reklama

wrzesień 2012 ;)

Liljana z sody jak najbardziej, wlewałam wodę i dodawałam ok. 2 łyżek sody, a wody było tak ok. 400-500 ml, mam takie naczynko do inhalacji, nie mam pewności ile wody mieści, w każdym razie troszkę tak na oko :) i po 2 dniach było suuuper!

reklama
Witam Was Kobietki:-)

U mnie nawet slonecznie, wiaterek troszke dmie ale deszczu nie ma, wczorajszy gril nie wypalil bo Solenizant uznal ze jest za zimno i przeniesiemy rozpoczecie sezonu grillowego na sobote:)

Widze ze sporo z Was choruje, trzymajcie sie cieplutko i wypoczywajcie:-)

Gdynianka wiem, ze zadne slowa nie sa w stanie Ci teraz dodac otuchy, ale badz silna, pamietaj ze zawsze mozesz z nami porozmawiac jestesmy z Toba calym sercem, modlimy sie za Twojego Aniolka
[*] :-(

Dopiero w takich chwilach dociera do mnie, ze woli Bozej nikt nie przewidzi, oby jak najmniej takich smutnych wiadomosci.....

Agathe witamy w naszym gronie:)

Tak ogolnie co u mnie...dzis mialam sporo zalatwiania w zwiazku z zgloszeniem roszczenia na odszkodowanie w listopadzie mialam wypadek, niedawno zakonczylam leczenie a teraz zaczne walke z pracownikami PZU , oby nie byla to "walka z wiatrakami".
Poza tym nie moge sie doczekac USG, ktore mam 27 marca, wiem ze nie powinnam ale ciagle sie zamartwiam czy z Kruszynka wszystko ok przeciez nie czuje jeszcze ruchow, mdlosci powoli mijaja i jak tu sie nie stresowac:/
Ale staram sie dla MAlenstwa myslec pozytywnie takze 27 ogladamy Dzidzie ide z moim M bedzie to pierwsze USG zewnetrzne wiec niech tez sobie obejrzy Nasze Cudenko, a poza tym liczymy ze moze nam Pani Doktor cos podpowie odnosnie plci, taka cicha nadzieja hihi
Musze jeszcze zrobic wyniki morfologie i mocz ja chpodze na NFZ wiec na cale szczescie darmowe wizyte mam 05 kwietnia u nas osobno sa USG osobno wizyty wiec podwojne czekanie ale nic aby bylo wszystko oki
:-)Rozpisalam sie troszke hihih a teraz uciekam bo moja Psiapsiolka kochana wlasnie zaczela rodzic jade do szpitala potowarzyszyc jej chociaz podczas boli , moze jakos pomoge bo biedulka sama tam lezy.

Buziaki milego popoludnia

wybaczcie skleroze.... mialam sie Was zapytac o witaminy bo ja skonczylam brac Femibion Natal 1 i mialam brac 2-ke ale okazalo sie ze kosztuja ok 70 zl a niestety to dla mnie duzo kolezanka z apteki(ktora tez jest w ciazy) polecila mi Femibion Classik powiedziala ze roznia sie tylko kilkoma skladnikami ewentualnie jak wyjda mi jakies niedobory lekarz zaleci zelazo itp.
Jakie Wy witaminki bierzecie moze ktoras z Was bierze lub brala w poprzedniej ciazy Femibion Classik??

Po pierwsze chorowitką życzę dużo zdrowia :)

Joasia ja biorę femiobion classic. Ale ja generalnie mam złe wyniki badań i oprócz tego biorę jeszcze żelazo i tabletki na bakterie w moczu.

Martusia trzymaj się. Życzę niespodziewanego przypływu gotówki. :)))

Maluszek ja miałam wszystkie te badania ale nie wiem ile pojedynczo kosztowały. Wiem że grupa krwi chyba 45 zł.

Joasia ja biorę Olimp Vita-min Plus Mama 30 kap. kosztuje 18-20 zł. Te kapsułki zawierają minerały w formie chelatów lepiej się wchłaniają i zapobiegają niedoborom np. żelazo i wapń to bardzo ważne. Dodatkowo ekstrakt z żurawiny na układ moczowy i mięty pieprzowej na trawienie. Polecam chociażby ze względu na cenę:)

Ja brałam femibion 2 ale zauważyłam że nie ma w składzie żelaza ani magnezu, zmieniłam go na pharmaton maturelle który ma wszystko co trzeba dla kobiet w ciąży i jest o połowę tańszy od femibionu. No i poleciła go farmaceutka. Myślę że każdy zestaw witamin dla kobiet w ciąży będzie dobry, a jak wyjdą jakieś niedobory to bierzesz dany składnik osobno jako uzupełnienie. A cena femibionu jest jakaś nienormalna.

hej.
zaglądam tu dziś, ale mam taki smutek. Gdynianka taka jak ja, jedno dziecko, astma i to poważna, byłyśmy w podobnym czasie ciąży...tak strasznie mi przykro. Pewnie jej ciężko. tak bardzo chciałabym pomóc i potrzymać ją za rękę. dziwne to - nawet się nie znamy ;/
tak boli w środku

mam zdjęcia Hesiu z roczku, ale nie mam weny narazie.

co do witamin to ja narazie biore tylko kwas, a w pierwszej ciązy brałam feminatal N z jodem.

Oooo to moze jak skoncze to opakowanie Classiku to spróbuje ten co polecasz Kasieq, chyba ze bedzie ok to zostane przy Femibionie, ale bardzo dziekuje za pomoc:)

KasiaP-P dzieki za porade a co do ceny calkowicie sie zgadzam;/

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez biore femibion classic bo jak zobaczylam cene tamtego to mi szczenka opadla a ze ja musialam odrazu hutowo kupic 4opakowania to szkoda mi bylo tyle kasy wiec kupilam classic choć emek na mnie krzyczał ale w sumie w tym clasicu jest wiecej wszystkiego niż w 2 , a no i po jego namowie kupiłam jakieś witaminy dla kobiet w ciazy z kwasem dha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry