reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM:)

Co za deszcz wiatr!!

A jutro na zakupy do Auchanu i jak ma być tak to nie usmiech mi sie tak latac z auta do hipermarketu z dziećmi i zakupami :/

A ja w żadnej ciaży nie miałam ktg tzn.przy Domisiu tak bo leżałam na patologi a z Alankiem tyle co na wizyty chodizłam a w dzień terminu jechałam urodzić i urodizłam:)
Teraz w tej ciąży mam innego gina i w innym mieście(u siebie bo w tamtych ciążach dojeżdzałam)i zobacyzmy jakie praktyki mają tutaj...

reklama
Dzien dobry! ;-)
u nas tez beznadziejna pogoda, ale pewnie gdzies sie przejde z Tomim, bo on glupieje siedzac w domu ;-)

Co do ktg. ja mialam dopiero po terminie, jezdzilam codziennie do szpitala, bo lekarz nie ma do tego sprzetu. Wczesniej nie kazali mi robic, chyba w sumie bylam ok 10x, bo tyle po terminie go przenosilam.

A do mnie dotarlo, ze niedlugo sie rodzina powiekszy heheh. tzn kolezanka miala termin na 16 czerw i zawsze sie smialismy ze to kuuuuupa czasu, ze najpierw ona, a tu juz w szpitalu jest i za kilka godzin dzidzi ma byc na swiecie... nosz to kurka teraz moja kolej :-D

mantezowa oj dzieki juz poprawilam hehe ajjj to roztargnienie w ciazy wybacz:-)

Lotka nom po innych ciezarnych widac jak czas szybko leci ani sie obrocimy i jak mowisz bedzie Nasza kolej:-)

A my dzis sie obudzilysmy przed 7 rodzice na ta wycieczke wyjezdzali i chcialam zyczyc udanego wypoczynku i jak juz sie raz podnioslam to spanie mi przeszlo mam dzis w planie ostre porzadki korzystajac z tego ze ich i M nie ma a pozniej do Psiapsiolki na kawulca:-)
Mam nadzieje ze brzuszek nie bedzie dokuczal i wszystko sobie porobie w spokoju
Milego dzionka Brzusie:-)

Dzień doberek:-)
Ja juz po sniadanku,Alanek jeszcze przeżuwa,zażyczył sobie kopytka na śniadanie i cos mu wolno ruchy brodą ida.
U nas nie pada ale wiatr wieje okrutny,jak wstalismy to swiatła nie było ale juz mamy wiec ja na bb a mały bajeczki w telewizji to juz taki nasz rytuał bo baje z rana na polsacie i jedynce leca.
mantezowa ja tez brałam pod uwage tą zjezdzalnie co Wasza ale jednak długosc slizgu przewazyła i wzielismy ta little tikes.U nas tez od wczoraj stoi w salonie bo wczoraj mały sie darł i musiałam z deszczu powycierac i wciagnac.
Popisałabym cos jeszcze ale mama własnie nam chlebek przywiozła i tak głupio przy niej klikac ide herbatke jej zrobie.buziaki.

Rozwaliłam sobie palca, przeciełam dłoń i mam wysokie ciśnienie... Ale się ten dzień zaczyna :/

trzeba zacząć zaraz jakieś sprzątanie :D
miłego i słonecznego dnia kobitki

Witam Was po długiej nieobecności, ale jak na złość padł mi internet, a mąż był w delegacji, więc nie wiedziałam jak go naprawić (ja takie totalne beztalencie informatyczne jestem). Ale już wróciło połączenie i wiem też co na przyszłość robić w razie takiej awarii.
Ostatnio byłam tu w poniedziałek, ale że moja przyjaciółka rodziła to siedziałam jak na szpilkach. Na szczęście wszystko poszło dobrze i siłami natury urodziła zdrową córeczkę :)))

Teraz postaram się Was nadrobić (pozostałe wątki już nadrobiłam), ale nie wiem czy mi się uda.

Miłego weekendu Wam życzę :)))

hej. co tam??

niedawno po zajęciach. teraz w pracy. Egzamin anatomia zaliczony. ostatnie dwa zostały na jutro - kinezyterapia i fizykoterapia (laseroterapia). i ostatni wpis do indeksu. potem tylko czekać na Dyplom (certyfikat) fizjoterapeuty :-):-)

W CH w którym pracuje dziś DD. głośno i pełno ludków. przynajmniej nie ma nudy.

pogoda zmienna. przed chwilą lało a teraz słonko praży.

miłego dzionka wszystkim.

reklama
ja dzis sie witam bez humoru, bez sensu to wszystko, nie wiem nawet co ja moge zrobic chate by trzeba bylo wysprzatac bo m nie ma moge czy nie? kaszel mam jak piernik, nie wiem co za syrop moge brac...
obiad zrobic ale tego to mi sie nie chce :-(

leje i wieje na dworzu co chwile i jakos tak podobnie dzis w moim serduchu

buziaki dla Was i lepszego humorku niz u mnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry