Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Łaziłyśmy tak od północy do 3 nad ranem. Myslałam,że nogi mi odpadną, brzuch mnie bolał. I zapłaciłam za to 100zł... Boże. To najgorzej wydane w tym momencie pieniądze. Zła byłam potwornie!
zdrowka dla m, oby juz bylo oki, u nas pogoda sliczna, ale ponoc dzis to ostatni dzien dlatego korzystam i posciel nasza zmieniamA w poniedziałek byłam na wieczorze panieńskim. Porażka jakaś. Pojechałyśmy z przyjaciółką tam na 21. Spotkanie w wynajętym mieszkaniu i nas 7. Do jedzenia chipsy i grzanki z tłustym serem...masakra. Później jak nam się spać zachciało to poszłyśmy w miasto. Dziewczyny! Co to był za clubing! Najpierw Desperados- zamknięty, Hybrydy- zamknięte a na końcu klub Mirage- oczywiście...zamknętyŁaziłyśmy tak od północy do 3 nad ranem. Myslałam,że nogi mi odpadną, brzuch mnie bolał. I zapłaciłam za to 100zł... Boże. To najgorzej wydane w tym momencie pieniądze. Zła byłam potwornie!
W sobotę na wesele idziemy, a ja jeszcze nie mam ani butów ani kiecki. W piątek dopiero jedzemy coś zobaczyć.