reklama

wrzesień 2012 ;)

Gorgusia w ogole wlasnie mi sie przypomnialo, ze podobno te drogie kremy sa produkowane z lozysk kobiet ktore urodzily, nie wiem na ile to prawda, ale moze cos tkwi w tej ciazy i macierzynstwie, jakas magia :) U nas dzis w TV Evan Wszechmagacy .

To mit z tymi kremami :)
Ja teraz mam dużo bardziej wrażliwą skórę. Jest zaczerwieniona i częściej coś się pojawia, a do tego bardzo się przesusza...

reklama
cześć babeczki, ja ostatnio żyję jako-tako, humor mam średni i mimo że teoretycznie według niektórych zaczęłam ii trymestr, nie odczuwam nagłego powrotu sił i nie tryskam radością. nie mogę wciąż odnaleźć się w nowym mieszkaniu, czuję się tu źle do tego stopnia, że rozważamy powrót do starego. jak myślę o tym to aż podskakuję w duszy z radości, ale zaraz potem wydaje mi się, że wszystkim tym narobię kłopotu i że robię krzywdę mężowi, który "na nowym" czuje się jak w domu, i szwagierce, która wynajęła od nas stare i teraz musiałaby się przeprowadzać... chociaż wiem, że to dla mnie zrobią, to zastanawiam się czy z czasem nie będą mi mieli za złe.
zobaczymy, daliśmy sobie wszyscy miesiąc na podjęcie decyzji, ale wiem że podjąć ją będę musiała JA.
mam nadzieję że z astronautą wszystko dobrze, idę na wizytę kontrolną w poniedziałek, trzymajcie kciuki... :)

Lotka a gdzie bylas, bo musialam cos przeoczyc, pochwal sie :) ja popcorn of corso tez kupilam, taki do mikrofali. podobno zalecany w ciazy.

Gorgusia w ogole wlasnie mi sie przypomnialo, ze podobno te drogie kremy sa produkowane z lozysk kobiet ktore urodzily, nie wiem na ile to prawda, ale moze cos tkwi w tej ciazy i macierzynstwie, jakas magia :) U nas dzis w TV Evan Wszechmagacy .
bylam z mezem i tomim we wrocku u znajomych. troche bez sensu ze w srodku tygodnia, ale "przy okazji" zalatwialismy jedna sprawe urzedowa no i tak jakos wyszlo :-) troche sie oderwalam od swojego otoczenia, ale w sumie i tak wszedzie dobrze ale w domu najlepiej :-)

hmm a z tym popcornem..... to jakie ma dzialanie? ;-)

Martusia!!! ale ci doope zaraz spiore!!!Ayni wszystko za arbuza, ale narobiłaś apetytu, toć to mój ulubiony owoc!
Weronka ​mi też nic sie nie chce, mdli mnie i lipa, a kciuki na pewno będziemy trzymać!!!!

hmm a z tym popcornem..... to jakie ma dzialanie? ;-)
Wiesz ja mam taka aplikacje na smartphonie My Pregnancy- amerykanska wiec wiesz jak to jest z ich zywieniem :-) Napisali,ze popcorn to pelne ziarno i zdrowa przekaska.

Ojeju, ja też uwielbiam arbuza! Gdzie to można kupić o tej porze? Ja chce arbuza!!!!!!!!!:-D:-D

Kurcze powiem Ci, ze ja u siebie ostatnio np tydzien temu w ogole nie widzialam ,a teraz maja prawie wszedzie, chyba po sezonie zimowym . Ktos tu ostatnio wcinal arbuza, no ale ja postawilabym na przeszukanie Lidli i innych supermarketow :) kto szuka ten znajdzie, a kto znajdzie, ten zjada! smacz, smacz :)

Ja co prawda raczej w "dziurze" mieszkam, ale mamy Lidla, Biedronkę, Tesco, Kaufland i tam arbuzów ani widu, ani słychu.
Kurcze ale smakę złapałam, normalnie aż czuje ten sok, hm....... :-D

widziałam dzisiaj arbuza, ale jakoś mnie nie ciągnie, za to mogę za chwilę przekształcić się w chodzącego słonego paluszka z sokiem pomarańczowym, tyle tego wcinam :D tyle co piję soku pomarańczowego to nie wypiłam nigdy :D
a ja dzisiaj się nakręcam kiedy tak na serio poczuję, bo teraz to mi się chyba tylko wydaje, ale guzik wiem, bo porównania nie mam i w efekcie to nie wiem, ale lubię to uczucie :)
a wieczorem basen :) a Wy coś sportowo wyczyniacie czy nie?

reklama
polisia ja sportowo wychodzę do kuchni zjeść obiadek:) hehhehe lekarz kazał zacząć chodzić ale jak tu chodzić jak 8tyg w łóżku w głowie się kręci rozleniwiłam sie na maxa kręgosłup napitala :( ehhhh no ale powoli coraz dłużej sie zaczynam ruszać ale teraz 2dni w łóżku emek lezy chory to ja z nim:)
co do arbuzika to juz dawno mam na niego ochote ale tez jeszcze nigdzie nie ma :(
zazdroszcze Wam tej pięknej cery !!! ja mam tragedie pryszcz na pryszczu!!! masakra poprostu jest a i czytalam ze włosy maja byc gestsze a ja mam 3na krzyz:( ehhhh dzis mam schize bo wiedzialam gdzie jest macica czulam ja a dzis nie czuje woole!!! ja pitole musze wytrzymac do czwartku i nie wyłysieć a to bedzie graniczyło z cudem:((((((((((((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry