reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM:)

My korzystamy pogody:)kurka już nie tak lekko się porusza a tu jeszcze do września tyyyle czasu :0

reklama
witam Kochane :)

u mnie dziś pada, nie wiem co gorsze :P musiałam dziś iść na zakupy bo mój brzucho nie ma w co się ubrać. poszłam do takiego nowego lumpka a tam cena kosmiczna: 78zł/kg. u mnie pod domem są dwa lumpki tam najwięcej 40zł/kg. ale nie Marta musiała pójść tam gdzie najdrożej :P

weronka ja też z Warszawy, Grochów dokładnie więc jak będdzie dobra pogoda i się będziemy dobrze czuć to piszę się na spacer z Wami, trzeba wyjść do ludzi :)

a przez tą sytuację ze szpitalem co byłam to pokłóciłam się z mamą. ona najwyraźniej mnie nie rozumie chyba, a ponadto sama leżała na patologii ciąży. nie wiem co ją ugryzło, ale zawiodła mnie bardzo... i mi smutno jest :-(:-( i zakaz słodyczy mam od gina więc się nawet nie mogę pocieszyć. a nie myśleć się nie da...

Witam Was w ten długi weekend :)

Korzystam z chwili wolnego (M coś tam grzebie w samochodzie) i Was podczytuję.
U mnie majówka mija grilowo - poniedziałek grill, wczoraj dwa grille i dziś pewnie wieczór też grill. Pogoda cały czas dopisuje, chociaż podobno mają burze przechodzić.
Z nowości to ustalilismy, że w długi weekend czerwcowy (bożo ciałowy) jedziemy na "wakacje" nad jezioro Nyskie - ma nam towarzyszyć 6 znajomych więc liczę, że będzie wesoło. Mam nadzieję, że czuć się będę dobrze i bez przeszkód poodpoczywam sobie nad wodą :)

Marta -
tulam :)

oj demetrios ale Ci zazdroszczę my sobie na taki odpoczynek nie bardzo możemy pozwolić ze względu na charakter pracy mojego M, ale będę go atakować chociaż o parę dni na działce u teściów w Nadbrzeżu ;)

pok szkoda szkoda :( a zamierzasz przyjechać do Warszawy na trochę znaczy np do kogoś w odwiedziny czy coś?

no i słuchajcie. moja zasnela na leżaku pod drzewami. tak się nalatała, za psem, do wanny z wodą w ogrodzie, kwiatki zrywała, latała w te i nazad i padła. mam chwilę dla siebie.

raczej to jednak alergia na rekach bo doszlo mi jeszcze rozwolnienie (sorki za nazwe
embarrassed.gif
) i od rana od wc nie moge sie odkleic, wzielam wegiel przed chwila, mam nadzieje, ze pomoze, bleeee
moja Oliwka dzisiaj pojechala o 5 rano do przedszkola z m, dzis nie zrobili lezakowania w przedszkolu i mala po odebraniu z przedszkola przez Babcie padla jej na rekach

FutureMummy thiller by mozna bylo nakrecic z Twoich snow, moja mala tez padla
gorgusia w pierwszej ciazy mialam taka alergie ze mialam popekane cale nadgarstki, wygladalo jakbym sie ciela, w tej ciazyjak na razie bylo ok, no, ale widac, ze do czasu; u nas tez lipa z kasa, m dostal 200zl mniej wyplaty, a na wesele idziemy 12ego, ale raczej musimy bo to bliska rodzina i ja jeszcze musze na nianie wydac, zeby miec z kim mala zostawic, bo kuzynka zapraszala kuzynostwo bez dzieci bo nie znalezli tak duzej sali
marta u nas w najdrozszym lumpie maja 50zl/kg, kupilas cos? pokaz koniecznie
demetrios milego grilla, fajnie z tym wyjazdem

Hello:)
Ale upal, my nadal nad jeziorkiem zaliczylismy dzis spacerek po molo i 2 z pieskiem po okolicznych polankach:-Dteraz grillek i troszke leniuchowania a jutro chyba sie po obiadku zmywamy do domku bo mamy troszke spraw do zalatwienia;)

marta widze udana majowka:)a z tym zakazem slodyczy to jakis sadysta ja bym chyba nie wytrzymala a z jakiego powodu nie mozesz ich spozywac?

stokrotka jesli u Ciebie tak jak i u mnie to pierwsza ciaza to ruchy odczuwa sie pozniej ok 20-22 tygodnia takze nic sie nie martw ja tez dopiero co wyczulam:)

ryba no to gratki moj M tez z niecierpliwoscia czeka az wyczuje kopniaczki:)

cyniczna mialam cos takiego jakis tydzien temu najpierw snila mi sie katastrofa, pozniej ze kolezanka zmarla aj te hormony podobno w ciazy takie sny to norma byleby nie za czesto;)

gorgusia wybaczymy, kazda czasami ma chwile slabosci;P
powodzenia dla Mka.Wieczor panienski widze troszke zniweczyl majowy week-najgorsze ze oprocz zcasu jeszcze stracona kasa, ale wrazenia pozostana hehe:-D
Udanych zakupow i sobotniego weselicha widac kazda znas zaczyna jakies zaliczac hehe im blizej wrzesnia tym bedzie ciezej;)

martusia poki co nie martw sie na zapas na pewno wszystko sie ulozy z praca:)a z ta alergia moze wybierz sie dla pewnosci do lekarza:*

Future wlasnie tez pisalam cynicznej ze mi sie katastrofa samolotu snila ale mi w gorach a cala katastrofa to niby powtorka ta z smolenska a takie realistyczne ze szok;)

demetrios no to fajnie sie czerwiec u Ciebie zapowiada:)

No to ja zmykam moze wieczorkiem Was podczytam buziam milych grilkow i wypoczynkow:)

reklama
Hej Dziewczynki!
Ja dziś mam burzę hormonów ciążowych, najpierw dopadły mnie koszmary tak jak niektóre z Was, a teraz wszystko mi nie pasi....na dodatek od wczoraj walczę z mrówkami, które koniecznie chcą z nami zamieszkać, i na razie niestety wygrywają, chociaz już ich ścieżkę obsypałam specjalnym specyfikiem.
Moja Marysia kopie jak szalona dzisiaj, ja już chodzę w letnich sukienkach nom i weekend majowy jest średni.. udało mi się wyjechać na krótką trasę motorem, co później zakończyło się kłótnią ohhohhoo
I jeszcze jacyś ludzie chodzili ze zdjęciami chorego dziecka i zbierali na leki....już mózg mi paruje od tego co o tym myśleć
Miłego grillowania....i wielu miłych chwil ze znajomymi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry