Kasia no tez i przez to pewno bo mialam bakteri miliony i te kamienie no i tak mnie polozyli do szpitala ale ja wtedy moze z 11lat mialam to nie pamietam co tam bylo kazali pic i skakac na skakance

hmmm czesto mam zapalenie pecherza a wlasnei przez to ze nei pije i ...moje drugie schorzenie wstrzymywanei moczu

choc teraz i tak juz nei jak przed ciaza bo wczesneij otrafilam wstrzymywac 8h bo np u kogos nei pojde siku czy w pracy czy jak do centrum pojade ,zawsze doniose do domu ,albo w nocy obudzilam si ebo chce mi si esiku ale niechce mi si ewstac i ide rano .. Teraz juz nei wiec jak wstaje w nocy 4razy to si eciesze w sumie ze moze sie wkoncu odzwyczaje od tego glupiego nawyku. a emek krzyczy na mnie ze malo pije ale to i tak nie pomaga bo jak wypije szklanke na przymus to wymiotuje i kolo sie zamyka

tak jak anorektyczka nie je ja nie zosze picia ! a woda toć to bleeee nie nawidze jej ,pije soki ,ew wode z sokiem bo samej to ciezko mi wchodzi choc zdarzy sie czasami taka co mi smakuje

to wtedy pije , no nic postanowienie od dziś wypijać 6szkanek damy rade moze dojdzie do 8 nawet
Bubuś ja właśnei zamierzam wyciagnac pilke i siedziec na niej bo wlasnei super dziala na rozciaganei sie krocza ,rozmiar jaki mam nie wiem taka duuuża

65cm chyba ale moge zmierzyc jak bys chciala oczywiscie jesli ją odnajde i emek napąpuje

nic innego nie znam