reklama

wrzesień 2012 ;)

a mi wszystkie znajome mamusie mówią, żeby zacząć od pampersów
a potem można spróbować tańszych

moja mama i tak przeżywa, że my będziemy używać jednorazowych, a nie wielorazowych
chociaż chciałabym i te i te :D

reklama
a my dzis mielismy chwile wzruszen bo tatusiek poczul kopniaki malego w koncu i sie poplakalismy oboje ;)

jejku Martusiu tulam Cie bardzo. stosuj sie do zalecen doktorka i bedzie dobrze. badz dzielna! :*

Cześć dziewczyny

Ja dzis późno bo M ma wolne i tak korzystam z radości jego obecności :) On jeszcze walczy z poprawkami remontowymi ... Jutro ma przyjść łóżeczko - pokoik prawie skończony :)
martusia1605 odpoczywaj a jednocześnie zajmuj czymś głowę żeby nie myśleć o tym co złe
*martusia* yhh gratulacje :) to fajne momenty ja dziś drapałam sie po brzuszku a mały oddawał kopniakami :P

Hej
No i pojechal:( buuu ryczalam jak bobr ehhh ale to dla Nas tam pojechal i to chwilowe wiec damy rade ale ciezko tak bez Niego sie klasc do lozka tym bardziej teraz.....

martusia ogolnie to do porodu bedzie zjezdzal raz na m-c a pozniej sie zastanowimy czy ta praca jest tego warta bo to ma byc taka extra kasa, ja wiem ze po narodzinach to raczej Go nie puszcze:/
tulam Cie mocno lezakuj i uwazaj na siebie i Malenstwo :*

amy mnie tam Corcia czesto ostro kopie i wydaje sie, ze chce sie wydostac i takie wtedy wlasnie mam uczucie parcia:)

Sorki, ze nie odpisuje kazdej ale nie mam dzis glowy....
aaaa no bylam dzis na moczu, krwi i glukozie nie bylo tak zle z cytrynka to jak przeslodzona lemoniada obciazenie po 50 g glukozy 104 mg wiec bardzo dobre jedna dobra wiadomosc tego dnia reszta wynikow na wizycie 5-go.

Zegnam sie bo taty laptka zajmuje buziaki Kochane:*

mantezowawpisz w gogle "recovery" znajdzie Ci programy do odzyskiwania plików - ja kiedyś korzystałam i trzeba było wpisać nazwę pliku/folderu i tyle:) jeśli miejsce w którym były zapisane zdjęcia nie zostały zapisane nowymi danymi to powinien je odzyskać

Ja sie na tym nie znam ale mój M jest informatykiem i twierdzi ze tych zdjęc nie da sie odzyskać cos własnie wspominal o zapisaniu nowymi danymi. My nawet nie jestesmy w stanie stwierdzic kiedy te zdjęcia zniknęły.
Przeszukalam dzisiaj starego laptopa i trochę zdjęć w nim znalazłam np z porodu i pierwszych dni życia córeczki.

Pajkaa tez uważam że zdjecia powinno sie wywolywać ale jakos w tym pędzie nigdy nie bylo na to czasu czego teraz bardzo żałuję. Mam wywolanych troszke zdjęć z pierwszych 4 miesiecy córeczki. Jutro jade przeszukac kompa mojej mamy moze u niej jakies fotki znajde zeby mała miala kiedys pamiatki z dzieciństwa

Co do pieluch ja polecam pampers ale ze wzgledów finansowych kupiłam dzisiaj po raz pierwszy rossmanowskie i jestem ciekawa jak moja cora rano sie obudzi ? Z sucha czy mokra pupą i piżamką.

Ja używałam na początku pampersów, potem trochę na zmianę z gaga z tesco w ciągu dnia (ale one są takie dziwne chociaż chłonne. Dada z Biedronki zupełnie mi nie pasowały, Slip and Play też czekałąm kiedy się skończą. Obecnie używamy Baby Dream z Rossmana i jestem zadowolona. Raz miałam też z Lidla te na T (większe paczki) i byłam zadowolona ale one wychodzą drożej niż Baby Dream. Za to te drugie z Lidla na S (małe paczki) to dla mnie była porażka.

Nie odzywam się ostatnio za bardzo bo nie daję rady czasowo jakoś. Podczytuję w wolnych chwilach ale też nie wszystko ogarniam a na pisanie już czasu brak zupełnie.

Trzymajcie się w kupie i jak najdłużej w dwupaku (i trzypaku - misia) i uważajcie na siebie.
U mnie wszystko chyba ok chociaż ostatnio brzuszek częściej mi twardnieje ale tak na chwilę i zaczyna brakować powietrza.
Za to moje dziecko znowu chore: katar, czerwone gardło. Idę z nim dziś do pediatry żeby go drugi raz osłuchała - kazała przyjść bo boi się o niego po tym ostatnim zapaleniu płuc. Na razie obyło się bez antybiotyku ale boję się, żeby dziś nie dała.

Witajcie,
Pogoda wywołuje u mnie ogólnego doła... dziś będzie placzliwy dzień coś czuję.
Mieliśmy jutro na targi mother&baby jechać,ale one są w namiotach pod gołym niebem,więc chyba damy sobie spokój,bo pogoda ma być gorsza jak dziś... a tak chcialam pojechać :(
Do tego mojego M w pracy robią w konia. W maju ciągle był w pracy,miał jeden wolny dzień i przepracowane 260h. Teraz sie okazuje,że nadgodzin mu prawdopodobnie nie zapłacą... szkoda mi go.

reklama
WITAM:)

Ale deszczowo i zimno w Dzień Dziecka:/

Ogień trzeba było zrobić :/

DLA NASZYCH DZIECIACZKÓW !!

dzien%20dziecka.gif

Aby serduszka Wasze
gorące były zawsze jak słońce...
A uśmiech Wasz radosny
przypominał zapach wiosny!!

Wczoraj miałam mega zły humor...dzisiaj już wsio ok:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry