reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam.
Joasiu- i jak tam?
Pajkaa- współczuję. Skonsultuj to z lekarzem, bo chyba masz duże braki. Może tabletki nie wystarczają? A ręka boli cała czy łokieć/nadgarstek?
*martusia* - Ty tak nie panikój. Dzieć jest jeszcze nieduży. Ja mam już sporo większą ciążę, a Małemu zdażają się bardziej leniwe dni, a regularne codzienne ruchy poczułam dopiero około 2tyg temu. Spokojnie.... W ogóle gadanie o tym,że szczupłe dziewczyny szybciej czują ruchy to chyba mit, bo ja żadnej oponki na brzuszku nie miałam, a ruchy poczułam w sumie dość późno.
A wczoraj Młody tak się fajnie wypychała,że chciałam nagrać, ale co wzięłam aparat to skubaniec cicho siedział. Jak odłożyłam od nowa zaczynał. Cudak :)

Ja jeszcze w łóżeczku siedzę, ale niedługo wstaję, bo mam sporo prasowania.
Moja mama jutro wylatuje na urlop do Turcji- dostała wycieczkę na Dzień Mamy od mojej Siostry. Cała jest podekscytowana, bo nigdy nie leciała samolotem, a poza tym leci sama, bo tak chciała. Też te jej wakacje przeżywam.

Nam wczoraj coś się rypnęło w samochodzie.... kiszka, bo to chyba sprzęgło, czyli nic fajnego :( Akurat jak kasa bardziej potrzebna, bo musimy zacząć coś Młodemu kupować.

Miłego dnia Kochane.

reklama
Maluszku ja biorę Asmag i Aspargin... i nie powinnam mieć skurczy... wizytę mam 5 czerwca będę gadała z ginką..może dołoży coś więcej...

Gorgusiu
ręka boli dziwnie nawet nie umiem tego bólu zlokalizować...jak daję do tyłu, albo jak próbuję się ubrać to jest taki ból masakryczny, ze od razu mam lzy w oczach... a stalo się to jak zakładałam wczoraj biustonosz...

dzień dobry i wszystkim pogodnego dnia !

Pejkaa - ja biorę aż 3 raz dziennie magneB6 + 2x żelazo skurczy nie mam ale miałam bo miałam ostre niedobory tych witamin generalnie mi nagle spadło i już... Może spróbuj sobie zrobić obiad na zasadzie wątróbka i szpinak, może jakieś buraczki- może to kwestia diety stresów i tego ze maleństwo też zabiera z Ciebie witaminy... trzeba szpikować się i tyle a na rękę spróbuj sobie rozgrzać prysznicem i rozmasować ewentualnie posmaruj zymś na mięśnie jak pomoże to znaczy ze może przewiało albo jak ja ostatnio że musiałam spać ciągle na lewym boku to kark mnie tak bolał że w prawo glowy nie dałam rady odwrócić - po prostu zleżałam

gorgusia - trzymam kciuki za auto bo wiem jak masakryczne są to pieniądze ..

Witam dziewczynki:-) skurcze przeszły aczkolwiek tylko do snidania usiadłam i wziełam przysznic i znowu ale połozyłam sie i leze i przeszły:dry: nastrój taki sobie w poniedziałek wizyta zobaczymy...

Pajka a w tej rece to napewno skurcze a nie przewiało cie moze gdzies...

witam sie, umieram dzis na alergie, i jeszcze cos mnie dobilo dzis w nocy ale to napisze wiadomo gdzie ;-)

lepszego samopoczucia dla wszystkich zle sie czujacych, majacych skurcze, chore dzieci itd.

pajkaa tule
gorgusia moze wieczorkiem prasuj, bedzie chlodniej, ja tak zawsze robie, milej i bezapiecznej wycieczki dla mamy, i wspolczuje auta, jesli to sprzeglo to szczegolnie, u nas sprzeglo wyszlo jakies nie cale pol roku temu 700zl na szczescie Tesc pozyczyl, teraz bedzie trzeba mu oddac heh
fasolka super, ze juz lepiej

Hejo
Ale mnie wczoraj migrena dopadła,pierwszy raz chyba w tej ciąży tak mnie przytłukło mocno,Wieczorem mi przeszło i nawet nadrobiłam zaległosci w czytaniu(ponad 20 str)ale miałam takiego muła ze niewiele z tego pamietam.

Dzis z kiolei tez jakas zamulona chodze cała noc mi sie straszne głupoty sniły,jak nie to ze mój M umarł to znowu ze Alanek zrobiłby sobie krzywde.I jeszcze inne nerwowe sytuacje chyba przez to zmeczona wsyałam.

monaliza ciesze sie ze sie ze swoim dogadaliscie,super wiadomosc:tak:
Palemko lez kochana,tulam Cię mocno i trzymam za Was kciukasy byscie wytrzymały w dwupaku jak najdłuzej:tak:
fasolciaCiebie tez tulam mocniasto,masz sie biedna jak nie urok to jeszcze ten cukier :no:kucze noo.
pajeczko duzo zdrówcia dla Ciebie i synka.
gorgusia nie zazdraszczam z tym samochodem,wiem jak to jest bo my mamy męża auto bardzo pechowe.A mamusa fajna wycieczke bedzie miała mojej zawsze sie wenecja marzy.Mogła by jechac bo z kasa u nich problemu nie ma tylko wybrac sie cos nigdy nie moze.
*martusia* napewno z malenstwem wszystko dobrze rilax:tak:,moje w tamtym tyg miało ze 4 dni malutka aktywosc a wczesniej było ruchliwe ale ja sie pocieszałam ze po prostu moze bede miała spokojne grzeczne dziecko tym razem:tak:
joasia i jak tam poprawiło sie szybciochem po tej nospie?
No i skleroza nie pamietam co tam wczoraj wyczytałam,nic wybaczcie dziewczyny starej ,niedołężnej kobiecie:tak:
Synu dalej zagilony,apetytu dalej nie ma,narazie nie kaszle i nic wiecej sie nie dzieje moze na katarku sie skonczy a moze to trawy sie ostro pyla bo juz duze a tek katar taki własnie wodnisty cały czas,poczekamy zobaczymy.
miłego dzionka

witam Was , czuję się lepiej leki chyba zaczęły działać :-D:-D ale nie zapeszam

Widzę, że temat skurczy poruszony, a więc :

pajkens - ja pdoobnie jak merlinka biorę magB6 3x2 na dzien i skurczy nie mam, oprócz tych twardnien, ale to inna bajka, zreszta one troche odpuszczają, oby na jak najdłużej

joasia - czy masz wziąć nospe ???????????:szok::szok: nie ! Masz wziąć nospę forte i się nie zastanawiac i magnez tez wez , nie można pozwalać na te skurcze ;) mam nadzieje, że przeszło :)

beacia - dzięki, no trzymam się, wczoraj nawet był mały spacerek ;)

dobra ide leżeć, milego dnia ;)

reklama
Hej dziewczyny
Poczytałam Was trochę, ale nie pamiętam co której odpisać. Wybaczcie, męczy mnie już to choróbsko.
Co prawda kaszel o wiele mniejszy, gardło też nie boli, ale znów mam katar straszny i kicham ciągle.
Na dodatek wczoraj ok. 20 zaczął mnie ząb boleć i tak do północy. Myślałam, że oszaleje, nawet już płakałam z bólu - bo dla mnie najgorsze co może być to ból zęba. Dziś na szczęście udało mi się dodzwonić do mojej dentystki i idę na 16 na wizytę. Stracha mam okropnego, ale jak czuje już teraz, że zaczyna boleć to lepiej iść. A czuję, że znów boli coraz mocniej, byle wytrzymać do 16. Sorki, bo chyba strasznie chaotycznie piszę.
Poza tym jeden plus - jak tak teraz dużo lezę, to mały strasznie się rusza i kopie, aż się zastanawiam kiedy on śpi?

Fasolka życzę zdrówka, oby wszystko było dobrze.
Palemka cieszę się, że u Ciebie lepiej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry