marudka
Fanka BB :)
W końcu dotarła klawiatura usb, więc mogę coś napisać. Ale za dużo nadrabiania, więc tak po łebkach oczywiście 
Martusia, nie pamiętasz o mnie - ja też Marta
A co do rocznicy - super ;-)
A nową imienniczkę witam
Gorgusia, ja panikuję co chwilę, chociaż mój Mikuś chyba pupkę wystawia na zewnątrz taka śmieszna się gulka robi, wczoraj już drugi raz
A kopał tak, że co 5 minut musiałam siusiu
Szysza gratuluję ruchów :-)
Palemko, dasz radę!! I Fasolko, Ty też
3mam za obie kciuki:-)
Ja się wczoraj dowiedziałam, że jedna z przyjaciółek też w pierwszej ciąży właśnie się dowiedziała i już panikuje na temat porodu jestem spokojniejsza od niej haha, żeby to mi na gorsze nie wyszło
Joasia, to chyba Ty się śmiałaś z mojego nicka - no cóż, nie wybrałam go przypadkowo
Ja zmieniłam lekarza prowadzącego, na kogoś z rodziny A i jestem bardzo zadowolona - w końcu dowiedziałam się paru rzeczy i dostałam skierowanie po raz pierwszy
szok
na toxo.
A dzisiaj o 4 obudził mnie niesamowity skurcz łydki
Uhh, strasznie niewygodna ta klawiatura, idę podjeść coś słodkiego
Buziaki dziewczyny

Martusia, nie pamiętasz o mnie - ja też Marta

A co do rocznicy - super ;-)A nową imienniczkę witam

Gorgusia, ja panikuję co chwilę, chociaż mój Mikuś chyba pupkę wystawia na zewnątrz taka śmieszna się gulka robi, wczoraj już drugi raz
A kopał tak, że co 5 minut musiałam siusiu
Szysza gratuluję ruchów :-)
Palemko, dasz radę!! I Fasolko, Ty też
3mam za obie kciuki:-)Ja się wczoraj dowiedziałam, że jedna z przyjaciółek też w pierwszej ciąży właśnie się dowiedziała i już panikuje na temat porodu jestem spokojniejsza od niej haha, żeby to mi na gorsze nie wyszło

Joasia, to chyba Ty się śmiałaś z mojego nicka - no cóż, nie wybrałam go przypadkowo

Ja zmieniłam lekarza prowadzącego, na kogoś z rodziny A i jestem bardzo zadowolona - w końcu dowiedziałam się paru rzeczy i dostałam skierowanie po raz pierwszy
A dzisiaj o 4 obudził mnie niesamowity skurcz łydki
Uhh, strasznie niewygodna ta klawiatura, idę podjeść coś słodkiego

Buziaki dziewczyny

codo toxo, ja robiłam juz dwa razy od początku ciąży, więc dobrze, że zmieniłaś lekarza