sie pic 4 l plynów, zeby filtrować nerki, zeby zastojów sobie nie porobic. Ja mam nauczkę z poprzedniej ciazy i pije dużo= dużo razy siusiu, ale dam rade