Dzien Dobry!
Popijam sobie wlasnie kawke i sie wzruszam.... Two-legged dog getting her wheels - YouTube
Popijam sobie wlasnie kawke i sie wzruszam.... Two-legged dog getting her wheels - YouTube
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no witam się wieczornie z kanapeczką
Nie miałam netu dwa dninosz !!!!
![]()
Mam już założony krążek od wczoraj, nic nie czuję, choć zakładanie przyjemne nie było, ale też nie straszne. Pani doktor kazała się oszczędzać i leżeć, no i się staramchoć ciężko mi
.
Do tego nospa forte 3xdziennie , magnez i duphaston![]()
ah, czego byśmy nie zrobiły dla naszych kruszynek :-)
,z tym lezeniem ciezko wiem cos o tym ale powiem ci ze najgorsze pierwsze dni ja leze juz prawie miesiac(19.04)
jak to przeleciało .Damy rade ja nie dosc ze krazek to jeszcze łozysko za nisko ,oby sie dzwigło
.Moi sie smieja ze moje łozko to punkt dowodzenia ;-) no coz ktos musi dyrygowac co zrobic
.
i nieprawdą jest, ze jak jest pierworodka to rodzi długo!! ja urodzilam 2h po odejściu wód... a urodzilabym wcześniej gdyby nie komplikacje. Także nie wierzcie w takie zabobony, ze jak odejdą wody to mam jeszcze czas...bo można nie zdażyć... ja przyjechałam z 7 cm rozwarciem i migiem mnie brali na porodówkę 

natomiast co do lewatywy rożnie bywa... u mnie na lewatywę bylo za poźno... a bardzo się na to nastawiałam
a tutaj bam tak samo jak się nastawiałam na znieczulenie... i też było za poźno...