Martusia głowa do góry i grzecznie leż
Pajka a ja chcę spróbować

wielorazowych
*martusia* ale słodko, takie chwile są nie zapomniane, mój też już poczuł ręką pierwszy kopniak i widział na brzuchu jak mi skacze przy kopaniu
Merlin super, a my musimy poczekać 3-4 tygodnie na wymianę okna, a potem zaczynamy remont pokoiku
Asiu nie smutaj się tak

super, że wyniki glukozy ok. Ja idę w poniedziałek.
Jumabe zdrówka życzę dla Twojego dzieciątka, a Ty nie daj się zarazkom
Gorgusia niestety wyzysk człowieka przez człowieka
Beacia zdrówka życzę
Pogoda barowa - lepiej z baru nie wychodzić

))))))))))) więc czytam książkę, piszę na forum, szukam na allegro paru rzeczy i oglądam tv...
Wszystkim malutkim, w brzuszkach i dużym dzieciom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA.
Ja postanowiłam sobie i mojemu dziecku zrobić prezent i zakupiłam owoce: morele, gruszki, truskawki, jabłuszka. Konsumpcja trwa

I zaszłam do innej biblioteki po zapas książek - gdzie te czasy jak wypożyczałam po 10, a teraz tylko 4 :/
Mój M mawia, że zawyżam średnią krajową

)))))))))
Wiecie co jestem rozkojarzona, a przed ciążą nigdy mi się to nie zdażało.
Kupiłam sos do mizerii i śmietanę do ogórków, ale oczywiście ogórków nie kupiłam
Byłam dziś odplajstrować się - ale bolało - naszczęście tylko przez moment. Wyniki i kardiolog w środę.
Dzwonił do mnie facet w sprawie zamówienia na allegro, żebym się nie zdenerwowała, bo płatki kosmetyczne będą miały inny kolor opakowania, aż mi się śmiać zachciało - ceni sobie facet klientów.
Trochę się martwię jak to będzie z tymi większymi wydatkami. Do urodzenia dzidzi trzeba kupić wóżek i łóżeczko, wymienić okno i zrobić remont w jednym pokoju, kupić zmywarkę!!!! - nie wiecie czy wszystkie zmywarki mają funkcję wyparzania???. Następnie myślimy o mikrofalówce i musimy zlikwidować jeden kaloryfer, a drugi wymienić co nas będzie kosztować około 1000 - oszaleję z radości...