reklama

wrzesień 2012 ;)

No u mnie właśnie takie przelewanie, muskanie, bulgotanie, takie to właśnie delikatne jak ruchy motyla. Z Adą te ruchy pojawiły się dużo później, takie normalne/wyraźniejsze to poczułam dopiero w 22tc.

Wczoraj zjadłam o 00:30 w nocy bardzo słodkiego cukierka i właśnie wtedy zaczęło się baraszkowanie w brzuszku. Tylko własnie takie delikatne, takie pływanie, a nie kopniaki. :tak:

reklama
Jak ja Wam zazdroszczę, ja też chcę czuć ruchy ... :tak:
Witaminy biorę Prenatal DHA - lekarz powiedział, że mają być koniecznie z DHA.
Co do apetytu u mnie się zwiększył... już się tego boję, na razie mam +1kg mam nadzieję, że drastycznie nie wzrośnie...
gorgusia- bądź dzielna w tym szpitalu, na pewno czas szybko zleci :tak:

WITAM:)

Ja stresa mam bo dzisiaj do gina...a wiadomość GDYNIANKI jeszcze bardziej mnie zestresowałą :( światełko dla maluszka
[*]

Ja również trzymam kciuki &&& musi być dobrze nie możemy mysleć inaczej(tylko zeby się tak dało?)!

FASOLKA dziękuje(ni mogę ci w poście także słownie);)

PATRYSIA, ANMIKA - ja też trzymam kciuki :)
FASOLKA - zazdroszczę tej wizyty..ja czekam do 12.04 :( , pocieszam się, że później USG jest częściej.
Co do witamin - ja obecnie biorę OMEGAMED PREGNA - praktycznie tylko to, a od momemtu przeziębienia łykam wit. C oraz syrop *spam*.

witajcie kochane. dziś się u nas zachmurzyło, moja mała padła właśnie. a mi niebo na łeb spada. tak ciśnienie wali.
też już się nie mogę doczekac lekarza, a jade we wtorek...

reklama
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Wasze wizyty :-) ja mam 30 marca jeszcze tydzień z hakiem:dry:

To też trzymam kciuki za Ciebie.
A z terminem idziemy "łeb w łeb", ale to my kończymy 14 i zaczynamy 15 tydzień tak? Bo już czasem sama się gubię :baffled:. To dopiero teraz zaczynamy II trymestr? Myślałam, że jak zaczyna się 14 tydzień to, to już jest II trymestr? Bo jak czytałam w necie o dzidzi w 14 tygodniu, to wyskakiwało mi, ze to II trymestr.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry