reklama

wrzesień 2012 ;)

no wlasnie teraz poleze i do 18 tej jak nadal tak bedzie to bo u nas na pogotowiu dopiero po 18 tej przyjmuja bo wczesniej specjalisci przyjmuja...mam nadzieje ze przejdzie teraz zjadlam obiadek i wcinam truskawki nozki w gorze i leze a mala mnie slicznie kopie jakby chciala uspokoic Mamusie kochana Lilcia:*

Poleż grzecznie do 18, a jak nie przejdzie to na pogotowie ;)

reklama
Ja tak też miałam , także jeśli bierzesz zwykłą nospę , to daj sobie 2 naraz , to wyjdzie to samo co nospa forte , którą ja przyjmuję 3 razy dziennie , więc to nie zaszkodzi. A odwiedziny na pogotowiu na pewno nie zaszkodzą. Jeśli zdecydują się cię zostawić , to nie protestuj , przecież to dla dobra twojego maleństwa. Tam byłabyś pod stałą kontrolą.

Dzieki za slowa otuchy kochane Mamuski my lezymy poki co nie boli a moze to podswiadomosc hm....nie zamartwiam sie juz zobaczymy jak bedzie pozniej sie odezwe:*

alebur i co Ci doktorek zalecil ciagle brac ta nospe?po jakim czasie te bole Ci przeszly??

Joasia_85 taki lekarz to pożal się Boże, zwłaszcza, że położna powiedziała, że dobrze zrobiłaś, że przyszłaś. Wiem co to znaczy taki stres, jak coś się dzieje a ty nie wiesz co robić. Mój lekarz jak byłam w 1 trymestrze i miałam plamienia to bez gadania mnie przyjął, wszystko sprawdził, powiedział, że nie trzeba panikować, ale zbadał i nie robił żadnych zbędnych komentarzy, a kasy żadnej dodatkowej też nie chciał ode mnie brać.

ja nospę forte biorę stale już od 2 m-cy 3 rqazy dziennie, póki co bóle przeszły , ale dużo wypoczywałam też , także leż i oszczędzaj się , powinno pomóc.

ja nadal zle sie czuje, pol dnia przelezalam w lozku, chyba bede sie modlic o deszcz heh potem zrobialm pranie, bo mala wygladala jak nie powiem co po tym wczorajszym zoo heh i upieklam zapiekanke, m jutro i w niedziele w domu, dziwnie, strasznie dziwnie, bo kasy tyle samo a m w domu, ale ze wzgledu na moje samopoczucie to dla mnie rewelacja

zanetkaaa no to mnie rozumiesz, a ja jeszcze w ciazy odstawilam wszelkie leki astmatyczne i alergiczne :-(
doti zdrowka, co to holter??
joasia ja bym pojechala chociazby po to, zeby sie uspokoic, a tez mam takie obawy przed szpitalem jak i Ty

a ja szukam letnich spodni na swoj wielki tylek ale juz sie zaczynam denerwowac bo prawie nic nie ma, c&a na razie odpada a szukam na allegro. :wściekła/y:

Joasia dla swietego spokoju jedz na IP niech Cie przebadaja i nie bedziesz sie martwic az tak. ja juz to przechodzilam i wiem co czulas. tulam Cie mocno. a tego lekarza to chyba bym sponiewierala jak nie powiem co.

zdjelam pierscionek i obraczke bo mi woda podeszlo i tak mi jakos dziwnie, nieswojo ale chyba juz jej nie wloze... :szok: szukam dalej tych spodni. ech ;/

któraś ma tez termin na przełom wrzesien/pazdziernik?
Ja mam termin OM na 26.09 a wg usg na 11.10 więc pomiędzy można rzec :-D

Dzisiaj ciekawy dzień, taki pełen wrażeń :p przez tą "zmianę" płci małego Bubka (o czym napisałam koło południa w odpowiednim temacie). Bardzo bardzo się cieszymy :D:D

Z tych wrażeń chyba prędko nie zasnę dzisiaj :)
Miłego wieczorku

reklama
jasminm pech chcial ze wlasnie dzis mojego nie bylo i ten gbor mnie przyjal:-(

alebur mi poqwiedzial ze jak bede miala skurcze to wtedy brac ale zapytam mojego wizyte mam 5-go ale jak nie wytrzymam to w poniedzialek podjade , poki co jak leze jest oki

martusia ciesze sie Twoim szczesciem :)

*martusia dzieki mysle ze jak jutro bedzieto samo to podjade bo bede akurat w miescie, teraz jak polezalam to przeszlo mam nadzieje ze nie wroci

szysza widze ze radosc z powodu tej nieoczekiwanej zmiany hehe ja bym chyba zwariowala bo juz sporo ciuszkow mam rozowch naturalnie:)

Ide dalej lezakowac :)buziaki i jakby co sweet dreams:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry