Tygrysek1985
Fanka BB :)
strasznie mi sie chce wymiotowac, w 19tym tygodniu? dziwne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
strasznie mi sie chce wymiotowac, w 19tym tygodniu? dziwne
Tobie tez udanej imprezki mysle ze skoro bedziesz jedyna ciezarna bedziesz w centrum uwagi hihih takze sie nie martw ze bedziesz jedyna abstynentka:*
a lecza moze po troszku probuj jak bedzie za ostre zagryz chlebkiem
cwaniaczki my bedziemy z dzieciaczkami na spacerki a oni na meczyki hehehe a tak na serio to naprawde sie ciesze ze tak wyszlo:-)ja tez ostatnio mialam "ochote" na wymioty ale szybko przeszlo moze jakis wirus w powietrzu bleee, byle nie:*

wiec nie wiem czy sie uda pochwalic.
a teraz mam takiego lenia ze nie chce mi sie isc nawet kwiatków podlac nie mówiac juz o zmywaniu;-)nie, mnie nic to nie boli, tylko twardnieje...ryba92012 jak mi twardnieje brzuszek to właśnie nospę biorę, w piątek muszę o tym więcej pogadać z gin, bo coś czesto mi się to zdarza...
Lotka a nie boli Cie to stawianie macicy, mnie doprawdy denerwuje, zresztą czasem mi tak twardnieje i jest twardy, musze się położyć by było lepiej
Gorgusia widzę, że miałaś miły dzien wczoraj, ja za to lenię się dzisiach
ooo Ansure już się zapisalaś, ja myslałam, by dopiero gdzieś w czerwcu, rany ten czas coś czasem zasuwa szybciej
Marta_o ja cokolwiek poczułam w 17 tyg pierwszego dnia, może awet 17 t 1 dz., a mój mąż wyczuł dopiero w 20 tyg. równo))