reklama

wrzesień 2012 ;)

witam sie i ja deszczowo :(

pogoda pod psem, dobrze ze nie pojechalam na to pobranie krwi. pojade w poniedzialek tak to jest dobry plan :) i z okazji dnia dziecka pijemy dzis cherry coke pierwsza od prawie 6 miesiecy tatusiek nam pozwolil :)

do_ti tez mam takie obawy ale chyba kazda matka a zwlaszcza ta pierworodka ma. to chyba normalne bo dziecko wywraca swiat i zycie do gory nogami ;)
martusia oszczedzaj sie pamietaj o tym i nie przejmuj sie niczym poza soba i Malenstwem
Ryba a do szkoly rodzenia chodzisz? albo zamierzasz chodzic? bo tam wlasnie ucza jak ubierac male. ale tez mysle ze pielegniarki w razie co pokaza albo inne mamy na sali.
gorgusia tak to juz jest czlowiek sie poswieca i ma kopa w tylek za to... ;/

i z okazji Dnia Dziecka ja tez zycze naszym brzuszkom i maluszkom zeby zdrowo rosly i byly najpiekniejsze na calym BB :):)

reklama
Hej kobitki wy moje! Kiepski mam dzisiaj dzien. rano znow dostalam boli po prawej stronie podbrzusza i plecow, poszlam do lekarza ogolnego-jako ze to moja prowadzaca, i... napisala mi zwolnienie tylko na dzis i wyslala do szpitala. krew w moczu. Dalsze badania wszystko wykluczyly i jak zwykle oni sami nie wiedza co mi jest. Nie mam wiec wyjscia i musze jechac w niedziele 100km do polskiego gina. Coz, on i zwolnienie da i powie co znow nie tak. A z tym zwolnieniem to sie wsieklam, ze mi tylko na jeden dzien dala !!!skoro wie o moich dolegliwosci z kregoslupem to juz mogla sie wysilic i napisac mi na dluzej -liczylam do konca ciazy... nerwa mam grr!!!

MONALIZA współczuję :/ogólnie zwolnienie i tak się dostaje najwyżej na miesiąc i tak nowe trzeba wypisywac ale sam fakt u ciebie tylko na jeden dzień :0 jedź jedź do gina polaka bo tak to masakra:/
MARTUSIA idź idź :)

Martusia u mnie w przychodni robią już od 28 tygodnia ciąży na każdej wizycie a przy końcówce to każą czasem przyjeżdżać nawet na samo ktg raz na tydzień a zdarza się i częściej jeśli jest coś niepokojącego. Ale wiem, że nie wszędzie tak wcześnie robią już ktg.

Martusia u mnie w przychodni robią już od 28 tygodnia ciąży na każdej wizycie a przy końcówce to każą czasem przyjeżdżać nawet na samo ktg raz na tydzień a zdarza się i częściej jeśli jest coś niepokojącego. Ale wiem, że nie wszędzie tak wcześnie robią już ktg.

no ja sie tez dowiadywalam i akurat u znajomej okolo 26tc robili. podobno jesli nie ma wskazan to nie u kazdej ciazy ktg jest robione. ale nie wiem jak to jest w praktyce, lekarza teraz nie zapytam bo wizyta za ponad miesiac. ale widze ze jak cos to jeszcze mam czas :)

Ostatnia edycja:
martusia lezakuj i daj znac czy Ci sie polepszylo:*

monaliza Biedactwo wspolczuje co tam za lekarze sa chorobowe 1 dniowe dziwni jacys tym bardziej ze w ciazy krew z drog rodnych to dla kazdej z Nas stres:(zycze aby polski lekarz okazal wiecej zrozumienia i podszedl do sprawy jak nalezy:*

zmykam poczytac inne watki i oddac laptka tacie troszke denerwujacy ten brak stalego dostepu:(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry