reklama

wrzesień 2012 ;)

wszystkim mamusiom wszystiego naj naj naj:-):-):-):-):-)

A wiec dzień doberek - nadal czuję się lepiej, pomijajaąc jelitka i , zatwardzenia i wzdęcia :) ale brzuch juz tak nie twardnieje, wiec okej :)

[SUB]Joasiu - ci lekarze , to sa :wściekła/y::wściekła/y::no::no: gnoje !!!! widzisz ja 3 tyg temu czułam się podobnie, pojechałam do szpitala, gdzie potraktowano mnie podobnie jak Ciebie, po czym usłyszałam, że histeryzuje, tydzien pozniej byłam u mojego lekarza na usg i okazało sie, że nie świrowałam, tylko zaczęło robić mi się rozwarcie szyjka skracać, więc jeśli będzie Cię coś jeszcze bolało, lepiej idz do swojego lekarza, ja tym skurczybykom z NFZ-u nie ufam, nie posmarujesz - to za nic w zamian nie dostaniesz .... przykre, ale prawdziwe

marudka - no czesc moja jelitówko kofana;-) wyobraz sobie, ze ja od 3 dni mam taką jazdę wzdęciowo - zatwardzeniową, żę nic mi nie pomaga, męczę się i tyle, pewnie przejdzie za kilka dni, ah...trza się wreszcie przyzwyczaić ....:shocked2:
[/SUB]

reklama
Mi puchna palce ale pod woda daję rade ściagnąć obroczke czy pierścionek...ogólnie ja nie nosze w domu a jedynie jak gdzieś wychodze...

Ja w domu do sprzatania gotowania itp.nie potrzebuję :)tylko mi przeszkadzają...a M nosi :))zależy kto jak lubi...

images.jpg wszystkiego naj mamuśki :)

chyba za wczesnie wstalam bo o 8:20 i nie moglam zasnac. poszlam kupic spodnie, M tez sobie cos kupil i musialam wracac w polowie bo slabo mi sie zaczelo robic. a myslalam ze to mija a jednak nie. maly moj coraz bardziej daje o sobie znac tylko tata wciaz 'nieczuly' :(

do_ti dopiero teraz sciagnelam pierscionek i obraczke bo wczesniej bylo ok. ale chyba musialy mi podpuchnac palce bo i woda podeszlo i mam male ranki. i czuje sie taka lysa, dziwnie mi bez obraczki szczegolnie, czuje sie jakby ktos mi cos zabral... ale M nosi dumnie :)
palemko masz racje. prywatnie idziesz, placisz i wymagasz - jak to sie mowi ;). jedynym minusem prywatnego leczenia sa ceny. a jak u Ciebie brzuszek? mniej juz twardnieje?
Joasia jak sie dzis czujesz? wszystko juz w porzadku?

jak kupowalam (nie wiem jaka forma jest poprawna- kupowac czy kupywac?) spodnie od takiej pani z rosyjskim akcentem najpierw zapytala czy w ciazy jestem a jak potwierdzilam to powiedziala ze bardzo ladnie wygladam i ze pewnie synek znowu potwierdzilam to sie usmiechnela zlotem od ucha do ucha ale nie spuscila z ceny jednak :P.

a jutro do otwocka do tesciow jedziemy ;).

milego dzionka Kochane :)

Ja trochę dziś posprzątałam, ale jeszcze podłogi mi zostały do umycia. Placek z rabarbarem w piekarniku (mam nadzieje, że nic nie schrzaniłam) a w lodówce babeczki z galaretką truskawkową i jeszcze będą ze śmietaną. Ja dziś na wolniejszych obrotach działam, co chwilkę odpoczywam. Idę jeszcze rosół na jutro wstawić. Mój Starszak u koleżanki na imieninach - ten to ma życie :-D, a M w pracy po pracy, czyli dorabia u znajomych. Niby fajnie, że ten mój M taka złota rączka (jak to mówią), ale przez to rozchwytywany na lewo i prawo, a w domu na remont nie ma czasu ani ochoty. No nic idę dalej coś porobić. na razie

A i jestem przerażona, bo coś mnie ząbek pobolewa...:sad:

reklama
Witojcie:)
Na poczatek dla kazdej wyjatkowej z osobna i razem dla tych ktore juz maja i miec beda swoje Malenstwa przy sobie
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MATKI:)
Zobacz załącznik 468475
marudka zdroweczka:*

monaliza super Corcia:)a jesli chodzi o zwolnienie w pracy to dziwnie ze robia problemy w koncu nie zaczynasz a jestes juz po polowie, oby nie robili problemow:*u mnie juz oki bol jak reka odjal minal a Corcia od rana sle prezentowe kopniaczki:D

doti hehe to masz z Mkiem wesolo ubaw po pachy hehe a pamietnik super sprawa:D

Palemko uffff jak sie ciesze ze juz ok:*a wiesz ze ten moj prowadzacy tez na NFZ ale ma czlowiek podejscie do pacjentek kazda zna z imienia i nie to ze przeczyta w karcie ale pamieta jak M ma na imie gdzie pracuje i zawsze pyta o wszystko, na pewno duzo tez zalezy od podejscia lekarza do pracy nie wszscy sa lasi na kase niektorzy po prostu lubia to co robia i robia to dobrze:)...ale sa i tacy na jakich i mi i Tobie niestety "udalo" sie trafic:/

*martusia tak tak juz wsio oki pewnie tez dzieki Wam Kochane me:*

malenstwo dzieki za troske nie bylo potrzebne dzis od rana super sie czuje jakby nigdy mnie nic nie bolalo i Mala tak slodko od rana daje o sobie znac delikatnie ale zeby Mamusie uspokoic:-)

anmika no, no to bedzie slodko:)a zabek niech sie uspokoi i nie stresuje:-)

Jeszcze raz dziekuje Wam za troske i melduje wszem i wobec ze juz wszystko ok obeszlo sie bez pogotowia w srode jedziemy ogladac Malenka wiec tez mam nadzieje sie uspokoic a 5-go na wizycie poskarze sie mojemu ginkowi jak mnie tamten poraktowal a co:P

Milego swietowania:****

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry